Samen gehaktstaven - Onze droomzaak (30) - slot

Het snoepen helpt mee om lekker aan te zetten. Tevreden kijkt Henk terug op de droomzaak van hem en zijn vrouw Anneke. Niet verkeerd als hij zijn vrouw en vooral zijn eigen pens ziet. Daar krijg je honger. Daarom bereidt hij de specialiteit van het huis en het lievelingsgerecht van Anneke (en heel veel klanten): gehaktstaven!

Samen gehaktstaven - slot


Terwijl ik de 5 gehaktstaven in het vet laat zakken, zie ik hoe ze een nieuw snoepje in haar mond stopt. En weer eentje. Het gaat maar door. Haar zak zit vol met winegums, de winegums van Maaike. De echt Amerikaanse die heel erg hard gaan. De eerste weken haalden we meer omzet uit het snoepgoed dan uit het snackgerei.


Het is een gouden greep van Maaike om dit aan te bieden. Sommige mensen komen er speciaal voor naar het zwembad. We zijn de enige in de stad die het verkopen en er komen zelfs mensen van steden verderop om het op te halen. En ik zie hoe mijn Anneke de ene na de andere in haar mond laat glijden.

Hoe vreemd dat haar mond leeg is als ik haar het bord met de gehakstaven voorzet. Ze doopt de eerste diep in de mayonaise. Ze smult ze op. 'Dit is beter dan seks.' Ze geeft een diepe knipoog. En daar gaan nummer 2 en 3. Ik loop alweer naar de frituur om het volgende portie erin te doen. En als ik terugkom, is de hele schaal leeg. 'Ik heb een beetje honger', zegt ze. Ze laat een boertje en drinkt het volgende glas cola leeg.

Cindy komt erbij zitten, schenkt voor zich in. Als ik kom met de schaal met 8 nieuwe gehaktstaven, kijkt ze er verlekkerd naar. 'Mmm, lekker zeg.' Ze helpt Anneke mee met het opeten. Het lijkt net of Anneke ook haar eerste portie heeft, zo gaat ze gelijk op met Cindy die zegt dat ze uitgehongerd is.

Ik doe er maar 12 in. Je weet maar nooit. En dit tafereel van de etende dames helpt mijn hongergevoel ook op weg. Jeetje, wat ziet dit er mooi uit. We hebben de zaak nu een kleine 2 jaar. Het is drukker dan ooit. We verdienen beter dan ooit. Ik denk er serieus over om mijn vaste baan op te geven en hier samen met Anneke te werken en vooral te eten.

Ik weet wat de consequentie zal zijn. Ik voel hoe het mij opwindt. Nog vetter en nog meer eten. Dan komt Maaike bij me staan. Ze schuift me een handje winegums toe. 'Joh, neem lekker. Je staat hier maar te staan.' Ik neem het aan, laat de eerste in mijn mond glijden. Wauw, wat is dit lekker zeg. 'Wil je ook een staaf?' vraag ik. Ze knikt.

Even later zitten de 3 dames heerlijk te eten. Cindy en Anneke eten alsof het hun eerste portie is. Daarom nog maar een keer iets in het vet laten zakken. Straks nog maar eentje. Ik zie dat Anneke bij de laatste al wat trager aan het eten is. Ze begint wat voller te raken.

Als de schaal met 16 staven op tafel verschijnt, pakt ze weer even enthousiast haar aandeel van de schaal. Al helpen Cindy en Maaike haar nu ook een beetje. Ook dit is leeg. De lading frietjes waarderen ze erg. 'Mmm, lekker.' En ook die schaal verdwijnt in de magen van de dames.

Wat een hongerig team heb ik toch. Ik kijk genoegzaam naar de vrouwen die allemaal hun eigen plekje in het dikker worden. Cindy die helemaal weer opleeft. Zeker nu er ook snoepgoed bijgekomen is. Haar buik wijst gretig en enthousiast naar voren. Het goede leven leeft op. Of Maaike, die je echt steeds dikker ziet worden. Het lijkt wel of ze iedere dag weer wat groter en voller is.

En dan Anneke, mijn Anneke. De gouden zet om samen een snackbar te beginnen. Onze droomzaak. De hele dag eten, veel gezelligheid en vooral het samen dikker worden. Hoe onze ronde buiken tegen elkaar drukken als we zoenen. Hoe we voelen dat de zaken goed gaan. En hoe we elkaar steeds weer vinden.

Anneke staat even later tegen me aan en drukt een winegum in mijn mond. 'Ze zijn lekker he.' Ik smul mee. 'Heerlijk.' En zie hoe er weer een handje snoepgoed uit de bakken van Maaike in de zak van haar schort verdwijnt. Inderdaad, daar komen ze vandaan. De snoeperd. Mijn dikke snoeperd.

(voorlopig) EINDE

Dit is het laatste deel, deel 30 van het vervolgverhaal Onze droomzaak. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: De snackbar »

Nieuw vervolg: Vette snackbar

Vanaf 5 april is er een nieuw vervolgverhaal op dit verhaal op Mooidik: Vette snackbar. Manon is net klaar met school en heeft een tussenjaar. Ze is op zoek naar een leuk bijbaantje. Het verhaal is een soort vervolg op Onze droomzaak. Heel veel leesplezier. Lees deel 1: Tussenjaar »

Reacties

  1. Goed verhaal ben benieuwd wat de dames en de heer wegen nu

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel. Een weegsessie is misschien nog een leuk allerlaatste deel... Wie weet...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ge kunt ze misschien laten douchen in een gezamenlijk douche en dat ze elkaar lijven met veel plezier keuren en betasten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is geen verkeerd idee. We beginnen eerst even met een ander verhaal, wat meer pornografisch van aard. Maar dit idee lonkt ook wel bij mij.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)