Dik worden? Tips

Soms komen er mailtjes binnen met de vraag of er tips zijn bij het dikker worden. De ervaring is natuurlijk de beste raadgever. Je hebt misschien zelf iets dat je graag eet. Dan kun je daar onbeperkt van eten. Je kunt het ook gewoon laten gebeuren. Niet meer nadenken over de calorieën en lekker de hele dag snoepen en eten waar je zin in hebt.

Het kan helpen om wat inspiratie op te doen met de volgende blogs die verschenen zijn met tips, trucs en leuke weetjes. Wie weet helpt het jou om wat voller in het leven te staan straks.

Bewust dik worden?

Wil je bewust dik worden? Lees dan onderstaande bijdragen eerst

Buiktests

Wil je weten hoe dik je bent? Doe de verschillende buiktests.


De ligtest
De laatste test om de dikte van je buik te meten is de ligtest. Hoe ver komt je buik als je op bed gaat liggen op je zij. De test kun je het beste naakt doen. En vergeet niet je buik na afloop van de test heerlijk te masseren. Lees: De ligtest »

De zittest
Als variant op de zittest is de Boeddhazit een goede test. Hoever komt je buik nu naar voren en beneden als je als een heuse Boeddha gaat zitten? En vergeet niet je buik flink te betasten en te strelen. Want dat brengt geluk. Lees: De Boeddhazit »

De zittest
Een hele leuke test om te doen. Ga op de rand van je bed zitten, spreid je benen en voel hoe de onderkant van je buik het matras raakt. Of ben je nog niet dik genoeg? Lees: De zittest »

De vloertest
De vloertest vertelt hoe ver je buik van de vloer afstaat als je op je knieën gaat staan, als een hondje. Meet hoever je buik hangt vanaf de vloer en je weet hoeveel je nog moet aankomen om met je buik de vloer te raken. Lees: De vloertest »

De muurtest
Wil je graag weten hoe dik je buik nu eigenlijk is? Doe dan de muurtest. In een oogwenk zie je hoe je ervoor staat. Je kunt de test het beste naakt doen. Binnen een paar seconden weet je hoe ver je buik eigenlijk naar voren komt. Lees: De muurtest »

3 opmerkingen:

 1. wil iemand me helpen
  ik wil graag wat aankomen
  en zo snel mogelijk

  dikworden@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. eerst proberen om niet misselijk te worden bij meer eten dan anders. Dan non-stop verschillende spullen eten. Eerst waar je van houdt en dan elke keer van hetzelfde meer en meer.
  Constant wegen en misschien laten vetmesten. Eten is ook erotiek. Die link wwna in de gaten houden.

  Veel succes

  BeantwoordenVerwijderen