Buik (6) - Diep verzonken buiknavel

De eigenaresse van deze buik hangt misschien iets voorover op de roltrap, maar dat betekent niet dat hij als ze rechtop staat veel kleiner is. Deze buik mag er wezen. Wat op deze foto onmiddellijk de aandacht trekt, is het strak roze truitje dat rond haar lichaam zit. Ook is de broek een maatje of wat te klein. Voor de kenner betekent dat dit meisje in niet al te lange tijd flink aangekomen is.

De onderarmen zijn niet stevig, haar bovenarmen des te meer. Net als haar boezem die in vol ornaat te zien is doordat ze iets voorover hangt. Maar het meest in het oog springend element op deze foto en misschien wel het meest opwindende is de navel. De navel is diep verzonken in het vet, zie je overduidelijk op deze foto.

Slap stukje stof

Het is het enige stukje stof van het shirtje dat enigszins slap hangt. Dit komt doordat de buik hier niet tegen de stof drukt, maar door de diepe navel juist de stof laat vieren. Hierdoor krijg je een adembenemend beeld op de navel. De navel kan bij sommige dikke vrouwen ongekend diep gaan. Het vet groeit er gedeeltelijk ook omheen. Daarmee is de navel een krater van genot.

Misschien is de navel een liefdeskrater. Je kunt er drank in gieten en het dan sensitief opslurpen. Je kunt er met je vinger in en dan voorzichtig het vet aan de navelranden voorzichtig betasten. Met je vingers kun je speels langs het randje lopen en het vet met je handpalmen bekneden.

Ontzettend gevoelig

Dan ontdek je gelijk dat veel dikke vrouwen hier ontzettend gevoelig zijn. Het buikvet spant de huid mooi aan, wat het nog gevoeliger maakt. En wat voor de liefhebber van vet helemaal het einde is: de buiknavel, die verzonken in het vet van de dikke buik. Iets mooiers lijkt er niet te bestaan. Zeker bij deze roze schoonheid niet.

Volgende week Een buikje dat aandacht begeert

De buikblog van volgende week laat een heerlijke vrouwenbuik zien die in een mooie liefdeshouding hangt. De man die ook op deze foto is afgebeeld, verstopt zich in het tietenvet, maar vergeet hoe mooi het hangbuikje van deze vrouw is.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

  1. heel mooi. ik ben gek van deze blog

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel sexy, ik wil best een keer lekker koken voor deze volle schoonheid :) Dat worden dan wel volle pannen denk ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wil iemand mij helpen om dik te worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil je graag helpen :) gr mathie145 ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is volop genieten, zie ze al zo lopen mmm die is tros
    op haar vrouwlijke rondingen, de 3 bsss buik borsten, en billen, gulukkig zijn er nog vrouwen die dat ons tonen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)