Chocoladecroissantjes - Feeder wordt feedee (5)

De stagiaire Rebecca verwendt Monique extra. Monique heeft het niet zo in de gaten, maar de kilo's vliegen eraan.

Chocoladecroissantjes

Ik merk dat ik steeds vaker over haar droom. Een keer bij het overwerken gaat het bijna mis. Ze komt nog even langs voordat ze naar huis gaat. Het is al laat. 'Zal ik nog een pizza voor je halen', zegt ze. Ik knik. Ze komt even later met 3 pizzadozen terug. Ze eet zelf met lange tanden een halve pizza en voert de rest aan mij. 

Ik voel hoe dik mijn buik is. Ik buig naar haar toe, voorover over de tafel en voel hoe mijn dikke buik met de onderkant tegen de tafel drukt. Haar ogen. Wauw. Ze komt heel dichtbij. Ik voel haar adem. Een kus dreigt en ik wend mij precies op tijd van haar af.

Hoe lang ik niet daarna nog in het toilet heb afstoom. Wauw, wat is ze dichtbij gekomen. Het heeft niet zoveel gescheeld of er zou meer zijn gebeurd. Ik voel hoe mijn lijf overal trilt van begeerte en verlangen. Hoe ver zou ik met haar kunnen gaan? Ik droom de hele dag over haar en voel hoe ik een kleur krijg als ze mij aankijkt tijdens een vergadering. 

Ze is ook zo mooi en schuift weer wat lekkers naar mij toe. Ze stopt ook gewoon een grote chocoladereep in mijn tas, die ik dan bij thuiskomst tegenkom en moet opeten. Wat is dit verrukkelijk. Wat een aandacht. Ik ben dat helemaal niet gewend.

Het moet wel een kilo of 20 zijn dat ik tijdens de 4 maanden van Rebecca's stage aankom. Jeetje. De weegschaal stopt bij 131 kilo, ontdek ik op een ochtend voordat ik naar het werk ga. Ik draag weer een maatje grotere kleren, maar ze zitten alweer strak. Als ik achter het bureau zit, besluit ik om het vandaag maar eens wat rustiger aan te doen. 

Maar daar komt Rebecca al binnen. 'Monique, goedemorgen. Ik wat lekkers voor je meegenomen. En misschien zijn die chocoladecroissantjes wel wat voor je.' Ik word helemaal gek. Zeker als ik een slurp van de grote koffie neem. Even later zet ze nog een grote kop koffie bij mij neer. 'Hij is over', zegt ze. 'Maar volgens mij vind je dat helemaal niet zo erg.' Ze moet er zelf van grinniken. En ik knik schaapachtig. Verliefd en weer een koffie verdwijnt in mijn begerige maag.

Sommige mensen stoppen met eten als ze verliefd zijn, ik ga het juist doen. En wat wil ik graag wat langer bij Rebecca zijn. Ik kijk goed na wat er allemaal mogelijk is en dan besluit ik de stoute schoenen aan te trekken. 'Rebecca, volgende maand ben je klaar met je stage, maar een week later is er een grote conferentie in Scheveningen. Ga je met mij mee?' Ze kijkt me heel verleidelijk aan. Ja, dat wil ze wel. Het is overduidelijk dat zij net zo gek is op mij als ik op haar.

Het is druk als we bij het hotel aankomen. Meteen na het inchecken hebben we nog wat tijd over, maar ik stel voor om wat te gaan lunchen in het kleine cafe aan de overkant van de straat en dan misschien nog even naar het strand te gaan. Als ik erheen loopt, voel ik de mengeling van opwinding en angst. Angst voor de afwijzing. Het zit er zelfs na al die jaren nog helemaal in, merk ik.

We hebben ons allebei om beurten in de badkamer van onze hotelkamer omgekleed. We zijn allebei vrouw en je zou verwachten dat we ons gewoon zouden omkleden bij elkaar. Maar blijkbaar zijn we allebei een beetje te verlegen om dat te willen. Rebecca heeft het voorgesteld en ik heb verlegen ingestemd.

Als we eenmaal een tafeltje hebben gevonden in het verder lege cafe, bestellen we wat verfrissingen. Ik zie tot mijn blijdschap dat Rebecca een heel korte spijkerbroek aanheeft en een wit bloesje draagt dat zo slordig is dichtgeknoopt dat ik het grootste deel zie van haar platte, gebruinde buik en zwarte beha waarin haar boezem weelderig zit verstopt. Ik hou ervan hoe haar stevige borsten haar beha vullen.

'He schoonheid, wel omhoog kijken hoor', zegt ze en ze geeft me een knipoog. Ze heeft me zien gapen naar haar prachtige figuur. Ik moet er meteen heel erg van blozen. Ik verwacht niet dat ze zo vooruitstrevend en uitdagend zou zijn.

Lees deel 6: Dikke ronde buikje »

Dit is het 5e deel van het vervolgverhaal Feeder wordt feedee. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)