Dikste vriendin (1)

Wendy verwacht haar vriendin die op de terugweg is van haar moeder en zus naar huis. Wat een verrassing staat er voor de deur als ze opendoet. Haar beste vriendin Martha is ook haar dikste vriendin geworden.

Wendy hoort iemand op de deur kloppen. Ze verwacht haar beste vriendin Martha, die zou langskomen. Ze is onderweg naar huis van ruim een maand logeren bij haar moeder, zus en zwager.

Als Wendy de deur opendoet, staat ze aan de grond genageld. Wat is dit? Wat is er met Martha gebeurt? Ooit was haar beste vriendin slank, maar wat staat hier voor haar. Wat is ze dik geworden. Jeetje.

'Martha', gilt Wendy. 'Wat is er met je gebeurd?' Ze begint te sputteren. Martha moet erom lachen. Ze klopt op haar uitpuilende buikje. Haar buik wijst tonnetjerond naar voren. 'Bedoel je: dik geworden?'

'Euh, zo zou ik het niet willen noemen, maar het lijkt er wel verdacht veel op dat je een beetje bent aangekomen. Martha. Wat is er aan de hand? Kom binnen en vertel.' Wendy is nog steeds helemaal in de war van de constatering dat haar vriendin toch echt wel wat voller is geworden dan zij haar kent. Altijd zo atletisch en slank en nu. Er staat een mollige vrouw voor haar van zeker 80 kilo.

Ze omhelzen elkaar. Wendy voelt hoe zacht haar vriendin is geworden. Ze moet zeker wel 20 kilo zijn aangekomen, stelt ze snel vast. Haar vriendin die altijd een stuk slanker was dan zij. Nooit boven de 60 kilo. Zij worstelt altijd met haar gewicht, maar nu is haar vriendin toch echt wel een stuk steviger dan zij. Ze schat haar zo snel op zeker 10 tot 15 kilo meer dan zij weegt.

Wendy neemt haar vriendin mee naar de woonkamer. Martha doet haar jas uit. Inderdaad Wendy heeft het goed gezien dat Martha haar jas niet meer dichtkrijgt over haar imposante buik. Haar volle boezem past er ook niet meer in. Martha's borsten vallen helemaal over de ritsopening. Zo breed als ze daar is geworden.

Als Martha gaat zitten, puilen Wendy's ogen opnieuw uit haar oogkassen. Martha heeft haar spijkerboek open staan! Haar buik puilt door de opening waar de rits dicht hoort te zitten. En hij rust op haar veel vollere dijen. Jeetje, wat is haar vriendin groot geworden.

'Wil je iets drinken?' 'Heb je een biertje?' 'Ik heb wel wat. Zal ik er eentje voor je halen?' 'Graag, ik heb er best wel zin in.' Martha installeert zich wat beter op de bank en duwt haar broek iets naar beneden om haar buik nog wat extra ruimte te geven. Hij zit nu half over haar kont, vermoedt Wendy.

Wendy komt terug met een biertje voor haar vriendin en een glas wijn voor zichzelf. Ze kan zich eigenlijk niet herinneren dat Martha van bier houdt. Ze dronken altijd samen een glas wijn, maar bier.

Als ze het glas bier geeft, ziet ze hoe Martha's shirt omhoog bolt door haar dikke buik. 'Dus Martha, vertel eens. Wat is er allemaal aan de hand?'

Lees deel 2: Zwanger »

Dit is het 1e deel van het vervolgverhaal Beste vriendin. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)