Tafeltest - Test hoe dik je buik is

Hoe dik ben je eigenlijk? Er zijn verschillende tests om de grootte van je buik te meten. Het kan eigenlijk heel snel en eenvoudig. Je hebt er niet veel voor nodig.

Je kunt de test zo vaak herhalen om bij te houden of je buik inderdaad groeit. Deze keer de tafeltest.

Hiervoor moet je al wel een aardige buik hebben. Hij moet hangen en je moet hem goed op kunnen tillen en op een plat vlak neerleggen. Dit kan bijvoorbeeld op tafel, maar je kunt ook denken aan de wastafel waarop deze test ook prima kan.

Hoe doe je de tafeltest?

Doe het volgende bij de tafeltest: 

  • zoek een tafel die op een goede hoogte staat zodat je goed je buik erop kunt leggen. Het tafelblad moet even hoog zijn als je middel. Je hoeft je buik niet hoger of later te leggen. Is de tafel te hoog, ga dan op een klein krukje staan of iets dergelijks. 
  • ga recht voor de tafel staan  
  • til je buik op
  • ga met je midden strak tegen de tafel staan
  • laat je buik zakken
  • zet een streepje op tafel waar je buik ophoudt
  • meet de afstand vanaf de tafelrand tot het streepje
  • hoeveel centimeter ligt je buik op tafel?

Hoe ver komt je buik op de tafel te liggen? Je kunt het aftekenen op en een groot papier (hoe groter de buik, hoe groter het papier). En meten vanaf de tafelrand tot het streepje.

Volle gewicht op tafel

Als je hem een eindje optilt, kun je het volle gewicht van je buik op tafel laten vallen. Een heel apart gevoel. Probeer maar eens.

Lukt het niet om je buik op te tillen, dan moet je nog even wachten en vooral goed dooreten. Lees de tips hoe je makkelijk kunt aankomen. De test leent zich goed voor flinke buiken, zeg maar de 100-kilobuik en verder. Hij moet lekker hangen, maar als dit eenmaal gebeurt, dan is het een waanzinnig leuke test om regelmatig te doen.

Hoe ver komt jouw buik?

Hoe staat het bij jou? Lukt het jou om je buik op tafel te leggen? Laat het weten in je reactie onder deze blog.

Reacties

  1. Heerlijke buik op foto . Een echte valse dikke hij toont zo groot niet maar en zitten serieus wa kilootjes in zijt maar zeker. Zou er graag effe mee spelen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)