Handje helpen - Chantage (1)

De vriendinnen Maaike en Caro hebben 1 ding gemeen: ze vallen op dikke mannen. Het liefst zien ze een dikke kerel met grote buik. Hun knuffelbeer! Totdat Maaike een heuse knuffelbeer tegen het lijf loopt en ze hem nog dikker wil hebben. Natuurlijk helpt Caro haar.

Handje helpen


Maaike en Caro hebben elkaar helemaal gevonden. Ze zijn meer dan gewone vrienden. Tijdens de lange avonden met veel drank, die altijd een eind in de nacht overgaan, ontdekken ze dat ze allebei wel houden van een stevige, beter gevulde man.

Ze zijn het er hartgrondig over eens: hoe sexy is het wel niet om eeen man goed vol te stoppen met eten, zodat een kogelronde, dikke buik voor hem uit welft. Het idee alleen al windt ze allebei waanzinnig op.


Het is niet zo lang dat Maaike studeert en ze een hele leuke kerel tegenkomt. Zijn naam: Jeroen Martinson. 'Hij is zo sexy', zegt ze tegen Caro. 'Hij zit net een jaar op de universiteit en hij heeft al een heel heel schattig klein buikje.' Ze fluistert met veel opwinding in haar stem.

Caro moet erom lachen. Ze luistert vol aandacht naar het verhaal dat Maaike over haar minnaar vertelt. Ze vertelt over zijn flinke kont, volle dijen en heuse onderkin. Hij houdt het laatste weliswaar verborgen onder een flinke baard, maar hij is flink, weet ze aan haar vriendin te verklappen. 'Hoe staat het met zijn eetlust?' vraagt Caro vol belangstelling.

'Zijn eetlust...' Maaike straalt van geluk terwijl ze het vertelt. 'Hij is echt een gulzige vent. Hij weet wel van wanten.' Ze gaat verder met haar verhaal. 'Zo heb ik hem ook ontmoet, bij het buffet van de studentenvereniging. Je had eens moeten zien wat hij allemaal opschepte. Hij nam flinke porties en bleef maar naar de buffet lopen.' 'Geen wonder dat hij zo'n buik heeft', valt Caro haar in de rede.

Nu begint ook bij Caro haar fantasie een beetje op hol te slaan. 'Ik denk dat als je het goed aanpakt bij deze kerel, je hem echt moddervet kunt krijgen.' Maaike wordt onmiddelijk enthousiast: 'Dat denk ik ook. Lekker verwennen, volproppen met allerlei lekkere dingen. Ik wil dat buikje wel een buik zien worden. Trouwens hij houdt echt wel van een biertje.' Ze moeten er allebei om grinnikken.

Niet veel later komt Jeroen ook in het leven van Caro, als Maaike serieus met hem begint te daten. En Caro moet het toegeven. Hij is een ontzettend lekker ding. Dat beginnende buikje onder zijn strakke shirtjes nodigt zeker uit om hem te verwennen. Het buikje is de molligheid ver te boven, maar er kan natuurlijk altijd nog meer bij.

Maaike praat uitgebreid met Caro hoe ze haar nieuwe lover toch een paar kilo's zwaarder zou kunnen krijgen. Hoe zullen ze het aanpakken? Misschien moeten ze met z'n drieën regelmatig uit eten gaan, naar een all-you-can-eat-restaurant. Ook kunnen ze als ze bij elkaar zijn, eten laten bezorgen. Dan moeten ze natuurlijk meer bestellen dat ze op kunnen en Jeroen aanmoedigen om alles op te maken.

Een goed plan, vinden ze allebei. Dus ze gaan aan de slag. En voor ze er erg in hebben boeken ze de eerste resultaten. Binnen enkele maanden is het beginnersbuikje al flink uitgedijt. Niet alleen bolt een flinke pens voor hem uit. Zijn kont is enorm geworden, hij draagt een grotere spijkerbroek. En dan nog vallen de flinke bollen van zijn achterste goed op. Bovendien kan ook zijn gezicht niet aan de nieuwe weelde ontsnappen. Zijn wangen staan vol en bol. Net als zijn onderkin, die een beetje verborgen is door de grote baard, maar steeds zichtbaarder wordt.

'Ik zei toch dat hij makkelijk dik zou worden', pocht Maaike tegen haar vriendin Caro. Ze kijken naar hem terwijl hij aan de bar stond en nog een biertje bestelt. Zijn wijdere, dikkere kont drukt tegen de stof die toch wel een paar kilo terug had moeten worden vervangen. 'Als we ons kleine varkentje nog even langs de shoarmatent laten gaan, voordat we naar huis gaan', zegt Maaike met een sluwe grijns op haar gezicht. 'Dan kan die broek daarna meteen helemaal uit.'

Jeroen komt terug naar het tafeltje waar ze zitten te drinken. 'Ik heb goed nieuws', zei hij. Zijn hand waarmee hij zijn mobieltje vasthoudt, rust op zijn grote buik. 'Mijn kleine broertje Martin, komt volgend jaar ook naar de universiteit.' Hij straalt van geluk en appt hem meteen terug. 'Lijkt me wel bijzonder om hem hier ook te zien.'

De zomer vliegt om en voor Caro er erg in heeft, is ze weer druk aan het studeren voor het tweede jaar. Maaike is afgelopen zomer een paar weken bij Jeroen geweest. Het resultaat ziet Caro meteen aan zijn taille. Wat is hij rond geworden tijdens de vakantie. Hij begint aan zijn laatste jaar op de universiteit en ziet er voller en meer sexy dan ooit uit.

'Hoi Caro', hoort ze Jeroen zeggen. Er staat een knappe, slanke man naast hem. 'Dit is mijn kleine broertje Martin.' Caro kijkt hem aan. Hij lijkt in niets op zijn oudere en veel grotere broer. Hij is slank en atletisch. Eigenschappen die Jeroen zeker niet bezit, dankzij Maaikes voersessies en Caros hulp natuurlijk.

'Leuk kennis te maken', glimlacht Caro vriendelijk naar de knappe jongen. Ze geneert zich wel een beetje met hem in de buurt. Hij kijkt haar steeds indringend aan met een wantrouwende blik in zijn ogen. Ze weet niet zo goed wat ze hier nu van moet denken.

Lees deel 2: Medeplichtig »

Reacties

  1. Slank, atletisch. Vastketenen die Martin! Op zijn knieën. Tot er drie cijfers op de weegschaal staan en zijn vette pens de vloer raakt. Tweemaal daags een kracbtvoerdieet:gebakken aardappelen en twee schalen lasagne, tien leverworsten. Doorgaan tot zijn spekborsten cupmaat B hebben en zijn heupkwabben over zijn strakke lycra hardloopbroekje rollen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Martin moet je vastketenen. Aan zijn polsen en zijn enkels. Mesten die gozer, totdat hij er minstens veertig kilo vetpens heeft bijgegeten. Worst, frites, schalen vol gebakken aardappelen. Tweemaal daags, tot hij flinke heupkwabben heeft. Daarna de snelheid verhogen en de hoeveelheid verdubbelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Slank en atletisch. Maar voor hoelang? Grijp 'm die Martin en keten 'm vast aan zijn enkels en zijn polsen. Vreten zal ie. Een streng dieet: tweemaal daags een zestal leverworsten, een flinke schaal gebakken aardappelen en een portie lasagne en frites. Dat alles wegspoelen met enkele glazen wijn. Mesten totdat er minstens veertig kilo aanhangt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Slank en atletisch. Maar voor hoelang? Grijp 'm die Martin en keten 'm vast aan zijn enkels en zijn polsen. Vreten zal ie. Een streng dieet: tweemaal daags een zestal leverworsten, een flinke schaal gebakken aardappelen en een portie lasagne en frites. Dat alles wegspoelen met enkele glazen wijn. Mesten totdat er minstens veertig kilo aanhangt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kan ik hier nog wat aan toevoegen of niet?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)