Spiegelbuik - Buik (194)


Ze laat haar buik trots zien in de spiegel. Haar vriend en feeder staat er meteen achter. Zijn hand op haar heup. Hij pakt haar lovehandle lekker beet. Hier is een meisje dat zich overgeeft aan de geneugten. Ze laat zich goed volvoeren door haar vriend.

De spiegel toont haar buik in een ander perspectief. Nog groter en voller dan je al ziet. Haar navel wijst weelderig vooruit. Net als dat rond haar navel flinke striemen van de groei zitten. Ze heeft het er goed van genomen en is flink aangekomen. Dat zie je wel.

Gesnoerde borsten

Haar borsten gesnoerd in haar beha. Haar slipje laat goed zien dat er niet alleen vet op haar buik is bijgekomen. Net als haar volle armen. Ze laat zich goed verwennen door haar vriend. Hij mag wel heel trots op haar en haar eetlust zijn.

Haar buik begint voorzichtig te hangen. Het zal niet lang meer duren of haar buik zal groter en zwaarder zijn en meer en meer het slipje opschrokken in haar vethonger. Zo in de spiegel lijkt haar buik nog meer omhoog te wijzen. Duidelijk naar voren dragend.

Lovehandle in spiegel

De hand van haar vriend in de spiegel is veelzeggend. Hij pakt daar haar lovehandle nog steviger beet dan je aan de andere kant ziet. Hier valt op dat ze flinke lovehandles heeft. Deze buik, zo veelbelovend, vraagt om bemind, begeerd en vastgepakt te worden.

Doe je ook mee?

Een mooie buikblog over jouw buik? Stuur gerust een mailtje naar mooidik@gmail.com. En wie weet zie je binnenkort een mooie bespreking van jouw buik hier staan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)