Fase 2: +10 kilo - een centimeter vet - 5 stadia van dik worden (2)


De 2e fase van de 5 stadia waarin je dik wordt. Je gaat voorbij de 10 kilo extra. Je hebt je een beetje laten gaan de laatste tijd en dat is wel te zien hoor.

Het begint buitenstaanders nu ook wel op te vallen dat er wat meer jij is. Je eetpatroon is ook wel een beetje veranderd. Je eet eet een stuk minder groente en fruit, maar grijpt sneller naar die snoepzak of dat heerlijke kaasplankje.

Je ziet de sportschool steeds minder vaak en kruipt ook voor kortere afstandjes achter het stuur van je auto. Net zo makkelijk en je zweet er ook een stuk minder van. En als je sport blijft het beperkt tot een paar rondjes zachtjes rennen of een paar keer je armen bewegen. Het sportschoolabonnement begint steeds meer iets te worden dat vooral je portemonnee slanker maakt.

Fase 2: +10 kilo: een centimeter vet tussen je vingers

Je begint de tekenen te vertonen van iemand met een goedgevuld lijf. Niet alleen je borsten groeien tot een flink formaat, ook begin je een buikje te krijgen. Je buikspieren hebben het daar niet meer zo goed onder controle. Oei. Je kunt je buikje ook tussen je vingers pakken. Nog niet zoveel, maar je hebt heus wel een centimeter vet in je handen om te knijpen. En voelt niet eens zo verkeerd hoor. En als je lacht, schudt hij al heel aardig mee.

Je taille valt weg als je zit. Er begint een lekkere lovehandle langs je zij. En wat denk je van je billen. Ze schudden heerlijk mee als je loopt. Maar je borsten. Jeetje, die vallen echt op. Met een beetje geluk zijn ze wel een cupmaat gegroeid. En daar kijken meer mannen naar dan je denkt...

Je herkent deze fase aan de volgende dikke dingen: 
  • Sommige kleren zijn een maatje te klein; toch maar een grotere broek halen want hij zit wel heel strak 
  • Je begint een heuse lovehandle te krijgen over je zij. Een kleine muffintop tekent zich wel af als je die strakke spijkerbroek aanhebt. 
  • Je billen schudden lekker mee als je loopt; een sensueel gevoel. 
  • Je voelt je dijen zachtjes tegen elkaar aan schuren bij het lopen, je hoort het duidelijk als je loopt. Een herkenbaar geluid voor dikke mensen. 
  • Mogelijk zit er al een klein vetrolletje onder je beha, onder je zij. 
  • Je bovenarmen krijgen vetkussentjes. Als je je bovenarmen schudt, bewegen ze zachtjes mee. De beroemde kipfiletjes of Wilhelminaatjes; naar Koningin Wilhelmina bij wie ze altijd flink meeschudden als ze vanuit de koets naar het volk zwaaide.

Deze 2e fase van de 5 stadia van dik worden is een kritisch punt. Je kan altijd terug, maar je bent hard op weg om echt mollig te worden. Je vrouwelijk vormen tekenen zich steeds duidelijker af. En de mannelijke aandacht blijft je zeker niet bespaard. Dus gewoon doorsnoepen en je zit zo in de volgende fase. Een goed idee om al eens de muurtest te proberen.

Lees fase 3: +15 kilo - iets om vast te houden »

Dit is de 2e aflevering in een serie over de 5 stadia van dik worden. Benieuwd naar de eerste 2 stadia, fase 0 en fase 1? Lees de 5 stadia van dik worden (1) »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)