Snoepen - Moeder en dochter (2)

Sannes moeder Willeke heeft een nieuwe vriend. Sanne krijgt het idee dat haar moeder nu wat minder goed op haar gewicht let.

Snoepen

Op een zondagochtend zitten ze met z'n allen te ontbijten. Henk heeft croissantjes gehaald en lekkere warme broodjes. Hij schenkt heerlijk zoete jus d'orange in. Sanne komt op de geur af naar beneden en schuift aan tafel. Ze smult van het heerlijke eten. Dat is ze niet gewend van haar moeder. En ze pakt een nieuw broodje van de schaal en smeert er een lekkere laag Nutella op. Henk neemt de pot over om een croissantje royaal met Nutella te smeren voor Sannes moeder.

'Sanne', zegt haar moeder. 'Ik wil je wat vragen.' Ze blijft even stil en kijkt haar dochter aan. 'We wonen hier nu samen, dus jij hebt net zoveel te zeggen over het huis als ik. Maar ik zou heel graag willen samenwonen met Henk. Wat vind je ervan als hij hier bij ons komt wonen?'

Sanne vindt er niet zoveel van. 'Ik vind het goed hoor. Als hij zich maar niet teveel met mij bemoeit.' Dat belooft hij. Ze heeft een eigen kamer waar ze zich kan terugtrekken als ze er zin in heeft. Al is het ook lekker als haar moeder de hort op is en ze het rijk voor zich alleen heeft. Henk krijgt een eigen kamer en haar moeder schikt een beetje in de ruimte.

In eerste instantie verandert er niet zoveel. Sanne merkt wel dat Henk van lekker koken houdt. Hij kan heerlijk koken en dan let haar moeder niet zo op wat zij opschept. Ze ziet wel dat haar moeder ook echt geniet van Henks kookkunst. Hij gebruikt geregeld de oven of de friteuse. Voorheen kon haar moeder daar alleen afkeurend over doen, maar nu laat ze Henk nog een keer opscheppen of een grote klodder mayonaise op haar bord leggen.

Verder heeft ze niet veel last van Henk. Ze merkt zelfs dat haar moeder rustiger is en zich minder met haar bemoeit. Dat is alleen maar voordelig. Zelfs als ze 's avonds wat later thuiskomt, dan moppert haar moeder niet. Ze krijgt alle ruimte van Henk. Hij verwent haar voornamelijk en stopt haar soms wat lekkers toe. Zij weigert dat niet. Zeker niet omdat ze weet hoe haar moeder is.

Sterker nog, het valt Sanne op dat sinds Henk hier in huis woont, er overal snoepgoed rondslingert. Eerst nam ze het niet, maar nu kan ze steeds vaker de verleiding niet weerstaan om het te nemen. Tot haar grote verbazing, ziet ze regelmatig haar moeder iets pakken en opeten. Dit kan toch niet waar zijn. Haar moeder heeft altijd opmerkingen gehad als zij snoepte en wat doet ze nu?

Lees deel 3: Makkelijke broek »

Dit is het 2e deel van het nieuwe vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. Zo worden moeder en dochter 1 lekkere dikkers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee zo worden Moeder Willeke en dochter 2 Mollige Dikkerds

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En dikke dochter Sanne 2 Naakte Dikkerds

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik geef Henk groot gelijk dat hij die twee eens even lekker gaat vetmesten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wil veel updates. Van dikke buiken met vetrollen en dikke blote kont

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil Sabine van der Weelie haar grote blote hangborsten zien cup DD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Sabine wil ik zonder BH op naaktfoto.s zien op EMailadres Jacobjanvdijk@gmail.com en Mooidik@blogspot,com

      Verwijderen
    3. Met foto Van Sabine Van der Weelie zonder BH of. badpak.

      Verwijderen
  7. Op mooidik@blogspot..com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wil Cupmaat DD of C in mijn handen bloot en op foto,s

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

All inclusive - Moeder en dochter (15)