Bolle buik - Buik (197)


De bolle buik van opzij. Dat blijft een overweldigend perspectief. Deze foto laat zien dat het echt prachtig is. Zeker omdat ze meer en meer begint te hangen. Haar slipje heeft zich helemaal begraven in de vetmassa.

Ze houdt haar shirtje trots omhoog om haar vetwinst te laten zien aan de toeschouwer. En dat is een mooie grote, volle buik. Ze bolt onwijs sexy naar voren. En je ziet gewoon dat ze meer en meer gaat hangen. Hier staat een mooie dikke vrouw die trots is op haar volle vormen.

Bovenbuik

Haar bovenbuik trekt de rest van haar buik nog een eindje omhoog. Je ziet dat haar bovenbuik zelfs wat verder naar voren wijst dan haar onderbuik. Haar buik vormt een mooi geheel. Haar navel valt prachtig en is letterlijk een ogentrekker.

Je kunt net haar buiktatoeage zien. Hij piept vanuit het shirtje naar beneden en wijst naar de heilige graal van haar mooie buik: haar diepe navel. De lovehandle langs haar zij is overweldigend. Het lijkt uit 1 stuk, maar precies onder het shirtje zie je dat er een diepe plooi naar achteren loopt. Het is een prachtige buik zoals zij laat zien.

Doe je ook mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

  1. Wat een mooie dame! Hopelijk wordt dit met de jaren meer mainstream

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

All inclusive - Moeder en dochter (15)

Moeder en dochter (1)

Het tussenjaar - Vette snackbar (1)