Fase 4: +25 kilo - magische getallen - 5 stadia van dik worden (4)


Bij de 4e fase van het dik worden beginnen de getallen hard op te lopen. De magische grenzen nader je en dat lees je terug in de mooie ronde getallen. En niet alleen de getallen worden steeds ronder.

Gefeliciteerd, je bent nu echt zwaarlijvig. Van een beetje overgewicht is geen sprake meer. De magische getallen verschijnen in zicht: 90 en 100. Die laatste is echt een mijlpaal. Elke vrouw van 100 kilo heeft een prachtig buikje: de 100-kilobuik.

Het ligt een beetje aan je lengte, maar het gaat in dit stadium van wik worden wel van beginnersbuikje tot een vergevorderde. Heerlijk vol en zacht. En ze hebben allemaal wat.

Ook je levensstijl is veranderd. Je beweegt nog minder en je bent een stuk luier. Je krijgt meer trek in vetter voedsel en je geeft er ook steeds vaker aan toe. Heerlijk tussendoor smullen en er is geen lekkerder gevoel dan je buik tonnetje rond eten. Dat doe je dan ook meerdere keren per dag.

Dikke ongemakken komen

De fase kenmerkt zich vooral door typisch dikke ongemakken: 
  • Je loopt niet meer, je waggelt.
  • Alles voel je schudden bij het lopen.
  • Je zwembandje nadert zijn perfecte vorm. Je buikvet loopt van de lovehandle aan je ene zij naar de lovehandle aan de andere kant. Er zit zoveel buik dat je hem een stukje omhoog moet trekken om je middel nog te kunnen vinden. 
  • Je heupen en billen zijn zo groot. Je dikke kont vult elk zitvlak van een stoel. Het vet rond je dijen begint zich te verschuilen achter je FUPA, die nu zelfs een beetje begint te hangen. 
  • Je buik gaat hangen en kan zelfs voor je FUPA hangen. Hij tikt tegen je bovenbenen en je voelt hem goed schudden als je je onderbroek eronder stopt. 
  • Je borsten zijn zo groot geworden; je bent hier zeker een paar maten gegroeid en ze vallen heerlijk op zo weelderig als ze nu zijn.
  • Je buikrol is duidelijk zichtbaar en vervult een rol in de frontlinie. Wat een heerlijk gezicht om te zien. En eigenlijk is hij altijd in beweging. 
  • Je armen en vingers zijn eveneens gegroeid. De ring om je vinger knelt zelfs. En je armen zijn veel forser en vooral zachter met een heerlijk vetkussentje. 
  • Je onderkin is niet meer te ontwijken. Je kunt hem niet meer verstoppen door je kin wat omhoog naar voren te trekken. Als je lacht, schudt hij mee. 
  • Je wangen zijn overtuigend bol geworden. 
  • Je bent zo zacht, vol en bol. Elk moment van de dag geniet je van je nieuwe lijf.

Bijbehorende buiktests

Er zijn ook in deze fase genoeg bijbehorende buiktests te bedenken. Je buik begint het formaat van een heus Boeddhabuikje te krijgen. Ga dus precies zo zitten en geniet van je nieuwe postuur. En probeer nog eens de muurtest.

Ik denk dat je je voeten nu niet meer kunt zien als je recht naar beneden kijkt.

Lees het laatste stadium van dik worden: fase 5: +100 kilo: supervet »

Dit is de 4e aflevering in een serie over de 5 stadia van dik worden. Benieuwd naar de eerste 2 fases? Lees de 5 stadia van dik worden (1) »

Reacties

  1. Voor mij is da mossel noch vis . De volgende fase is meer mijne tand

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben ik met u eens. Maar zo'n lekker strak truitje over die bolle buik is natuurlijk. prachtig. Even dooreten dame.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)