Vette verhalen

Op deze blog zijn een aantal zogeheten Weight Gain Verhalen gepubliceerd. Dit zijn verhalen die beschrijven hoe een vrouw dikker wordt. Dit kan met of zonder hulp gebeuren. Naast passages over hoe het lichaam verandert, bevatten de verhalen ook seksueel getinte scènes.
Kijk ook op het forum van Mooidik voor verhalen in de bibliotheek.

De volgende verhalen zijn gepubliceerd:

Onverwachte ontmoeting

Henk ontmoet na jaren een bekende uit het verleden. Het is het knapste meisje uit de klas: Maaike Mooi. Maar hij moet wel heel goed kijken om haar te herkennen.
Lees deel 1: Moddervet geworden »

Personal trainer

Peter heeft een eigen ranche in Argentinië en merkt dat zijn gezin een gezondere lifestyle nodig heeft. Het vele vlees dat beschikbaar is, eist zijn tol. De hele familie is veel te dik en moet gaan bewegen. Daarom besluit Peter om een Personal trainer te laten komen.
Lees deel 1: Te zwaar »

Strafkilo's

Henk ontdekt na een tip van zijn schoonmoeder dat de vele kilo's die hij dikker is geworden sinds zijn trouwdag, er niet toevallig bij zijn gekomen. Hij zint op een goede straf voor zijn vrouw Edith. Het is een zoete straf. Vrije vertaling van een bekend verhaal van Nedfox.
Lees het eerste deel: Vet getrouwd »

Groeiende schoonheid

Caroline is een betoverende schoonheid op wie de moeders van het schoolplein erg jaloers op zijn. Ze is slank en heeft een goddelijk figuur in de vorm van een zandloper met grote borsten. Ze hoort dat de snackbar nog een hulpje zoekt, maar dat slaat ze ondanks haar geldgebrek arrogant af. Die vettigheid hoeft ze niet. Of zit er een angst achter de weigering?
Lees het eerste deel: Jaloerse moeders »

Goudbuikje

Dorien krijgt een oproep van notaris Karel van Duurma. Het gaat over de erfenis van haar ouders. Ze had geen contact meer met haar ouders vanwege hun levenswijze. Ze vond het afzichtelijke mensen. Ze waren dik en konden geen maat houden. Voor de erfenis van meer dan een miljoen euro moet ze nu opdraven bij de notaris. Er is een belangrijke voorwaarde gesteld door haar ouders, hoort ze van de heer Van Duurma.
Lees het eerste deel: Bij de notaris »

Aan het werk

Mieke is net afgestudeerd en zoekt een baan. Ze speurt op internet en ziet een vacature voor secretaresse. De baan staat al langere tijd vacant. Ze mag gelijk de volgende dag beginnen. Haar nieuwe baas is best veeleisend ontdekt ze snel. Zo moet ze wel haar hele lunch opeten.
Lees het eerste deel: Mieke vindt haar eerste baan »

Vet zomerdieet

Anja is net geslaagd voor haar middelbare school. Ze gaat in de zomermaanden bij haar oma logeren. Oma is eenzaam en kan best wat leven om zich heen gebruiken. Zo vertrekt Anja voor een maandje of 3 uit de stad waar ze woont. Maar ze is even vergeten dat haaar oma erg lekker kan koken.
Lees het eerste deel: Voleten bij oma »

De cruise

Jan en zijn vrouw Miranda gaan op een cruise. Ze nemen de dochter van Miranda, Lisa en haar nichtje Jolanda mee. Bijna 5 weken lang krijgen ze de lekkerste maaltijden. Het is allemaal onbeperkt en ze nemen het er flink van. Dat blijft niet alleen voor Jan en Miranda zonder gevolgen...
Lees het eerste deel: Perfect eten »

Bijverdiensten

Anita en Johan merken dat er meer geld uit gaat dan dat er binnen komt. Anita vindt een baantje bij de banketbakker in de stad. Maar dat zet niet genoeg zoden aan de dijk. Bij wijze van geintje stelt Johan voor dat Anita zich naakt laat fotograferen voor een eigen internetpagina. Het moet allemaal beschaafd blijven. Tot zich onverwachts een verandering voordoet.
Lees het eerste deel: Geldgebrek »

Vette zomer

Karin is een cheerleader waar elke jongen naar kijkt en waar elk meisje jaloers op is. Ze ziet er goed uit en heeft een droomfiguurtje. Totdat het zomer wordt en het weer haar uitdaagt om vaak naar feestjes te gaan. Dit leven van feesten en uitgaan laat zijn sporen na. De vette zomer verandert haar leven voorgoed.
Lees het eerste deel: Cheerleader »

De koekwinkel

Als Mirjam voor een extra lening bij haar bank komt, krijgt ze te horen dat ze platzak is. Ze kan niet meer lenen. Zodoende krijgt ze de vraag om de eigenaar van een koekjeswinkel van de ondergang redden. Daar ervaart ze de liefde en opwinding van het eten. Met de buik vol krijgt ze het ene orgasme na het andere. De hoeveelheid koek en donuts neemt enorm toe. Zeker als ze de serveerster Josje van het nabijgelegen restaurant ontmoet.
Lees het eerste deel: Geldgebrek »

Bakkersvrouw

Jenny trouwt met de banketbakker Jean. Hij neemt altijd lekkers voor haar mee naar huis. Als hij de bakkerij van zijn baas Luuk overneemt, moet Jenny hem helpen. Hij houdt niet van zoetigheid, waardoor Jenny moet proeven of het banket goed op smaak is. Dat blijft niet zonder gevolgen.
Het verhaal is geïnspireerd op een Vlaamse aflevering van Man bijt hond. Een bakkersvrouw moest van haar man proeven omdat hij niet van zoetigheid hield. Ze was wel 15 kilo aangekomen in een halfjaar tijd.
Lees het eerste deel: Even proeven »

Vet bijbaantje

De slanke en atletische Martha zoekt een bijbaantje. Ze heeft een enorme hekel aan snacks en de vette hap. Maar als ze een baantje krijgt aangeboden in de snackbar van haar jeugdvriendinnetje Petra, kan ze niet weigeren.
Lees het eerste deel: Goed doorbakken »

Margreet wordt feedee

Als haar man een halfjaar voor zijn werk weg is, ontdekt Margreet dat hij op dikke vallen valt. Sterker nog, ze merkt dat Harry stiekem vrouwen vetmest op een forum voor feeders. Na de schrik, gebeurt er iets met Margreet.
Lees het eerste deel: Het geheim »

De weddenschap

De weddenschap vertelt het verhaal van de vriendinnen Marjo en Bianca. Bianca vindt haar vriendin veel te dik. Ze vindt dat Marjo moet afvallen. Het is ongezond om zo dik te zijn. Bianca heeft er veel voor over dat Marjo van haar overgewicht af komt. Ze wil daarvoor zelfs een weddenschap afsluiten: wat jij afvalt, kom ik aan.
Lees het eerste deel: Het voorstel »

De erfenis

De erfenis is het verhaal van Paulien die sinds kort weduwe is. Haar man Mark is plotseling overleden en ze ruimt de spulletjes van hem op. Ze ontdekt dat Mark een groot geheim heeft achtergelaten: hij viel op dikke vrouwen en ontwikkelde zelfs een feedermachine om een jonge vrouw vet te mesten.
Lees eerst het eerste deel van De erfenis: Geheime opslagruimte »

De revanche

Nicole zit werkloos thuis. Het wil niet vlotten om een nieuwe baan te vinden en in de tijd dat ze thuis zit, komt ze ook nog eens aan. Nicole is altijd al dik geweest en ze baalt van haar dikte. Het wordt nog allemaal veel erger als ze haar oude buurmeisje Sandra in het park tegenkomt. Tijd om haar gemene buurmeisje eens goed terug te pakken. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek. Dit verhaal is een vertaling van een veelgelezen verhaal op Fantasyfeeder.com
Naar het eerste deel van De Revanche: Werkloos »

Op kamers

Anja gaat studeren en omdat ze ver van de nieuwe studiestad woont, moet ze op kamers. Ze vindt een leuke kamer in een meisjeshuis. Wel merkt ze dat de meiden in het huis aan de forse kant zijn en van eten houden. Anja vindt dat niet erg, ze houdt zelf ook wel van eten. Dat ze eigenlijk vetgemest wordt heeft ze pas veel later in de gaten. Dit verhaal is een vertaling van Die Schlemmer-WG van Schlaraffine.
Naar het eerste deel van Op kamers: Een goed tehuis »

Het meisje en de bakker

De slanke Margot gaat werken bij de bakker Het zoetje in haar dorp. Ze mag zich er lekker laten gaan. Een eigen verhaal dat ik al een jaartje of wat terug heb geschreven en speciaal voor Mooidik heb voltooid.
Naar het eerste deel van Het meisje en de bakker: Het begin »

Forensen

Elke morgen ziet Michael in de trein als hij op weg is naar zijn werk, het mollige meisje Lisa zitten. Hij ziet dat ze flink groeit. Als ze op een bepaald moment uit haar kleren scheurt, is hij de reddende engel. Hij ontdekt snel de oorzaak van de scheurende broek.
Naar het eerste deel van Forensen: In de trein »

De eetwedstrijd

Sandra studeert en heeft dringend geld nodig. Ze besluit mee te doen aan een eetwedstrijd. Ze traint onder begeleiding van haar vriendin Karin om de wedstrijd te kunnen winnen. Bij het trainen voor de wedstrijd en na de wedstrijd is het voor haar moeilijk een vol gevoel te krijgen en begint ze aan te komen. Haar vriend Marcel die op militaire expeditie is, weet van niks. Vertaling van een verhaal van de website Fantasyfeeder.com.
Naar het eerste deel van De eetwedstrijd: Geldgebrek »

Hartsvriendinnen

Maaike en Marloes zijn 2 hartsvriendinnen. Ze zijn elkaars tegenpolen, Maaike is een magere pannenlat en Marloes is een dikke meid. Marloes wil afvallen en vraagt Maaike haar te helpen het calorierijke eten dat haar moeder elke dag voor haar maakt op te eten. Het complot van de 2 vriendinnen blijft niet zonder uiterlijke gevolgen voor Maaike. De eerste delen zijn vertaald van een verhaal dat ik op internet tegenkwam. Het vervolg is uit mijn brein ontsproten.
Naar het eerste deel van Hartsvriendinnen: Hoe het begon »

De nieuwe buurvrouw

Naast en Bill en Marga komt een nieuwe buurvrouw wonen. Sara neemt het niet zo nauw met de zeden en heeft de gewoonte om in bikini haar tuin te doen. Na de winter blijkt Sara ineens een stuk dikker dan voorheen. Marga vindt het tijd voor een gesprek en dat heeft voor Bill de nodige gevolgen. Dit verhaal is een vertaald verhaal dat ik vond op internet.
Naar De nieuwe buurvrouw »

De veertiende sollicitant

Harry heeft de 28-jarige Ingrid Lichthart aangenomen in zijn groothandel in voedingswaar. Hij houdt er een speciale verkooptechniek op na en laat Ingrid als vertegenwoordigster dit in praktijk uitvoeren. Overal waar ze komt, proeft ze maaltijden en probeert mee te denken om het eten te verbeteren. Verdiepen in de klant, noemt Harry dat. Maar aan dat verdiepen in de klant kleeft voor Ingrid en haar collega's een flink beroepsrisico. Het verhaal is geïnspireerd op De nieuwe buurvrouw.
Naar het eerste deel van De veertiende sollicitant »

Brieven aan een vriendin

Angelica schrijft haar vriendin Mariët brieven. Ze hebben allebei dezelfde opleiding genoten en werken sinds kort. Angelica is behoorlijk aangekomen in de tijd dat ze werkloos was. Haar nieuwe baan bij een reisbureau is een zittend beroep en de bakker zit om de hoek. Dit brengt de nodige gevolgen met zich mee. Helemaal als ze ontdekt dat haar mollige collega Evelien net zo gek is op eten als zij. Het verhaal is nog niet gereed en krijgt in de toekomst nog een vierde deel.
Naar het eerste deel »

Het ijspaleis

De negentienjarige Nina werkt in de zomermaanden na haar examen in een ijssalon. Van het verdiende geld wil ze een reis naar Australië maken. Ze snoept echter van het ijs en de gevolgen zijn snel zichtbaar. Een vertaald verhaal van Weightwatcher.
Naar het eerste deel »

---
Mooi dik is op zoek naar verhalen van gastschrijvers. Een mooie belevenis meegemaakt of heb je een mooie fantasie? Stuur het op »