Toevallige ontmoeting - Dikke maatjes (1)

Na een lange dag werken, ga je in je favoriete eettentje zitten. Naast lekkere hamburgers komt er ook een heel mooie dame bij je zitten.

Je bent klaar met je werk na een lange, saaie werkdag. De hele week is het saai geweest. De enige troost is een lekkere pint en een vette hap bij je favoriete eettentje.

Het is routine geworden. De barman Kees zet als je binnenkomt al het glas bier klaar en bij het tweede glas krijg je automatisch de huisgemaakte hamburger met frietjes. Kees weet precies hoe je je friet wilt hebben en legt op de hamburger een extra plak spek omdat je dat zo lekker vindt. Je komt hier gewoon elke week langs voordat je naar huis gaat om het hele weekend te gamen achter je playstation.

Als je niet gamet, dan zit je naar sport te kijken op televisie. Alleen op maandagochtend is het weer tijd voor de vertrouwde sleur: het werk in de ICT. Je hebt een kantoorbaan. De combinatie met je luie hobby's eissen hun tol de laatste jaren. Je bent niet dik, maar zeker niet mager. Meer mollig.

Er zit een flinke zwemband rond je middel en je gezicht is wat voller geworden dan 8 jaar terug toen je stopte met voetballen. De meeste vrijdagavonden zit je alleen te eten. Soms kijk je mee met een groepje naar een sportwedstrijd op televisie. Zelden maak je met iemand een praatje, behalve met Kees, de barman.

Vanavond gaat het anders. Na de eerste grote hap van de hamburger, kijken een paar blauwe ogen aandachtig naar je. Een mooi roodharig meisje met een oogverblindende glimlach zit naar je te kijken. Je lacht als een idioot terug, totdat je in de gaten hebt dat ze een gebaar maakt. Ze veegt over haar wang. Er zit mosterd op je wang. Terwijl je de mosterd wegveegt, kijk je met een dankbare blik terug. Je maakt een grappige beweging en geeft zelfs een knipoog. Dat doe je normaal nooit.

Het is alweer een tijdje terug dat je zo actief flirtte. Maar je merkt dat je de oude vaardigheden die je op de universiteit zo goed beheerste, niet verleerd bent. Je zwaait naar Kees en zegt dat hij haar een drankje moet geven op jouw rekening. Kees laat een pint vollopen, zet deze bij het meisje voor haar neus en wijst naar jou. Ze glimlacht subtiel terug, niet te gretig, maar genoeg om te laten weten dat ze jou wel ziet zitten. Ze lacht weer, drinkt het laatste restje van haar eerste biertje achterover en laat zich van de barkruk afglijden.

Terwijl ze rond de bar loopt, zie je haar volle figuur. Ze is 1 meter 70 of zoiets, lang en forse armen. Een prachtig decolleté zie je, waarin je ogen verdrinken. Een hemels paar borsten zo groot en vol. Nu kijken je ogen nog verder naar beneden. Hemeltje, wat is ze mooi. Haar heupen zijn breed en haar dijen zijn lekker vol.

Als je zou zeggen dat ze mollig is, dan lieg je wel een beetje, want haar vormen zijn wel wat vollere vormen dan mollig. Ze zwaait verleidelijk met haar heupen als ze in je richting loopt. Ze weet goed wat ze aan het doen is. Je probeert niet te begeerlijk te kijken, maar het lukt je amper. Ze ziet er gewoon verdomd mooi en sexy uit.

Lees deel 2: Grappig en schattig »

Dit is het eerste deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. Goed geschreven! Voel me zeer betrokken, doordat de lezer direct wordt aangesproken en omdat ik ook nogal wat gewicht met me meetors. Ik weeg 156 kilo. Mijn vrouw is wel wat lichter, maar met haar 135 kilo echt prachtig. Laat ze maar lekker dik worden Henk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om hier meer dikkere koppels online te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn vrouw en ik zijn nu 10 jaar samen 1 dochter van 6 , . Vrouwlief 29 jaar 149 kilo ik 32 jaar en 131 kilo. Mede dankzij de covid periode😇

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 10 jaar geleden woog ze 85 dus was wel even schrikken voor toen ze begin dit jaar zag dat ze 149 kilo woog. Hebben het er uitgebreid over gehad. En heb aangegeven dat ik der juist alleen maar mooier vind geworden. Weet niet wat een grotere schok voor der was😳

      Verwijderen
  4. Mooi op gewicht, jullie allebei. Ze is jong en vet. Prachtig. Ga zo door. Jij kan er nog wat kilo's bij hebben :��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoe oud zijn jullie als vragen mag? En wat vind jouw vrouw van der gewicht ? Ben nogal nieuw hier sorry voor alle vragen🙈

      Verwijderen
  5. No problem, vragen staat vrij! We zijn wel wat ouder, ik ben 52 en mijn vrouw is een stuk jonger, ze is 42. Ze is altijd zwaar geweest, net als ik. Het is geen keuze, ze is dik, ik ken haar niet anders. Het is geen probleem voor haar. Eten hoort bij ons. Ze kan geen maaltijd overslaan. Tijdens de lockdown zijn we wel aangekomen, ik meer dan haar, een kilo of 15 zeker.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wij zijn echt gedurende onze relatie in een stijgende lijn aangekomen. Mijn vrouw meer als ik ben zelf altijd al wat zwaarder geweest. Alleen heb ik mijn lengte mee en mijn vrouw niet. Maaltijden overslaan zeker niet haha .

    Ze heeft best wel wat geprobeerd om af te vallen alleen ieder pondje gaat door het mondje . Jullie tevreden met jullie huidige gewicht of zouden jullie wat willen veranderen?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh ja, mijn vrouw is wel tevreden met mijn gewicht, haha. Lees de rest via pm Michael.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)