Soorten gespliste buiken

Vrouwenbuiken zijn er in alle soorten en maten. Elke buik splitst zich anders.
Gisteren beschreef ik de verschillende soorten vrouwenbuiken die er zijn. De laatste categorie, de gespleten buik, kent ook weer tal van variaties. Het is heel fascinerend om te zien hoeveel verschillende buiken er wel niet zijn

Er zijn ontzettend veel variaties van de gesplitste buik, hier volgen vier soorten gesplitste buiken:

  1. dwars door de navel gesplitst
  2. Buik gesplitst bij de navel
    Veelvoorkomend geval, de buik splitst zich precies ter hoogte van de navel. Er ontstaat een plooi die de buik opdeelt in 2-en. Heel vaak zie je de bovenste kwab flink aangroeien. Dan valt hij op een bepaald moment over de onderbuik heen. Een erg opwindende fase.

  3. boven de navel gesplitst
  4. Vaak in combinatie met een hangbuik(je). Bij de maag ontstaat dan een dikke band ter hoogte van de maag. Soms splitst deze vetrol in 2 kwabben die langzaam naar elkaar toegroeien, of juist uit elkaar blijven.

  5. onder de navel gesplitst
  6. deze variant zie je voorkomen bij de topzware buiken. Ze hangen vaak een aardig eind naar beneden. De buik splitst zich onder de navel in 2-en. De kwabben hangen verticaal en soms verschillen ze in grootte, dan hangt de linkerkwab net iets meer naar beneden dan de rechter, of andersom.

  7. meervoudig gesplitste buik
  8. Een heus Michelinmannetje-effect, waarbij de buik is opgedeeld in meerdere vetrollen. Elke buikrol loopt vaak door naar achteren over de zij in een opwindende plooi naar de rug. Je ziet deze plooien heel vaak ook meegroeien. De benaming in het Nederlands is zwembandjes voor deze vetplooien die over de zij lopen, maar in het Engels klinkt het een stuk liever: lovehandles. 
Heb jij een mooi verhaal bij je eigen buik, de buik van je geliefde of een buik die je immens opwindt, stuur het op. De mooiste verhalen en buiken worden beloond met publicatie op deze blog.

Reacties

  1. Wat zijn all die dikke vrouwe lekker en super mooi XD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een lekkere vette geile wijven, wat een geweldige vetpensen!Zalig al dat geile vlees! En dan die rechter vrouw op de eerste foto: draagt nog een string! Geiler kan niet!
    Arno,72, Alkmaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WHAHAHAHAHHAHAHAHA DIT IS TOCH NIET SERIEUS

    BeantwoordenVerwijderen
  4. groeien bij buik 1 de rug plooien ook niet mee?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)