Dieet - Doktersbezoek (5)

Dat Martha is aangekomen, is niet zo erg vindt dokter Bilosch. Hij zal haar verder helpen met haar dieet door een voedselpakket toe te sturen.

Dieet

Martha is laat vanmorgen. Gisteravond kreeg ze een nieuw pakket thuisgestuurd en heeft zich helemaal laten gaan aan de shakes. Sommige zijn ontzettend lekker en ze slaapt er ook zo lekker op. Ze merkt wel aan haar lijf dat het ook wat met haar doet. Haar buik priemt stevig naar voren. Ze moet vandaag maar nieuwe kleren bestellen. Ze doet het tegenwoordig online en neemt een maatje groter.

Vlak bij de universiteit duikt ze nog even de supermarkt in voor croissantjes en saucijzenbroodjes. Ze koopt er dan meteen een partijtje voor die lage prijs. Een pot nutella erbij om uit te smeren over de achterkant van de croissantjes. Het kruimelontbijt dat ze onderweg opeet. Het uiteinde van de croissantjes in de pot nutella en elke hap een haal door de chocoladepasta. Heerlijk.

Tussen de middag gaan de saucijsjes er doorheen. En onderweg naar huis haalt ze lekker frisdrank en een zelf te bakken pizza. Tegenwoordig neemt ze er 2 mee, royaal overgoten met kaas. Het is zo waanzinnig lekker om te eten. Een biertje erbij voor de afdronk.

Het avondwerk gebeurt dan vaak met een grote zak chips ernaast. Niet vergeten om een reep chocola erbij eten. Zoet en hartig afwisselen is heerlijk. Net als het pak volle melk dat er iedere dag ingaat. De shakes combineert ze vaak met de pakken melk. Heerlijk. Je krijgt er zo'n lekker vol gevoel van.

De volgende dag flitst er een berichtje op haar telefoon. Ze moet vandaag weer naar dokter Bilosch. Hemeltje, helemaal vergeten. Ze kijkt snel of ze een beetje goede pas houdt met de extra pakketten shakes en repen. Ze ziet dat de doos van deze week keurig op is. Net als dat ze goed haar medicijnen slikt en zo.

Het is al aan het eind van de middag. Ze is moe van een dag college en loopt de praktijk van dokter Bilosch binnen. De vrouw achter de balie begroet haar. 'Hoi Martha. De dokter is nog even bezig, maar kom hier en drink een kop koffie. Ik heb er ook iets bij', zegt ze met een knipoog. Ze krijgt een lekkere romige kop koffie. Veel room, melk en suiker erin. Ook schuift de assistente haar een taartje toe. 'Deze is zo lekker.'

Even later staat ze op de weegschaal. De assistent helpt haar met omkleden. Het is een kleine maand geleden dat ze hier de laatste keer stond. Er is veel gebeurd, realiseert Martha. 'Zo, dat gaat goed', merkt de assistente op. Martha kijkt nu ook op de display. 'Jeetje', zegt ze. 'Is dit echt waar.' De assistente knikt. 97 kilo staat er echt.

Daarna volgt de meting van de rest. Haar buikomvang is flink groter geworden. De borstomvang en dijen blijven iets achter. 'De medicijnen slaan goed aan. Je merkt toch ook dat je je er beter door voelt?' vraagt de assistente. Inderdaad voelt ze zich kiplekker. 'En ik kan zo genieten van eten.'

Als dokter Bilosch komt gaat hij achter de computer zitten. 'Je ziet er goed uit', zegt hij. 'Wat een verschil toen je hier meer dan een halfjaar terug kwam. Je zit een stuk beter in je vel.' Ze knikt. Het klopt. 'De shakes zijn echt lekker', verzucht ze. 'Soms neem ik er eentje extra. Kan dat wel?' 'Dat kan zeker', zegt de dokter. 'Dan bestel je online een extra doos. Dat is geen enkel probleem.'

Hij vraagt of ze nog andere problemen heeft. Ze schudt nee. 'Ik merk wel dat mijn kleding erg snel te klein is. Dat is best kostbaar.' Hij schrijft iets op een receptenbriefje. 'Je kunt bij deze website kleding bestellen. En voer dan deze code in. Dan krijg je het gratis.' Het wordt allemaal vergoed door het bedrijf dat het onderzoek op dit moment doet. Over 2 maanden moet ze weer komen, zegt hij bij het afscheid.

Lees deel 6: Foto's »

Dit is het 5e deel van het vervolgverhaal Doktersbezoek. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd naar wat er vooraf gaat?
Lees het 1e deel van Doktersbezoek »

>

Reacties

  1. Iets met belly inflation zou gaaf zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En gaaf dat der dit keer het gewicht vermeld word super cool ik ben zelf ook een meisje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waarom staat er. Geen foto bloot van haar op

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil martha en Wendy baar blote buikomvang met foto.s op mooidik.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Of stuur maar naar emailadres Jacobjanvandijk@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)