All inclusive - Moeder en dochter (15)

Sannes moeder is gigantisch dik geworden sinds haar vriend Henk in huis is komen wonen. Dan doet Henk een fantastisch voorstel aan Sanne.

All inclusive

Dan nodigt Henk Sanne uit om mee te gaan op vakantie naar Turkije, voor een weekje geheel verzorgd aan het strand zitten. 'Je kunt er eten wat je wilt en van mij mag je gaan en staan waar je wilt', zegt hij tegen de dochter van zijn lief. Eigenlijk lijkt het haar best wat. Maar ook gewoon om lekker te snoepen en te kijken of ze haar dik geworden moeder nog wat voller krijgt.

Want die is zeker vol geworden in het kleine jaar dat Henk hier nu in huis woont. Ze heeft het er eigenlijk niet meer over gehad, misschien wel een idee om nog eens over te beginnen. Ze vermoedt dat de kilo's die zich rond haar moeders middel hebben verzameld weleens heel goed een getal met 3 cijfers zou kunnen laten zien. De laatste maanden is het snoepgedrag van haar moeder alleen maar sterker geworden.

Maar Henk kookt zo ontzettend lekker en het is heel verleidelijk al dat snoepgoed in en rond het huis. Bij het uitzoeken van de kleding gaat Sanne even bij moeder Willeke langs. 'Wel of geen bikini?' vraagt ze aan haar moeder. 'Ach', zegt die. 'Lekker bloot. Het is er zo warm. Ik denk niet dat je de enige bent die wat molliger is en in een bikini loopt.' Haar moeder geeft haar een knipoog. 'Wat?' roept Sanne verbaast. 'Neem jij je bikini mee?' 'Tuurlijk.'

Dat durft Sanne wel. Alle kleren in de koffer en daar gaan ze. Het is een volledig verzorgd resort. Er ontbreekt aan niets. Waarschijnlijk krijgen ze heel veel zon en hoeven ze verder niks. Lekker luieren en leven als God in Frankrijk. Zo verdwijnt de bikini in de koffer en vertrekken ze even later voor 10 dagen Turkije.

Wat een heerlijk weer is het er. Ze zitten aan een resort nabij het strand, maar in het resort zelf is ook nog een groot zwembad. Voor eten wordt goed gezorgd. Er is ruim voor handen. Er staan grote tafels met een buffet, de hele dag door. Tot diep in de nacht kun je eten halen en scheppen. Wat een luxe.

Als ze aankomen, gaat Sanne naar mijn eigen hotelkamer. Moeder Willeke en Henk blijven nog even weg. Sanne probeert zich in haar bikini te wurmen. Jeetje, wat valt dat tegen. Zat de bikini een halfjaar terug eigenlijk te ruim, nu is het tegenovergestelde het geval. Haar borsten puilen van boven - en ook van onderen - uit het veel te kleine beha'tje. Haar billen lijken aan alle kanten onder het stof uit te komen. Maar het meest van alles valt haar buik op.

Hij is tot mijn eigen stomme verbazing groot geworden! Een imposante ronde buik bolt tussen beha en broekje. Hij wijst trots voor zich uit, duidelijk voldaan voor alle verwennerijen van de afgelopen maanden. Het eten van Henk begint ook duidelijk zijn vruchten op Sanne af te werpen. Verbaasd kijkt ze naar de enorme buik die zich voor haar uit gevormd heeft. 'Jezus, mijn moeder is niet de enige die is gegroeid. Ik begin een dikkerdje te worden,' denk ze.

En terwijl ze daar zo staat, wordt er op de deur geklopt. Als ze open doet, ziet ze dat het haar moeder is. Ze heeft ook haar bikini aan. 'Kom je mee?' vraagt ze. Sanne ziet haar grote ogen. Ze is zichtbaar verbaasd dat ze ook zo vol is geworden. Snel herpakt ze zich en zegt: 'Ik dacht dat ik de enige was, maar jij bent ook flink geworden.'

Ze hoort in tegenstelling tot vroeger geen afkeuring in haar stem. Het lijkt eerder op bewondering. Iets dat ze ook bij zichzelf ook voelt als ze naar haar moeder kijkt. Want Sanne mag misschien wat voller zijn geworden, haar moeder is de echte dikkerd van de 2. Een imposante buik schudt voor haar uit. Hij begint zelfs een beetje te hangen en valt voor de stof van haar bikinibroekje.

Haar beha probeert haar grote borsten te verbergen, maar dat mislukt. Net als dat de volle vetrol onder haar behabandje heel erg opvalt. Het is een flinke vetkwab die daar rust. Je kunt er zo je handen in vastgrijpen. Net als dat haar billen gigantisch zijn geworden. Wat is zij een forse vrouw geworden. Mollig zou je het niet meer noemen. Het is gewoon dik!

Lees deel 16: Zo moeder, zo dochter »

Dit is het 15e deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)