Moeder en dochter (1)

Sanne krijgt altijd veel commentaar van haar moeder. Dat ze niet zoveel moet snoepen en op haar gewicht moet letten. Maar wat ziet Sanne nu?

Moeder en dochter

Sanne kijkt nog eens goed naar haar moeder. Ze staat in de keuken bij de koelkast. Het is bijna niet te zien, maar zit daar niet een buikje? Dat buikje zat er vroeger niet, Sanne weet het zeker. Haar moeder die altijd zoveel commentaar had over haar eetgedrag. Ze lijkt nu zelf dikker te zijn geworden. Iets waar ze haar dochter zo voor waarschuwde. Het lijkt of haar eigen waarschuwingen voor zichzelf gaan gelden.

Sanne woont sinds de scheiding van haar ouders bij haar moeder Willeke. Sinds kort heeft haar moeder een vriend. Hij heet Henk en is iets ouder dan haar moeder. Sannes moeder is een slanke vrouw van 1 meter 65. Ze heeft nooit meer dan 58 kilo gewogen. Ze is daar altijd heel trots op geweest. Niet dat ze heel slank is, maar ze vindt dat ze met haar 44 jaar er goed uitziet.

Haar moeder is zo blij met Henk. Hij is heel attent, neemt haar mee uit eten of naar de film. Ze vindt het heerlijk om weer eens naar het theater te gaan. Allemaal dingen die ze voor haar dochter moest laten. Nu vindt ze Sanne oud genoeg om een avond weg te gaan. Soms blijft ze ook een nachtje weg.

Sanne is niet echt een warse puber geweest. Ze weegt met haar 63 kilo wel wat meer dan haar moeder, terwijl ze iets kleiner is, 1 meter 63. Daar maakt Willeke zich wel druk over, maar ze merkt dat ze daar niet veel aan kan doen. Sanne houdt van snoepen en daarom probeert Willeke het eetgedrag van haar dochter zoveel mogelijk in de gaten te houden.

Al is haar moeder wat minder oplettend nu ze een vriend heeft. Ze is vaak een nacht van huis en dan zorgt Sanne zelf voor het ontbijt. Ze kan er best van genieten. Lekker veel beleg op brood of een extra iets om te snoepen tussendoor. Het is ook vaak in het weekend dat ze alleen is.

Haar moeder heeft nu een halfjaar iets met Henk. Sanne kijkt nog eens goed, maar het lijkt inderdaad of haar moeder wat dikker is geworden. Nog eens draait Sanne zich om. Inderdaad, er tekent zich echt een buikje af in het shirtje. Ook lijkt het of haar moeders broek strakker zit. Ze kijkt nog eens goed, wil er iets van zeggen, maar ze bedenkt zich. Ze laat het maar.

Wel valt haar op dat als Henk blijft slapen er 's morgens een heerlijk ontbijtje op het menu staat. Hij bakt dan croissantjes of andere heerlijke broodjes. Voor de lunch regelt hij een lekker worstenbroodje of saucijsenbroodje. Ze eet het gretig op en haar moeder corrigeert haar niet. Sterker nog: haar moeder eet even gretig.

Net als bij het avondeten, want als Henk er is, kookt hij. Hij maakt de lekkerste gerechten, zoals romige lasagne of hij bakt een pizza. Het is allemaal even lekker. Henk schept soms 2 keer op voor haar. Ze betrapt haar moeder er ook op dat Henk voor haar extra opschept. En dat zijn geen kleine porties, ziet ze.

Lees deel 2: Snoepen »

Dit is het 1e deel van het nieuwe vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. Dat is een veelbelovend begin . Ben nieuwsgierig naar het vervolg . Krijg er eenwarm gevoel van en veel fantasieeen 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil graag foto,s van de blote buiken van
    Moeder Willeke en dochter Sanne
    Op mooidik.com vannacht en morgenoverdag

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Moeder en dochter op de foto

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil moeder en dochter op de foto Sanne en Nicolette en Marrianne haar lichaam

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Marian Kreijkes uit Rijssen bloot of. Naakt op foto.s op Mooidik.blogspot. Com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil marian Kreijkes naakt op foto,s op Emailadres jacobjanvdijk@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Interessant concept alleen 1 ergenis aan verhalen op deze site is het gebruik van de naam "Henk" wat modernere namen mag ook wel haha

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)