Posts

Posts uit september, 2024 tonen

Op de weegschaal - Vette snackbar (17)

Na een halfjaar komt Anneke eindelijk weer in de snackbar van haar man Henk. Ze treft er Manon aan achter een grote schaal frikadellen. En er is heel wat meer Manon bijgekomen, ziet ze. Op de weegschaal Anneke vertelt: Als ik de zaak binnenkom, zie ik Manon net van de grote schaal frikadellen eten. Er ligt een flinke vleesberg op de schaal. Ze dept elke fridadel voor ze een hap neemt in het schaaltje met mayonaise. Ik zie hoe ze haar schort heeft losgeknoopt. Het zit veel te strak als ze zo aan de tafel zit. Haar buik ligt een flink eind op haar schoot. Het lijkt wel of er 50 kilo's bijgekomen zijn. OMG. Wat een verschil met de laatste keer dat ik hier was, een halfjaar geleden. Ik wring me tussen de toonbank en de frituur. Jeetje. Het wordt hier steeds smaller. Ik merk hoe mijn heupen tegen de frituur en de toonbank drukken. Ik moet mezelf er echt een beetje doorheen drukken. Ik denk dat Manon niet de enige is die wat voller is. Zo schuif ik naar de tafel waaraan ze zit.

Krapper - Vette snackbar (16)

Het is een halfjaar later. De herfst is aangebroken en de dagen worden korter en korter. Manon draait helemaal in de zaak. Henk komt soms langs en Anneke komt vandaag weer na een halfjaar. Wat zal ze Manon van vinden? Krapper Manon opent de zaak. Ze staat te morrelen aan het slot. Vlak voor de zaak heeft ze auto geparkeerd. Ze weet heus wel dat ze het ook kan lopen. Het is nog geen 5 minuten, maar de laatste tijd pakt Manon lekker de auto. Net zo makkelijk en het scheelt best zweten. Ze trekt haar jas uit, doet haar schort om. Ze heeft Henk gevraagd om de riem wat te verlengen. Ze krijgt hem niet meer dicht. Gelukkig heeft hij gisteren een nieuw schort met een extra lange riem gebracht voor haar. Het schort past nu mooi om haar middel. Ze loopt naar achteren. Ze merkt dat de ruimte tussen de frituur en de balie krapper wordt. Het is ongeveer een meter dat er zit. Als er een hulpje meedraait, kunnen ze elkaar niet passeren. Dan gaat Manon altijd een stukje aan de kant.

Bolle buik - Buik (197)

Afbeelding
De bolle buik van opzij. Dat blijft een overweldigend perspectief. Deze foto laat zien dat het echt prachtig is. Zeker omdat ze meer en meer begint te hangen. Haar slipje heeft zich helemaal begraven in de vetmassa. Ze houdt haar shirtje trots omhoog om haar vetwinst te laten zien aan de toeschouwer. En dat is een mooie grote, volle buik. Ze bolt onwijs sexy naar voren. En je ziet gewoon dat ze meer en meer gaat hangen. Hier staat een mooie dikke vrouw die trots is op haar volle vormen.