Tijgerbuik - Buik (191)


De dunne striemen op haar buik, maken het tot een heus tijgerbuikje. Die weelderige strepen en kronkels over haar buik, geven haar buik een extra dimensie. Want wat is dat mooi.

Ze heeft een heel zacht buikje. Een buikje dat een snelle groei heeft doorgemaakt. Het staat haar heel erg goed. De rondingen, plooien en vetrollen maken het tot een feest om naar te kijken.

Verwend met slagroom

Ze heeft haar buikje goed verwend met veel slagroom. Elke dag drinkt ze een flinke hoeveelheid. Het maakt haar buik zo zacht en weelderig. Ze laat zien dat er niets zo sexy is dan een bolle vrouwenbuik.

Het roept de twijfel of er een baby in zit of dat het puur vet is dat haar buik zo laat opzwellen. Is het de liefde of is het al het eten dat ze naar binnen werkt. Eigenlijk is het allebei liefde. Alleen geeft de liefde voor vet eten wat blijvendere vormen.

Helemaal laten gaan

Deze dame heeft zich helemaal laten gaan voor haar vriendin. En ze is nu opgezwollen tot een vrouw van formaat. Wat een buik heeft ze. De striemen vertellen dat het allemaal snel is gegaan. De slagroom doet wonderen.

Sinds kort is haar vriendin ook bewust dik aan het worden. Dat vraagt een verdeling van de buit. Het gevolg: 2 vrouwen met prachtige bolle buiken. De tijgerstrepen van deze buik vergeet je niet snel. Een heus tijgermotief op een prachtige bolle buik.

Doe je ook mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)