Meetlint - Doktersbezoek (13)

Na een overweldigend verrassingsweekendje wil dokter Bilosch wel weten wat dit allemaal gedaan heeft met Martha. Zou ze zijn verwachtingen overstijgen. Het meetlint ligt al klaar.

Meetlint

De slaap nog uit haar ogen wrijvend, waggelt Martha naar haar auto. Ze ploft op de stoel. Het stuur drukt in haar onderbuik. Wauw, wat een weekend. Zelfs gisteren - op zondag - stonden de maaltijdbezorgers bij haar aan de deur. De grote ijstaart gisteravond was overweldigend. Ze heeft zich helemaal laten gaan. Tot haar eigen verbazing is alles verdwenen.

Ze is nog buiten adem van het stukje lopen en wacht tot ze weer rustig is. Wat een leven leidt ze. Je helemaal laten gaan en onbeperkt eten. Het is de droom van veel vrouwen, weet Martha. Eten waar je zin hebt, zoveel je wilt. Het is zeker haar droom. En wat heeft het haar gebracht. Ze is verbaasd over het resultaat. Wat een lijf heeft ze gekregen. Ze kijkt naar beneden. Haar boezem is verdriedubbeld in het afgelopen jaar en aan haar buik lijkt geen einde te komen. Wat wijst ze ver vooruit.

Martha's buik komt verder naar voren dan haar boezem. Dat terwijl ze over haar grote voorgevel niks te klagen heeft. Ze zit een stuk hoger dan een jaar geleden. Haar billen zijn niet achtergebleven in de groei. Wat een enorm lichaam heeft ze gekregen. En aan alles voelt ze wat deze buitensporige vreetsessies haar opleveren. Ze vindt het helemaal niet erg. Sterker nog, ze geniet er onwijs van.

Ze start de auto en rijdt naar de praktijk. Als ze de auto uit komt, ziet ze Nabila voor zich lopen. Haar billen zijn echt gigantisch, net als haar hele lichaam. Nabila zucht en kreunt terwijl ze loopt. Wat een enorm lichaam heeft ze. Zoveel groter en vetter dan zij. Zou zij er ook zo uit komen te zien. Ze heeft het idee dat dokter Bilosch dat doel wel heeft.

Even later gaat ze tegenover Nabila zitten. Ze ziet haar ogen groter worden terwijl ze naar haar kijkt. 'Wat is er met jou gebeurd?' vraagt ze.
'Niks, ik heb gewoon het hele weekend gegeten.'
'Dat kan ik zien. Jeetje, kijk dan. Je bloesje gaat niet eens meer dicht.' Dan ziet Martha het ook. Een knoopje zit los en een stukje vers vet steekt erdoor naar buiten. Dan komt de dokter binnen. Hij kijkt naar haar en ze ziet zijn ogen nete zo groot worden als de ogen van Nabila zojuist. 'Kom je even met me mee Martha?' vraagt hij.

Ze stapt achter hem aan de behandelkamer in. 'Ik wil je even wegen en meten', zegt hij. 'Maar dat hebben we vrijdag tot al gedaan?' vraagt ze verbaasd. 'Dat weet ik, maar als ik je zo zie, heb je een heel leuk weekend gehad.' Ze ziet zijn ogen glinsteren. 'Of wil je niet weten van wie al die lekkere dingen kwamen?' Martha krijgt een kleur. Ze voelt zich betrapt.

Ze kleedt zich uit. Haar buik puilt inderdaad een stuk verder naar voren, ziet ze overduidelijk in de spiegels. Haar billen wijzen als contragewicht naar achteren. Wat een massief lijf heeft ze gekregen. Ze blijf naar zichzelf kijken met de eerdere verbazing. Hoe heeft dit zo kunnen gebeuren. Dokter Bilosch zit al die tijd naar haar te kijken. Ze merkt dat het hem opwindt.

Hij komt bij haar staan met het meetlint in zijn hand. 'Ik ga je vandaag zelf meten en wegen', zegt hij. Hij pakt het lint en probeert het om haar enorme diameter te winden. Het lukt niet. 'Zal ik hem vasthouden', zegt ze met een grijns. Hij kijkt aandachtig naar het cijfer waar het meetlint ophoudt. 'Wauw', zegt hij. 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt.'

Lees het slot deel 14: Allemaal voor jou »

Dit is het 13e deel van het vervolgverhaal Doktersbezoek. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd naar wat er vooraf gaat?
Lees het 1e deel van Doktersbezoek »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)