De meest gelezen verhalen van 2010

In 2010 heeft Mooi dik flink wat verhalen erbij gekregen. Hierbij zaten veel vertalingen van zogeheten weight gain stories, verhalen van vrouwen die dikker worden eventueel met hulp van feeders. Hier volgen 10 verhalen/blogs die het meest gelezen zijn in 2010:
  1. De nieuwe buurvrouw

    Naast en Bill en Marga komt een nieuwe buurvrouw wonen. Sara neemt het niet zo nauw met de zeden en heeft de gewoonte om in bikini haar tuin te doen. Na de winter blijkt Sara ineens een stuk dikker dan voorheen. Marga vindt het tijd voor een gesprek en dat heeft voor Bill de nodige gevolgen.
  2. Op kamers

    Anja gaat studeren en omdat ze ver van de nieuwe studiestad woont, moet ze op kamers. Ze vindt een leuke kamer in een meisjeshuis. Wel merkt ze dat de meiden in het huis aan de forse kant zijn en van eten houden. Anja vindt dat niet erg, ze houdt zelf ook wel van eten. Dat ze eigenlijk vetgemest wordt heeft ze pas veel later in de gaten.
  3. De revanche

    Nicole zit werkloos thuis. Het wil niet vlotten om een nieuwe baan te vinden en in de tijd dat ze thuis zit, komt ze ook nog eens aan. Nicole is altijd al dik geweest en ze baalt van haar dikte. Het wordt nog allemaal veel erger als ze haar oude buurmeisje Sandra in het park tegenkomt. Tijd om haar gemene buurmeisje eens goed terug te pakken. Gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek.
  4. Het meisje en de bakker

    De slanke Margot gaat werken bij de bakker Het zoetje in haar dorp. Ze mag zich er lekker laten gaan. Een eigen verhaal dat ik al een jaartje of wat terug heb geschreven en speciaal voor Mooi dik heb voltooid.
  5. Hoe ontstaat een buik?

    Eigenlijk niet een verhaal, maar wel een boeiende post, die door veel mensen gelezen wordt. Nieuwsgierigheid?
  6. Hartsvriendinnen

    Maaike en Marloes zijn 2 hartsvriendinnen. Ze zijn elkaars tegenpolen, Maaike is een magere pannenlat en Marloes is een dikke meid. Marloes wil afvallen en vraagt Maaike haar te helpen het calorierijke eten dat haar moeder elke dag voor haar maakt op te eten. Het complot van de 2 vriendinnen blijft niet zonder uiterlijke gevolgen voor Maaike.
  7. De veertiende sollicitant

    Harry heeft de 28-jarige Ingrid Lichthart aangenomen in zijn groothandel in voedingswaar. Hij houdt er een speciale verkooptechniek op na en laat Ingrid als vertegenwoordigster dit in praktijk uitvoeren. Overal waar ze komt, proeft ze maaltijden en probeert mee te denken om het eten te verbeteren. Verdiepen in de klant, noemt Harry dat. Maar aan dat verdiepen in de klant kleeft voor Ingrid en haar collega's een flink beroepsrisico. Het verhaal is geïnspireerd op De nieuwe buurvrouw.
  8. Het ijspaleis

    De negentienjarige Nina werkt in de zomermaanden na haar examen in een ijssalon. Van het verdiende geld wil ze een reis naar Australië maken. Ze snoept echter van het ijs en de gevolgen zijn snel zichtbaar. 
  9. Forensen

    Elke morgen ziet Michael in de trein als hij op weg is naar zijn werk, het mollige meisje Lisa zitten. Hij ziet dat ze flink groeit. Als ze op een bepaald moment uit haar kleren scheurt, is hij de reddende engel. Hij ontdekt snel de oorzaak van de scheurende broek.
  10. De buik (1) - Volle en ronde hangbuik

    De eerste buikblog - ook niet echt een verhaal - is eveneens een veelgelezen item. Geliefd vanwege het aantrekkelijke plaatje en misschien ook wel het verlangen dat hij best wel een beetje ronder mag worden.
Voor 2011 zijn er alweer volop plannen met deze blog, lees hiervoor de blog op 1 januari.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)