Zien eten doet eten - Doktersbezoek (9)

Samen met assistente Nabila zet Martha haar dieet en kuur bij dokter Bilosch door. Ze heeft een goed voorbeeld aan de doktersassistente. Zien eten doet eten.

Zien eten doet eten

Martha voelt hoe haar maag zich langzaam maar zeker vult. Jeetje 2 bamischijven en 4 kroketten is eigenlijk best wel ruig, merkt ze nu. Ze begint vol te raken en er liggen nog 4 frikandellen. Ze begint al wat langzamer te ademen. De frietjes gaan wat minder snel naar binnen. 'Ik begin vol te raken', zucht ze. 'Kom op Martha', zegt Nabila. 'Er kan best nog wat bij hoor.' Ze legt de 4 frikandellen klaar.

'Zal ik het voordoen?' Ze pakt een frikandel van haar stapeltje, doopt hem diep in de mayonaise. Likt de mayonaise eraf en laat er nog een keer mayonaise over gaan. 'Zo lekker', verzucht ze. Dan hapt ze in de frikandel. Ze doet alsof het haar eerste is. En voor Martha er erg in heeft, verdwijnen de nummers 2,3 en 4 in Nabila's keel. 'En nu jij', zegt ze.

Martha geniet er ook van. Wat is dit heerlijk zeg. Stiekem doopt ze haar frikandel nog eens extra in de mayo. Het dringt dan ook dieper het vlees binnen, waarmee de frikandel ook nog eens extra smaak krijgt. Jeetje. En ze zit al bommetje vol. Elke frikandel erbij vraagt weer nieuwe ruimte in haar overvolle maag. 'Rustiger eten', zegt Nabila aanmoedigend. Martha eet langzamer en merkt weldra dat de 4e en laatste frikandel in haar keelgat verdwijnt.

Beide meiden hangen allebei zo ver mogelijk naar achteren om de maag wat extra ruimte te geven. Martha ziet hoe Nabila zachtjes tegen haar maag drukt en kreunt. Martha doet het ook en voelt hoe hij al minder pijn doet. 'Hier', zegt ze en ze kneed Martha's maag. Martha sluit haar ogen en kreunt zachtjes. Dit is echt lekker.

Ze merkt hoe Nabila naar haar toekomt. Dan strelen en kneden ze elkaars vet. Jeetje, wat is Nabila een mooie, volle vrouw, denkt Martha. Ze schat haar toch echt een paar kilootjes zwaarder dan zij is. 'Dit wil ik ook', zegt ze terwijl ze Nabila zoent. Ze knijpt met haar hand in de dikke lovehandle langs Nabila's zij in haar handen knijp. 'Hemel, wat ben jij mooidik zeg.'

Nabila kreunt zachtjes van de strelingen. Ze ademt langzaam en zwaar. Martha weet zo snel niet of het nu van de het vele eten komt of van de opwinding. Maar dat krijgt ze snel in de gaten. Nabila begint te hijgen en spreidt haar volle benen. Martha laat haar handen tussen de benen van haar vriendin glijden. Wat zacht. Er zit een broek tussen, maar ze voelt de opwinding.

'Kom', zegt Nabila en neemt Martha mee naar de weegruimte in de praktijk. Iedereen lijkt weg te zijn. Er is alle ruimte. Nabila opent haar witte doktersjas. De ogen van Martha puilen uit. Wat staat hier een volle vrouw. Haar mond valt ervan open. Zeker als Nabila haar broek laat zakken. De volle benen van de assistente kan Martha nu overduidelijk zien.

Ze beginnen elkaar weer te zoenen. Martha's handen glijden over het dikke lichaam van Nabila. Wat een volle vormen. Ze laat dan haar hand tussen de benen van Nabila gaan. Ze voelt de zachte vetkussentjes tegen haar hand drukken. Nabila kreunt en zoent Martha nu heel intens.

Even later drukken de volle lichamen naakt tegen elkaar. Ze voelen elkaars warmte. De dikke magen kneden elkaar bij het liefdesspel. Ze voelen hoe hun volle lijven tegen elkaar drukken en de vetlagen in elkaar vervloeien. Wat een volheid en geilheid. Ze hijgen sneller en sneller.

Wat een bijzonder moment als Nabila's vingers langs Martha's clitoris kietelen. Ze voelt de sidderingen door haar lichaam gaan en kreunt harder en harder. Haar ademhaling gaat sneller en sneller. Ze voelt hoe haar hart harder klopt. Wat is dit geweldig. 'Ja', krijst ze. 'Ja, ik wil voller en vetter worden. Voor jou.'

Lees deel 10: Vette proef »

Dit is het 9e deel van het vervolgverhaal Doktersbezoek. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd naar wat er vooraf gaat?
Lees het 1e deel van Doktersbezoek »

Reacties

  1. Jammer dat het nu weer duurt tot vrijdag...
    Krijg zelf ook altijd honger van de verhalen hier...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)