De eetwedstrijd (1) - Geldgebrek

Deze week verschijnt elke dag een aflevering het verhaal De eetwedstrijd op Mooidik. Dit verhaal bestaat uit 7 delen en is geïnspireerd op een veelgelezen verhaal op de website fantasyfeeder.com.

Sandra moet geld hebben en besluit mee te doen aan een eetwedstrijd. Bij het trainen voor de wedstrijd en de wedstrijd zelf, is het voor haar moeilijk een vol gevoel te krijgen en begint ze aan te komen.

Geldgebrek


Sandra was een beetje klein met haar 1,60 meter en ze was ook vrij slank met haar 54 kilo. Ze had diep bruine ogen en lang donker bruin haar dat bijna zwart was. Ze had een dodelijke glimlach, maar was nog altijd verlegen. Ze was net begonnen met een opleiding tot accountant. Sandra's aanvraag voor studiefinanciering was afgewezen. Ze had moeite met werken en de studie. Uiteindelijk kreeg ze een lening, maar de rente was belachelijk hoog. Ze besloot om alles te pakken wat ze kon krijgen. Na de colleges ging ze aan het werk bij een snackbar, wat als voordeel had dat ze nooit hoefde te betalen voor en een warme maaltijd.

Terwijl ze naar haar les liep, zag ze een poster op de deur van een cafetaria. 'Hotdog eet wedstrijd: 1000 euro contant voor de eerste plek, 250 voor de tweede plaats', stond erop. Ze keek naar beneden naar haar smalle taille en bedacht dat ze kansloos was. Maar bij aankomst bij de economieles vertelde ze het giechelend haar vriendin Karin. Ze moesten allebei lachen. Karin was ook een slanke meid met licht bruin haar en hazelogen, maar een tikkeltje groter dan Sandra. 'Hoe hard ik het geld ook nodig heb, het is onmogelijk te concurreren met de forse deelnemers die de show zullen stelen.' 'Onzin', antwoordde Karin. 'Heb je nooit die wedstrijden op televisie gezien? De tengere vrouwen eten de dikke jongens eruit. Je lichaamsbouw zegt helemaal niks.' 'Ik zou het niet weten, ik maakte alleen maar een grapje', zei Sandra. Karin zei: 'Ik heb een idee. Bij de lunch zullen we eens kijken hoeveel je naar binnen krijgt, gewoon als training. Als het niet lukt, dan doe je gewoon niet mee. Maar lukt het wel...' 'Ach het duurt nog een maand voor de wedstrijd is, laat ik het eens proberen.'

Bij de lunchtijd gingen de twee terug naar het appartement dat de meisjes deelden en Karin opende de verpakking met acht hotdogs. Ze was druk aan het koken terwijl Sandra verveeld een tijdschrift las. Karin vroeg wat Sandra op haar hotdogs wil hebben. 'Gewoon mosterd. Ik kan niet geloven dat ik dit doe.' Karin legde elke hotdog op een broodje en bracht ze naar Sandra die op de bank zat. Sandra glimlachte en rolde met haar ogen. Ze had vier hotdogs op toen ze zich wat vol begon te voelen. 'Kom op Sandra, je hebt er vier op, je kunt het', moedigde Karin aan. Na de vijde hotdog zei Sandra: 'Mijn maag doet pijn, ik deenk dat ik hier ziek van word.' 'Denk aan al dat geld', zei Karin. Sandra glimlachte nam er nog eentje waardoor het totaal op zes kwam. Met een hand op haar buik nam ze er nog eentje van het bord met de andere hand. 'O jeetje, ik ben opgeblazen', zei ze. 'Eentje nog, Sandra, eentje. Kom op.' 'Wacht, ik knoop mijn broek nog even open', zei Sandra. Ze knoopte haar broek los en ze begon aan haar achtste hotdog.

Karin stond op en liep naar de keuken. Toen ze terugkwam lag Sandra helemaal bleekjes op de bank, met de beide handen op haar buik. Ze keek op en zag Karin met een grote kom met ijs. 'Absoluut niet', zei Sandra. 'We moeten ervoor zorgen dat je maag meer aankan, dat is hier het doel van', vertelde Karin. 'Maar ik houd helemaal niks meer, kijk naar mijn buik', kreunde Sandra waarbij ze haar shirt omhoog trok. Een volledig opgeblazen rond buikje zag Karin. De meiden keken naar beneden en giechelden. 'Ik ga over van rups naar vlinder, ik ben gepopt.' 'Okay', zei Karin spottend, 'ik dacht dat je wat meer vastberaden was.' 'Wat?' antwoordde Sandra. 'Geef me die kom met ijs.' Karin gaf haar langzaam de kom in de handen en Sandra at langzaam elke hap naar binnen. 'Wow', zei Karin, 'je hebt het echt helemaal gedaan.' 'Ja', pufte ze. 'Maar ik ga het niet redden terug naar school te gaan. Ik voel me niet zo goed. Ik kan niet geloven dat ik dat allemaal opgegeten heb. Ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over mijzelf.' 'Okay, blijf maar hier totdat je je wat beter voelt. Ik heb gisteren nog wat dingen gekocht die in de koelkast liggen. Dus bedien jezelf', grinnikte Karin. 'Stop', riep Sandra terug. 'Goed Sandra, ik kom zo snel mogelijk terug als de les voorbij is. In het medicijnkastje liggen wat pillen.' Karin vertrok naar de les.


Lees het tweede deel van De eetwedstrijd: Trainen »
---
Dit is de eerste aflevering van het vervolgverhaal De eetwedstrijd op Mooi dik. Mooi dik is op zoek naar nieuwe weight gain verhalen. Heb je ook een verhaal? Of wil je graag iets vertalen? Stuur je verhaal dan op. Dan kunnen we vaker dit soort mooie verhalen publiceren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)