Posts

Posts uit juni, 2024 tonen

Zeurende moeders - Vette snackbar (8)

Henk merkt dat het dieet van hamburgers maken en proeven aanslaat bij zijn medewerker Manon. Ook ontdekt ze steeds nieuwe dingen die allemaal even lekker en verleidelijk zijn. Lees het verhaal van Henk. Zeurende moeders Henk vertelt: Ik weet dat het altijd riskant is als moeders beginnen te zeuren. Daarom moet ik nu snel handelen. Manon vertelt hoe haar moeder vindt dat ze moet afvallen. En nu is het mijn zaak om goed door te pakken. Het kan zo verkeerd uitpakken. Daarom vertel ik haar dat ze vooral haar eigen weg moet kiezen. Ik loop onderwijl naar de frituur. 'Ik heb best honger', zeg ik. 'Wil jij iets?' Ze schudt met haar hoofd. Ik laat het patat in de frituur zakken. Dat gesis en die heerlijke geur die loskomt. Ik kan er iedere keer weer zo van genieten. Het water loopt mij in de mond. Ook gooi ik een handjevol frikandellen in de frituur. Precies op het moment dat alles lekker loopt, neem ik mijn mobieltje op. 'Oei', zeg ik tegen Manon. 'Ik moet ev

Spiegelbuik - Buik (194)

Afbeelding
Ze laat haar buik trots zien in de spiegel. Haar vriend en feeder staat er meteen achter. Zijn hand op haar heup. Hij pakt haar lovehandle lekker beet. Hier is een meisje dat zich overgeeft aan de geneugten. Ze laat zich goed volvoeren door haar vriend. De spiegel toont haar buik in een ander perspectief. Nog groter en voller dan je al ziet. Haar navel wijst weelderig vooruit. Net als dat rond haar navel flinke striemen van de groei zitten. Ze heeft het er goed van genomen en is flink aangekomen. Dat zie je wel.

Uitkijken - Vette snackbar (7)

Manon werkt al een paar maanden in de snackbar van Henk. Haar moeder vindt het helemaal geen goed idee. Ze ziet met lede ogen aan wat dit baantje met haar dochter doet. Uitkijken Manon stapt onder de douche. Ze streelt met haar handen haar lichaam. Ze is voller geworden, merkt ze. Haar buik welft wat naar voren. Haar billen zijn forser. En als ze met haar handen over haar borsten glijdt en ze iets optilt, merkt ze dat ze groter en zwaarder zijn geworden. Ze schrikt er een beetje van. Help. Ik ben aangekomen. Ik moet opletten. Ze streelt verder over haar buik. Ze voelt hoe een dun laagje vet onder haar huid is gespannen. Ze merkt hoe het zachtjes meebeweegt op haar strelingen. Jeetje, ik ben dik geworden, denkt ze. Ze streelt verder naar beneden, glijdt met haar handen richting haar billen. Ook hier zit een nieuw laagje vet onder haar huid. Het deint lichtjes mee op haar streling. Ze merkt ook als ze weer met haar handen over haar buik glijdt, dat haar huid gevoeliger is geworden.