Buik (9) - Brede reddingsband

Deze ronde hangbuik ligt innig tevreden in de vrouwenschoot. De eigenaresse van deze buik zit in een boedha-houding op de bank. Het zorgt ervoor dat haar buik anders komt te liggen.

De vetmassa wordt naar beneden getrokken door de zwaartekracht en tegelijk omhoog gedrukt door de mollige bovenbenen. Het oog lokt naar beneden, waar nog net een stipje van de zwarte onderbroek is te zien. Spannend, maar er zit veel meer spanning in deze prachtige foto van een mooie vrouwenbuik.

Deze buik is een typisch voorbeeld van een zogenoemd hangbuikje. Het vet heeft zich vooral beneden gevormd en wordt door deze zithouding iets omhoog gedrukt. De spanning in dit plaatje zit niet in het shirtje dat omhoog gaat. De beha onthult genoeg en een echte buikenliefhebber is daar niet in geïnteresseerd. Nee, de spanning ligt in de enorme vetrol die zich vormt op haar rechterbeen.

Buik bolt opzij

De buik bolt hier namelijk heel fraai opzij en zoekt hier overduidelijk de breedte op. Er lijkt geen eind te komen aan de vetmassa, die zich zo tot een heus zwembandje vormt. Een zwembandje dat op de rechter bovenbeen van deze dame ligt. Het zicht op de andere kant van de buik wordt ontnomen door de onderarm die de een deel van de borst ontbloot. Het verbergt iets om iets anders te onthullen. De aanzet van de buik waarvoor de onderarm ligt, is veelbelovend. Zonder twijfel zie je hier een reddingsbandje of een lovehandle die verder over de zij trekt naar de rug toe.

De bovenarm van deze jongedame toont dat ze flink aan de maat is. Het kuiltje in de elleboog maakt het alleen maar spannender. Net als dat aan de onderarm ook wat vet bungelt. De vetophopingen op de bovenbenen laten zien dat dit een foto is van een vrouw van formaat. Een plaatje om bij weg te dromen.

Spannende buiknavel

De buiknavel vormt daarnaast het spannende element van deze foto. Deze navel trekt de aandacht. Hij is nog helemaal zichtbaar en verstopt zich niet in een vetrol. Dat is het kenmerk van een hangbuikje. De navel blijft goed zichtbaar en wordt niet aan het zicht ontnomen door een diepe vetplooi. Door het rechterbeen wordt hij iets naar rechts gedrukt waardoor hij in een nog mooier perspectief voor de fotograaf komt te liggen.

Volgende week

De buikblog van volgende week behandelt precies dezelfde buik als vandaag, maar dan van bovenaf gezien. Hoe precies dezelfde buik van precies hetzelfde meisje op precies dezelfde bank toch heel anders eruit kan zien.


Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)