Kostbaar bezit - Buik (192)


Kijk hier eens. Ze haalt haar buik een eindje omhoog met haar handen om haar aan de kijker goed te laten zien. Ze is prachtig. Wat een buik. Haar navel diep weggezonken in het midden. 

Haar beha begrenst de bovenkant van haar buik prachtig. De ronding krijg hierdoor nog meer accent. Het grootste deel van haar buik valt tussen haar handen naar beneden. Dat maakt het plaatje alleen maar spannender. 

Weelderige vet

Haar handen drukken zo mooi in het weelderige vet van haar buik. Wat een weelde houdt ze in haar handen. Dit is een heel kostbaar bezit. Dat moet je koesteren. Ze heeft hier hard voor gewerkt.

Haar buik is groot en rond. Een buik om lief te hebben. Het zachte vet valt prachtig in haar handen. Kijk maar goed, zegt dit beeld. Haar handen houden de buit omhoog. Het is een buik die alle aandacht vraagt.

Trotse bezitster

En als je zo kijkt naar de trotse bezitster van deze prachtige buik, dan voel je mee. Ze houdt een schat in hadden, een kostbaar bezit. Een heel begeerlijk bezit waar menig hand over zou willen strelen en kneepjes geven.

Doe je mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Ik wil je borsten zien zonder Beha van deze vrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil meer dikke vette Borsten met. Buikvet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi polkadot ondergoed heeft ze aan. Waarschijnlijk heeft ze deze foto gemaakt vlak voor het douchen. Wat heb ik een zin om haar navel vol te gieten met shampoo en te vingeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Morgenmiddag op bed kamer 6 op de Stove Stoofhoek2

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Want ik wil Bianca naar bed

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)