Promotie - Strafkilo's (17)

Meer dan 30 kilo is Edith aangekomen. De strafkilo's zijn steeds duidelijker zichtbaar. Dat vraagt om een andere aanpak.

Lees eerst deel 1: Vet getrouwd »

Promotie


Ik kreeg een promotie op mijn werk en tot ieders verbazing kwam dit door mijn gewicht.

Ik woog zeker 160 kilo, maar het bedrijf waar ik voor werkte, vond een nieuwe klant. De klant bestond uit een keten van winkels voor grote maten. De eigenaars waren zelf ook zwaarlijvig en vonden in mij een aantrekkelijke bondgenoot. De jongens van marketing kwamen op het geweldige idee om mij de eerste kennismaking met dit bedrijf te laten doen. Het klikte meteen en ik kreeg mijn promotie.


Dat betekende eveneens een flinke salarisverhoging, waardoor we konden gaan verhuizen naar een huis waarin alles gelijkvloers was. Het huis stond ook in een betere wijk, wat een geweldige verbetering was. Ook kregen we een eigen zwembad met een mooi afgeschermde tuin.

Edith was er gek op. Ze vond het heerlijk om er te zitten, zich vol te eten en dan in het water te gaan. Ze droeg daarbij de kleinste bikini waarin ze zich nog kon persen, zodat haar nieuwe lijf alle kanten op welfde. Een heerlijk gezicht om naar te kijken.

De zaak gaf op 4 juli een feestelijke picknick. Het was in een park, zonder dichtbij gelegen parkeerplaats. Edith voelde er eigenlijk weinig voor omdat ze tegenwoordig nauwelijks loopt, maar ze kreeg het voor elkaar. Ze was wel helemaal buiten adem. Sommige mensen waren er verbaasd over hoeveel dikker ze was geworden. Ze keken haar met grote ogen aan. Zeker, ze hadden er veel over gehoord, maar dit sloeg werkelijk alles.

Lees deel 18: Dubbel dik »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)