5 stadia van dik worden (1)


Waar begint dik worden? Zijn het die eerste, nauwelijks waarneembare kilo's of is het juist dat enorme overgewicht. Vaak heb je het zelf heus wel in de gaten. Al hebben sommige mensen er een oog voor ontwikkeld en daar zitten meer mannen bij dan je denkt.

Zo bekijkend kom je tot 5 verschillende stadia waarbij het vet zich over het lichaam verdeeld. Geen mooier genot dan een vrouw dikker te zien worden en elk stadium heeft weer zijn eigen schoonheid.

Lees daarom de komende periode elke week op dinsdag een nieuw stadium. Vandaag beginnend bij de fasen 0 en 1. Heb je opmerkingen of aanvullingen? Geef ze hieronder bij de opmerkingen. Ze zijn meer dan welkom.

Fase 0: het bikinilichaam

Het bikikilichaam is erop gericht aantoonbaar te zijn voor de buitenwereld. In gedachten van veel vrouwen houden hier veel mannen van. Het vraagt een getraind gespierd lijf, vrijwel zonder vet. Een lichaam dat klaar is om het te laten zien. Je borsten mogen het enige zachte deel van je lichaam zijn.

De bikini is - gelukkig - een uitdaging voor veel vrouwen. Vooral als er winterpondjes zijn bijgekomen, is er kort voor de zomer aanbreekt, alles aan gelegen om het lichaam aantoonbaar te maken voor het strand. Het lichaam wordt dan voorbereid op de zomer.

Het is de moeilijkheid om dit voor elkaar te krijgen, maar het lukt veel vrouwen om van fase 1 naar 0 te gaan. Zodra fasen 2 en 3 aanbreken, wordt het steeds onmogelijker om dit lichaam voor elkaar te krijgen.

Fase 1: +5 kilo: de eerste kilo's

Even niet zo goed opgelet en flats, daar zijn ze. Die eerste kilootjes. De veilige zone. Het is genoeg om het tegen iemand te zeggen en een paar weken goed op te letten wat je eet. Niet meer snoepen en de drank een paar weken laten staan. Voor je er erg in hebt, is het bikinilichaam weer terug.

Je lijf is wat zachter geworden. Een beetje voller ook op plekjes die je zelf best voelt. Je bovenbenen zijn iets minder gespierd en je taille heeft zijn strakke vorm verloren. Je billen schudden een beetje mee als je loopt. Je borsten gaan wat strakker in je beha zitten. Soms romen ze er al een heel klein beetje over. Je krijgt een zachter buikje dat al een klein eindje naar voren welft.

Geen paniek, je kunt het prima verbergen. Niemand ziet het. En weer naar de sportschool, daar denk je liever toch ook niet aan. Gewoon lekker 's avonds op de bank kruipen met een zak chips. Dat is veel lekkerder. En dat wijntje of biertje laten staan. Daar moet je echt niet aan denken? Stiekem vind je het eigenlijk best lekker dat je niet meer die strakke bikini outfit hebt. Je mag best wel je rondingen laten zien. En die chocola is toch ook verdomd lekker.

Lees Fase 2: +10 kilo: een centimeter vet tussen de vingers »

Reacties

  1. Hangt nog niet veel vlees aan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geduld en veel extra's geven. Je zult volgende week zien, dat de volgende fases van het dik worden een stuk meer vlees hebben...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben voor minder vlees, meer vet.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)