Buik 58 – Volle buik met piercing

Al eerder schreef ik over een buik die meer dan een hand vol is. Deze buik is nog meer dan een hand vol. De eigenaresse houdt haar immense buik stevig vast. Al het buikvet drukt ze iets omhoog. Daarmee geeft ze nog meer zicht op haar gigantische buik. En dan valt de piercing in die volle vetmassa extra op.

Ze leunt iets naar achteren waardoor het allemaal nog imposanter lijkt. En het is een enorme vetmassa, haar buik. Je ziet hoe vol hij is. Overal welft buik en vet. Het is een groots lichaam dat deze dame bezit. De buik is het meest in het oog springende.



Onder onderbroekje

Wat je nog meer ziet, zou normaal verborgen zitten onder het onderbroekje. Het is de venusheuvel. Wat veel mensen niet weten is dat dit liefdesheuveltje ook meegroeit. Bij deze dame is eeen flinke berg. Vol met heel zacht vet. Hij heeft zich gevormd onder de onderbuik.

Daarmee is het een verstopte heuveltje van extra gevoelig vet. Het is heerlijk om dit vet voorzichtig te kneden en te masseren. Het voelt lekker zacht aan. Jong en zacht als fluweel. Het liefdesheuveltje drukt haar poesje ook wat dichter. Daarmee verandert ht neukschachtje ook in een nog gevoeliger plekje.

Binnendringen

Je moet er wat meer moeite voor doen om het binnen te dringen. En dan drukt het vet nog eens extra gevoelig tegen je pik aan. Daarom is dik niet alleen mooi, het neukt ook nog eens lekker. Bij deze dame wordt alles nog eens extra aangevuld door de lekkere vetheuveltjes aan de binnenkant van haar dijen.

Om het over de buik maar niet te hebben. Want hij is prachtig. De navelpiercing maakt het nog eens extra spannend. Het is een diepe schacht in de vetberg. Hij valt op en accentueert de volheid van deze prachtige buik. De bovenbuik tenslotte is een volle en brede band die extra naar buiten welft. Langs de zij vormt hij een extra lovehandle. Die van de buik is het dikst en dan volgt als extraatje die lekkere bovenbuik. Vol en aanwezig.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)