Slagroomdieet - Hulpje van kerstman (13)

Wendy heeft haar nieuwe kerstmanpakje gestuurd gekregen. Het is veel te groot, merkt ze als ze het past. Wat moet ze nu? Dan krijgt ze het advies: een slagroomdieet.

Slagroomdieet

Zeker ze heeft heus wel veel slagroom gesnoept. Maar tot nog toe vooral uit de spuitbus. Zo recht in haar mond gespoten. Heerlijk was dat. Maar echt ongeklopte slagroom drinken? Nee, dat heeft ze nog nooit geprobeerd.

Zo staat ze de volgende dag na het ontbijt klaar met een kwartliterpak. Ze drinkt voorzichtig een paar slokjes. Inderdaad, daar mag wel wat suiker bij. Ze schept er flink wat bij. Fijne suiker zodat het niet teveel knerst tussen je tanden maar lekker op te drinken is.

Nog een slok. Mmmm, best lekker. Maar ze merkt als ze ongeveer op de helft is, dat het ook best wel zwaar is. Hemel. Wat zit ze vol zeg. Er kan eigenlijk geen slok meer bij. Hoe moet dit nu? Ze Kan geen boe of bah meer zeggen. Ze laat het maar even zo.

En even later, voelt ze een enorme kramp in haar maag schieten. Hemel. Dit is superzwaar zeg. Hoe kan dit nu? Ze merkt hoe haar maag protesteert. Oef, wat moet ze nu beginnen. Ze gaat maar even liggen en merkt dat na een kwartiertje haar lijf wat meer rust krijgt.

Ze gaat het eens aan de hulplijn vragen hoe dat nu in zijn werk gaat met die slagroom. 'Ik ben er hartstikke ziek van', schrijft ze. 'Dat kan toch niet de bedoeling zijn.' Ze krijg meteen een reactie. Hij is wel heel lief voor haar. 'Begin rustig aan. Geef je lichaam de kans om eraan te wennen. Het is best een heftige shot aan caloriƫn.' Erachter zet hij er een dikke smiley.
'Je bent gemeen.'

Daarom doet ze het iets rustiger aan. En al snel merkt ze dat ze steeds meer op kan. En een klein weekje later zit ze aan ruim een halve liter per dag. Het is heerlijk. Ze drinkt het tussen haar overvloedige maaltijden. Als ze een beetje groot wil worden, zal ze er wat voor over moeten hebben.

Vooral het weekend is erg lekker. Zonder verdere verplichtingen. Ze komt eigenlijk haar bed niet meer uit. Ze laat zich omringen met allemaal lekkers en geniet er verschrikkelijk van. Ze laat de bezorgdienst komen. Hiervoor maakt ze gebruik van de waardebonnen die ze heeft gekregen. Zeker 3 keer in de week Chinees.

De McDonald's bezorgt sinds kort ook. Dat laat ze zich geen 2 keer zeggen. En wat dacht je van een lekker stuk vlees van de grill? Ze heeft een slager ontdekt die ook aan huis bezorgt. Wat is dat lekker zeg. Elke ochtend na het ontbijt en 's avonds voor het slapen gaan, drinkt ze een kwartliter pure slagroom. Het valt goed. Ze merkt dat haar kichaam het verdraagt.

En meer dan dat. Het lichaam neemt de extra voedingsstoffen met graagte in zich op. Wat gebeurt er? Haar lijf lijkt wel te exploderen. Na een week of 2, staat haar buik ook zonder dat hij vol zit, bol naar voren. Alsof er een moment op de dag is dat haar buik leeg is. Ze eet continu. De hele dag door.

Dan knippert haar telefoon weer. Een Whatsapp-berichtje van het front. Ze kijkt en ziet de vraag staan. 'Toe, probeer je pakje eens aan te trekken. Ik denk dat je versteld zult staan.' Ze weet het niet, twijfelt. Tot ze denkt, ach schijt. Gewoon proberen. Ik heb niks te verliezen toch?

Haar buik wijst verder naar voren dan ooit. Het lijkt wel of hij de hele dag een grote, harde bal is. De huis staat strakgespannen. Ze wrijft met haar hand over haar buik. Hij lijkt inderdaad wel groter. Ze eet ook de godsganse dag. Ze houdt het pakje voor haar blote buik. Hij wijst er trots in naar voren.

Lees deel 14: Pizza en roomijs »

Dit is deel 13 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. Vorig jaar is het verhaal begonnen en een jaar later willen we allemaal wel weten hoe het verder gaat met Wendy. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)