Een bijzonder berichtje - Hulpje van kerstman (1)

Even een onderbreking van het verhaal Volle zomer voor een heus kerstverhaal. Wendy krijgt op een maand voor kerst wel een heel bijzondere berichtje op haar mobieltje. Ze mag het hulpje van de kerstman worden, maar daar moet ze wel iets voor doen.

Een bijzonder berichtje

Het is avond geworden. Wendy laat zich langzaam in bed neervallen. Het gaat traag. Ze ademt zwaar. Zoveel gegeten heeft ze misschien nog nooit. Eigenlijk weet ze het niet zo goed, maar het lijkt dat haar lichaam elk moment uit elkaar kan knallen. Zo vol zit haar lijf.

Ze ademt traag en merkt dat ze zich niet moet bewegen. Elke beweging kan teveel zijn. Op deze Sinterklaasavond heeft ze zich helemaal laten gaan. Aan de heerlijke gevulde speculaas, kruidnoten en andere overdadige zoetigheden. Marsepein en schuimpjes zijn ook zo heerlijk en een welkome afleiding op de harde stukken speculaas. Wat een feest is het.

Het gedichtje dat voor haar geschreven is, bevat wel een paar venijnigheden. Zo zou ze erg mollig zijn geworden volgens de Sinterklaas. En ze zou de hele dag aan niks anders denken, dan aan eten. Best een beetje plagerig. Dat Wendy dan ook nog eens heel veel snoepgoed heeft gekregen, verbaast haar het meest.

De rest van de avond heeft ze zich helemaal laten gaan met het snoepen. Wat overheerlijk. Halverwege moet ze haar broekknoop openen. En ze heeft het heel erg warm. Haar hele gezicht gloeit. Ergens denkt ze dat niemand het gezien heeft, maar ze weet het natuurlijk niet helemaal zeker.

Nu ligt ze in bed. Niet teveel bewegen, dan blijft alles zo stil mogelijk. Want elke move is misschien te heftig en neigt haar tot overgeven. Dat wil ze natuurlijk niet. Het eten is veel te lekker en ze geniet hoe haar volle lijf voelt. Dat ze amper kan bewegen en bij elke adem haar buik overal voelt trekken. Wat een overheerlijk gevoel is dit.

Wendy wrijft voorzichtig met haar handen over haar buik. Wat een enorme ballon is hij geworden. Hij staat helemaal bol van het eten. En niet te vergeten de 3 warme chocomels met een grote klont slagroom erop. Ze deed er zelfs een flinke schep suiker bij. Heerlijk.

Wanneer ze precies in slaap gevallen is, weet ze niet zo goed. Ze denkt dat het zomaar opeens gebeurd moet zijn. Ze schiet overeind. Het volle gevoel is helemaal weg. Ze heeft een gigantische honger zelfs. Snel aankleden en dan naar beneden voor een flink ontbijt.

Zeker, Wendy is het laatste jaar wat forser geworden. Hoe het komt, weet ze eigenlijk niet zo goed. Gewoon. Ze vindt het lekker om te snoepen en zich te laten gaan.

Precies op dat moment krijgt ze een berichtje binnen op haar mobieltje. De titel spreekt haar wel aan. 'Wil je hulpje worden van de kerstman?' Ze opent het bericht meteen en begint te lezen:

'Elk jaar vragen we de hulp van iedereen om hulpje van de kerstman te worden. We roepen je op om je op te geven voor de grote bijeenkomst waarbij we alle vragen voor je beantwoorden. We vragen van elk hulpje 1 ding. Zoals we allemaal weten, heeft de kerstman een flinke buik. Die moet jij ook hebben, want je mag natuurlijk niet teveel uit de toon vallen als hulpje.'

Ze leest verder. 'We zoeken vooral vrouwen als aanvulling, omdat we graag het kerstgevoel willen presenteren met de kerstman omringd door vrouwen. De eis is minimaal mollig. En kun je nog een paar kilo aankomen, dan moedigen we dat zeker aan. Wil je meedoen? Meld je vandaag nog aan, dan kunnen we zo snel mogelijk met elkaar in gesprek.'

Ze wrijft over het buikje dat zich in haar schoot ligt. Zeker, ze wil eigenlijk best wel graag hulpje van de kerstman worden. Dat vraagt om flink dooreten. De flinke pens van de kerstman als in het achterhoofd, valt haar kleine buikje ontzettend mee. Dan heeft ze nog een flinke klus te verstouwen. Niet dat het een straf is. Zeker met de grote stapel chocoladeletters die ze van Sinterklaas heeft gekregen. Zonder veel moeite kan ze met de letters het woord dik vormen. Sterker nog. Als ze 3 andere letters erbij legt krijgt ze: dikzak.

Niet dat ze ermee zit. Ze vindt het eigenlijk best opwindend zoals haar lijf zich het laatste halfjaar heeft gevormd. Haar buikje voelt waanzinnig zacht en warm. Hij bolt in haar broek. Nu ze de chocoladeletters aan het eten is, heeft ze haar knoop opengemaakt. Het geeft een beetje ruimte. Het nieuwe vet welft overdadig over de ruimte die er is gekomen. Ze legt haar hand op haar buik. Iets wat ze steeds vaker doet. Wat een verrukkelijk gevoel.

Lees deel 2: Wat weeg je? »

De komende periode verschijnt dit verhaal 2 keer per week op dinsdag en - als er geen buikblog is - op vrijdag. Laat weten wat je van deze break vindt...

Reacties

  1. Dank je wel. Is ook heel leuk om te schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eindelijk! Een vette kerstman die zijn dik gemeste hulpje even flink neemt onder de kerstboom. Kan niet wachten��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Da vind ze vast niks. Tenzij de beste man zelf met zijn reet in de naalden gaat liggen natuurlijk.

      Verwijderen
  3. Ik hoop op dikke vette sex. Net zoals in dat andere geile verhaal. Even de titel vergeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja perfect. Vond de 'volle meid vol passie' trouwens ook goed. Je leest niet zo vaak een goed geschreven sex verhaal met een dikke dame in de hoofdrol.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)