Fase 5: +100 kilo - supervet - 5 stadia van dik worden (5, slot)


Bij de 5e en het laatst stadium van dik worden, ben je in de hoofdklasse belandt. Deze fase van dikke vrouwen zijn er altijd te weinig. Alleen de echte winnaars weten dit niveau te bereiken. Voor de echte vetliefhebber is dit het stadium van genieten.

Het zijn de echte gulzigaards. En dat zijn er niet veel. Terwijl deze vrouwen echt helemaal de wauw-factor hebben. Al dat vet. Het blijft adembenemend om zo'n vrouw in het wild tegen te komen. Mijn ogen vergrooten, mijn mond valt open en ik kan alleen maar iets uitstuntelen bij het zien van zoveel vette schoonheid.

Wie zou je tot deze fase rekenen? Niet veel vrouwen weten dit stadium van overgewicht en obesitas te halen. Wat een lichamen. Je zou ze bijna aanduiden als SSBBW, maar dat vraagt weer een ander soort blog. Ze zijn gewoon vet, waanzinnig vet en het lichaam is één en al welving en volheid. Wat een ongelooflijke belevenis is het om een vrouw van dit formaat tegen te komen.

Je denkt niet de hele dag aan eten. Nee, je bent eten. Eigenlijk is er geen moment van de dag dat je niet eet. Alleen als je slaapt. Al zijn er gevallen bekend van vrouwen die gevoerd worden terwijl ze slapen. Het summum van vetmesten.

Reuzenproporties

Je luiheid is tot reuzenproporties gegroeid en je gulzigheid tot reuzenporties. Net als dat je niet vol te krijgen bent. Het lijkt wel of je echt eindeloos kan dooreten. Liggend, zittend. Alle soorten van gemak bediend. Je bent lui en dat mag ook. Want dat dikke lijf heb je niet voor niks gekregen. Een gigantische prestatie.

Je buik valt ondanks alles het meeste op. Soms gedraagt je buik zich ook als een persoonlijkheid. Hij zwabbert voor je uit, tikt met een beetje goede wil gewoon tegen je knieën als je loopt. En wat dacht als je zit? Dan ligt hij soms zelfs tot over je knieën. Hij herinnert je er voortdurend aan dat je hem bij elkaar gegeten hebt en smeekt om eten. Meer, meer. Hij heeft nooit genoeg.

Als je je omdraait, krijgt de toeschouwer een goddelijk gevormde kont te zien. Zo mooi verheven als contragewicht voor je grote buik. Je rug is nu ook helemaal vervet. Hier staat een dame die laat zien dat ze vet is en hoe! Je borsten zijn tot het formaat gegroeid waar zelfs Lolo Ferrari is er niks bij. En helemaal puur natuur. Ze rusten daarom weelderig op je bovenste buikrol. Hier ligt een overvloedige hoeveelheid tietenvet.

Meer dan verdubbeld

Je hebt je verdubbeld of soms weeg je zelfs 3 of 4 keer meer dan je eerst woog. Hier gaat het niet meer om een paar kilo. Hier staat immobiliteit op de loer. Je beweegt je minimaal, vindt het heerlijk om lang in bed te liggen of op de bank. Je loopt alleen de meest noodzakelijk stappen. Verder bedien je jezelf van auto of scootmobiel. Een stok in de buurt is ook handig. En eigenlijk is dit wel de fase waarin je een feeder nodig hebt, die je als een prinses behandelt. Een dikke prinses. Een hele dikke.

De echte feedees bereiken dit niveau. Het zijn de winnaars van een wereld die laat zien hoe mooi dik is. Want de hele wereld vindt er iets van, maar als je dit ziet, dan is schoonheid een ideaal dat alleen de echte winnaars weten te bereiken.

Bijbehorende buiktests

Alles buiktests zijn in dit stadium prima geschikt om te proberen. Vooral de zittest is nu heel interessant. Raakt de onderkant van je buik nu echt het matras? En wat dacht je van de vloertest. Wanneer raakt je buik echt de grond? Dat kan nooit meer lang duren.

Dit is de 5e en laatste aflevering in een serie over de 5 stadia van dik worden. Benieuwd naar de eerste 2 fases? Lees de 5 stadia van dik worden (1)»

Reacties

  1. Dat is een fantastische ferme poes . Daar mee wil ik wel een nachtje mee uitgaan. Overheerlijke dame . Kzou ze als een prinsesje behandelen . Zeker weten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weldadig en overvloedig vet. Een opwindend resultaat waarmee ik zo aan tafel wil. Die heerlijke zware pens, het witte spek, de dikke kwabben, het resultaat van haar enorme eetlust mag er zijn. Ik wil haar zien eten, het ene na het andere bord, frites, worst. En als ze dan eindelijk volledig verzadigd is, dan zal ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel opwindend, dit. Zo'n fantastische dikke vrouw. Die pens. Prachtig vetgemest inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gewoon een berg vet. Waar vind je zoiets moois?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)