Allemaal voor jou - Doktersbezoek (14) - slot

Dokter Bilosch kijkt zijn ogen uit naar de resultaten van zijn patiënt Martha. Dit heeft hij niet eerder gezien. Wat staat hier een mooie, trotse en volle vrouw voor hem.

Allemaal voor jou

Hij slaat zijn armen om haar benen, haar heupen, haar volle armen. En dan haar borsten. Ze weet zelf hoe enorm ze zijn geworden. 'Die zijn dit weekend alleen al een cupmaat gegroeid', zegt hij. Hij houdt het meetlint in zijn hand en kijkt er aandachtig naar. Dan schrijft hij iets op het briefje dat op zijn bureau ligt. Hij loopt weer terug naar Martha.

Ze hoort in zijn stem een lichte trots klinken. Aandachtig pakt hij een borst. Hij kust haar tepel. Ze voelt een siddering door haar hele lichaam trekken. Dan gaat zijn vrije hand langs haar zij. Elk vetrolletje, elke plooi. Zijn vingers spelen met het zachte vet. 'Niets zo lekker als vers vet', fluistert hij.

Dan gaat hij naar haar buik. Hij streelt over de enorme vetmassa. Haar bovenbuik bestaat uit 2 grote vetrollen. Bilosch speelt ermee alsof het borsten zijn. Dan glijden zijn geile handen verder omlaag. Hij tilt haar buik op. 'Jeetje', zegt hij schijnbaar verbaasd. 'Die is zwaar, weet je dat.' Dat weet Martha. Ze vindt het heerlijk om 's avonds en 's ochtends haar grote buik op te tillen en op de wastafel te leggen. Net als dat ze merkt dat ze hem omhoog tilt als ze wil gaan verzitten of als haar buik op een andere manier in de weg zit.

Dan zakt Bilosch op zijn knieën voor haar. Martha kijkt vreemd op. Wat gebeurt hier? Ze had veel verwacht, maar dit niet. Ze voelt hoe zijn vingers langs haar dijen gaan. Hij probeert ze tussen haar vette benen te drukken. Ze speelt ermee. Hij mag er nog even niet door. Maar hij heeft zijn trucjes. Zijn andere hand gaat over haar buik, langs haar lovehandles. En voor ze er erg in heeft, geeft ze hem de ruimte tussen haar benen.

Bilosch' vingers krabbelen omhoog. Kleine stapjes naar haar holletje. Martha voelt haar hart door haar hele lijf kloppen. Overal schudt haar lichaam mee met het ritme van zijn vingers. Ze strelen over haar zachte venusheuveltje. Ze voelt hoe zijn vingers verder naar binnen willen. Haar kutje omringd door haar zachte, nieuwe vet.

Dokter Bilosch drukt met zijn gezicht in de richting van haar kut. Haar enorme buik drukt op zijn hoofd. Hij kan nauwelijks ademen, omringd door al haar vet. Zijn tong grijpt naar voren en weet binnen te dringen. Hij moet zijn hele hoofd tegen haar aan drukken. Martha is blij dat ze tegen de muur kan leunen. Ze begint steeds sneller te ademen. Tot ze het echt niet meer kan houden.

Ze gaat op de behandeltafel liggen. Zijn handen strelen haar volle buik. Zijn vingers bespelen het zachte vet. Hij laat het heerlijk door zijn vingers glijden. Dat zachte, nieuwe vet van Martha. 'Wat heb je goed je best gedaan', fluistert hij. Hij speelt verder, met zijn handen in de richting van haar grote borsten. 'Ze zijn echt enorm', verzucht hij. Ze glimlacht.

Haar benen schuiven uit elkaar en dokter Bilosch schuift ertussen. Zijn harde pik drukt zich tussen alle vetschachten door naar binnen. Hij begint langzaam te pompen. Dan voert hij het tempo op. Haar buik schudt heen en weer. Ze slaat tegen zijn ballen met meer en meer kracht. Haar hele lichaam schudt en siddert mee. Wat is dit overweldigend. 'Ik wil meer', zucht ze. 'Geef me meer. Vetter en voller. Allemaal voor jou.' 'Ja, ja', roept hij. 'Voller en vetter. Allemaal voor jou.'

Dit is het 14e en laatste deel van het vervolgverhaal Doktersbezoek. Benieuwd naar wat er vooraf gaat?
Lees het 1e deel van Doktersbezoek »

Vanaf volgende week een nieuw vervolgverhaal: Moeder en dochter. Over moeder Willeke en dochter Sanne. Als Willeke haar nieuwe vriend Henk in huis haalt, gebeuren er bijzondere dingen...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)