Snode plannetje - Een volle zomer (1)

Jennifers stiefmoeder Heather is het een doorn in het oog dat haar stiefdochter er zo adembenemend uitziet. Ze besluit snel maatregelen hiertegen te nemen.

Snode plannetje

Jennifer is een slanke meid van net 18 jaar met een mooie lengte van 1 meter 74. Ze is geen fotomodel, maar ze valt zeker wel op. Haar slanke benen en smalle taille maken haar bijzonder aaantrekkelijk. Ze kan eigenlijk met haar mooie figuurtje alle kleding dragen die ze maar wil.;

Ze draagt nooit kleren die ze niet wil. Haar staat alles goed. Elke bikini staat haar als gegoten. Net als dat ze best een gewaagd badpak kan aantrekken. Ze is gek op korte rokjes en draagt graag shirts die net sluiten, soms heeft ze zelfs een naveltruitje aan. Haar lichaam kan het allemaal hebben.

Jennifers vader is onlangs opnieuw getrouwd. Haar nieuwe stiefmoeder is een vrouw die voortdurend met haar uiterlijk bezig is. Heather, haar nieuwe stiefmoeder, is voortdurend in de weer om zich op te tutten en te verkleden om er mooi uit te zien. Bovendien worstelt haar stiefmoeder voortdurend met haar gewicht.

Heather moet niks hebben van Jennifer. Ze vindt haar stiefdochter arrogant. Het lijkt wel of ze zichzelf de knapste van de wereld vindt. Het hindert haar en ze wil eigenlijk alle aandacht van de wereld hebben en ziet Jennifer als concurrent.

Het duurt dan ook niet lang voordat Heather een plannetje smeedt om haar stiefdochter de komende zomer te ontdoen van haar mooie figuurtje.

Heather denkt dat het makkelijkste is om Jennifer naar een zomerkamp te sturen. Daar komen ze altijd wel aan. Is het niet van de heimwee, dan wel onder invloed van hun kampgenoten. Heather doet een beetje studie naar een goed kamp. Het moet niet een te actief kamp zijn. Als Jennifer naar een sportkamp zou gaan, zou ze juist nog strakker in haar vel terugkomen dan ze nu al is.

Uiteindelijk stuit Heather op het perfecte kamp. Het is een kamp voor mensen met overgewicht en obesitas meisjes. Het is niet een kamp om gewicht te verliezen. Zeker niet. Het draait bij dit kamp om zelfacceptatie en eigenwaarde. De meisjes komen goed gevuld naar huis, maar kunnen veel beter met hun gewicht omgaan.

Heather doet uitgebreid onderzoek naar de accomodatie, de sanitaire voorzieningen, het dagprogramma en de calorierijke maaltijden. Met 5 maaltijden per dag zit dat wel snor, denkt ze.

Jennifer vindt het allemaal best. Het is een flink eind van huis en het lijkt haar wel leuk om eens even iets heel anders te doen. Bovendien is het beter dan 10 weken in en rond het huis te hangen. De meeste van haar vriendinnen zijn ook het grootste gedeelte van de zomer weg.

Als voorbereiding probeert Heather al wat vet op haar slachtoffer te kweken. Dat ze er mogelijk zelf ook een beetje onder lijdt, neemt ze voor lief. Subtiel maakt ze de maaltijden wat romiger en schept wat meer op. Ook gebruikt ze de grotere borden om te proberen Jennifer te verleiden om wat meer op te scheppen dan ze nodig heeft. Het scheelt namelijk voor het kamp als Jennifer wat meer kan eten dan ze nu doet.

Hoe dichter de zomer dichterbij komt en de tijd van vertrek nadert, merkt Jennifer dat ze wat voller is geworden. Haar buikje begint een lichte glooiing te krijgen, tewijl hij ooit plat is geweest. Zelfs haar bescheiden borsten zijn wat groter geworden en haar slipje zit wat strakker om haar middel. Ze vermoedt ook wel de oorzaak, het zijn de grotere en zwaardere maaltijden die Heather opdient. Jennifer denkt dat het ligt aan de kookstijl van haar stiefmoeder die wezenlijk verschilt dan wat ze vroeger gewend was van haar moeder.

Lees deel 2: De grote dag »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)