Buik (5) - Uit de kunst

In een poging om een artistieke locatie voor een foto te kiezen moet ze ergens voor een raam gaan staan. De planken liggen bezaaid met vogelpoep en andere viezigheid. De rode schoentjes op hoge vallen een beetje uit de toon en de foto is niet mooi belicht, maar wat is dit een geweldige buik. Uit de kunst, is deze vrouwenbuik.

Hier zie je precies de vrouwenbuik waar ik eerder over schreef: gespleten onder de navel. De lovehandles langs haar zij en de stevige bovenbenen doen de rest. Ze maken hiervan echt een mooie vrouwenbuik. De navel is langgerekt en lijkt over te gaan in de splitsing verder naar beneden.

Vetkwabben

De splitsing onder de navel vormt de buik in 2 vetkwabben, die hier nog niet heel sterk gespleten zijn. Je kunt je afvragen of deze vrouwenbuik mooier wordt als deze vrouw aankomt. Ik vrees namelijk dat de splitsing dan gaat hangen wat de buik opslitst en daarmee minder begeerlijk maakt.

De vrouw op de foto drukt met haar stevige bovenbeen de buik iets omhoog. Deze houding beïnvloedt nauwelijks de vorm van de buik, maar lijkt hem wel iets opzij te drukken. Doordat ze op slechts een been staat en iets helt, hangt de buik nog iets meer. Het maakt het allemaal nog begeerlijker. Want dit is echt een buik die mooi vol rond is en in mooie verhouding uitvalt met de rest van dit zeer beminnelijke lichaam.

Volgende week: diepverzonken navel

De buikblog van volgende week behandelt een heel sensitief gedeelte van de vrouwenbuik: de buiknavel. Slechts het liefdesheuveltje kan op tegen deze liefdeskrater: de navel.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)