Buik (13) - Onthulling voor webcam

Het ultieme moment voor de liefhebber van vrouwenbuiken: de vrouw die voor de webcam haar shirt omhoog trekt. Daarmee toont ze haar mooiste lichaamsdeel: haar buik. De vrouw op deze foto doet het enigszins aarzelend. Ze laat gelijk haar prachtige volle arm zien, die enigszins haar borsten bedekken. De borsten doen er op dit plaatje helemaal niet toe. Alles draait om de buik.

De buik ligt majesteitelijk en vol in beeld. De navel trekt veel aandacht. Hij is diep en smal. De buik is mooi opgedeeld in een onderbuik en een bovenbuik. De eigenaresse geeft een heel mooie onthulling van haar volle buik. Haar rechterarm speelt nog met de muis. Je verwacht dat ze misschien met plezier de complimentjes leest die ze via de chat binnenkrijgt.


Aanmoedigen

Misschien moedigt een man aan de andere kant van de chat wel aan om nog wat te eten. Een ander zal een lekkere buikmassage aanbieden, die al haar vet in beweging zal zetten. Weer een ander zal enkel genieten van de mooie rondingen die haar buik bezit. De fraaie lovehandle die naar achteren gaat en vol op haar heupen drukt. De mooie vetplooi die tussen de onderbuik en de bovenbuik valt.

Tegelijkertijd kan hij misschien niet aan de verleiding ontsnappen om haar stiekem te vragen ook de beha los te maken. Maar dat is de aloude discussie tussen borsten en buik, want elke buikliefhebber zal beamen dat de borsten van deze dame begeerlijk zijn en dorsten naar meer onthullingen...

Volgende week

Volgende week komt in de buikblog een mooie volle buik in beeld. De eigenaresse draagt een broek die net tot de heupen zit en een te kort rood shirtje dat ongewild een naveltruitje is geworden.


Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)