Buik (10) - Brede reddingsband van bovenaf

Dezelfde buik als vorige week, maar dan in een iets ander stand. De bovenbenen drukken de buik nauwelijks meer omhoog. Omdat ze de benen iets gespreid heeft, valt hij iets naar beneden. Een heel aantrekkelijke houding die de buik in vol ornaat laat zien aan de toeschouwer. Dit komt ook omdat de vrouw iets achterover leunt en daarmee de buik iets omhoog trekt. Daarmee vormt de buiknavel opnieuw het spannende element op deze foto.

Het vorige week vermoedde reddingsbandje loopt inderdaad door naar de rug. Sterker nog er heeft zich nog eentje gevormd boven de andere. Deze is weliswaar ietsje kleiner, maar trekt heel mooi naar achteren op de rug. Hetzelfde gebeurt bij de beha. De beha blijkt een paar maten te klein te zijn. Hierdoor drukt het overdadige vlees van de borsten uit de beha. Het maakt het allemaal adembenemend mooi, maar het is niet het mooiste element op deze foto.


Mooiste element

Het mooiste element van deze foto is, is de rechterkant van deze buik. Hier is weer iets te zien van de brede onderbuik zoals die zich vorige week aan de kijker toonde. Het stukje buik waar de hand achter valt, ligt namelijk nog altijd royaal op het bovenbeen en is wat dikker. Het vormt de reddingsband waar ik vorige week over schreef.

Juist het stukje huid dat tussen bovenbuik en onderbuik ligt, verraadt wat hier gaande is: er vormt zich een bovenbuik. De bovenste vetrol lijkt langzaam naar elkaar toe te groeien. Het kenmerk van het hangbuikje. Maar het is nog lang niet zover en het is maar zeer de vraag of dit moment ooit komt. Erover fantaseren is echter niet verboden.

Volgende week

Was het deze week een buik van bovenaf bezien, volgende week besteedt de buikblog aandacht aan het kikvorsperpectief. Hier is een vrouwenbuik te zien die begint aan de beroemde splitsing bij de navel.

Meer Buikblogs

De buikblog verschijnt elke dinsdag. Hierin wordt een mooie vrouwenbuik besproken. Lees ook de andere buikblogs »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)