Buik (53) – Ogen glijden over buik

Een buik om lang je ogen over te laten glijden. Deze dame is lekker mollig. Haar borsten zitten samengeperst in haar beha en worden omhoog gedrukt. Dat biedt alle zicht op de buik. Van onderen snoert de broek het vet in. Het benadrukt de grootte van deze prachtige buik. Hij valt flink over de broekband heen.

De lovehandles springen in het oog. Ze zijn fors en vormen flinke vetlagen boven de heupen. Ze accentueren de grootte van de buik. Links valt het zwembandje over de rand van de broek heen. Rechts vormt hij de aanzet naar de buik toe. Hier is te zien dat lovehandles en buik 1 geheel zijn. Een mooi geheel.


Piercing

De navel ligt goddelijk in het buikvet ingebed. Een piercing doorsnijdt de navel. Hij valt niet heel erg op. Maar net genoeg om de diepe navel te accentueren. De kleine knopjes zullen de gevoeligheid van de navel vergroten. Ook leggen ze de nadruk op de diepte. Een kratermond in de prachtige liefdesberg die deze buik is.

De buik wijst een aantrekkelijk eindje vooruit. Hij hangt een beetje. De knoop van de broek is niet meer te zien. Als je goed kijkt dan zie je hoe de broekband onder de buik verdwijnt. De broek wordt onder de mollige buik gedragen en niet erover heen.

De onderbuik welft mooi naar beneden. Het is een dikke vetrol. Aantrekkelijk door zijn heerlijke ronding. De bovenbuik wijst trots vooruit. Zo trekt de bovenbuik de onderbuik iets omhoog. Dat komt de ronding ten goede. Het is een buik om echt eventjes van te genieten.

Armen hangen langs buikje

De armen hangen mooi langs dit lieve buikje. Ze accentueren daarmee de molligheid. De onderarmen hangen zelfs iets achter de enorme lovehandles. Zo vallen de zwembandjes die de buik flankeren extra op. Je verliest je in deze molligheid. Zacht, vol en zoet. Een buik om je ogen nog een keer over te laten glijden. Hij straalt dikte, elegantie en vetheid uit. En hij is veelbelovend. Dat vooral.

Reacties

  1. Ik heb een buikje vergelijkbaar met deze dame en zou het leuk vinden om in contact te komen met liefhebbers daarvan. Geen roze haar en navelpiercing ;-)

    Ik ben wel op zoek naar iemand waar ik een normaal gesprek mee kan voeren...... Voel je je aangesproken, voeg me even toe:

    lisa.foxy120@gmail.com (MSN!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beetje late reactie:-\ maar ik heb je toegevoegd lisa

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)