Pizza en roomijs - Hulpje van kerstman (14)

Wendy probeert met het slagroomdieet haar nieuwe kerstmanpakje passend te krijgen. Het zit veel te ruim. Tot ze het weer gaat passen...

Pizza en roomijs

Ze ziet zich zo in de spiegel staan. Het lijkt of dit beeld haar gerust wil stellen. De volle buik in vol ornaat naar voren. Hij priempt duidelijk vooruit. Dit is niet te missen. Ze laat het pakje over haar hoofd glijden en trekt het naar beneden. Zou zie hier inderdaad een mooi plaatje zien?

Het pakje zakt vrij vlotjes naar beneden, maar ze merkt wel dat haar buik er duidelijk in naar voren bolt. Wat een verschil met 2 weken terug toen ze er nog in verzoop. Nu weet haar buik toch fier naar voren te komen. Ze wrijft met haar vlakke hand over de duidelijke bobbel die zichtbaar is. Haar buik wijst mooi vooruit.

Ze maakt de foto voor de spiegel; houdt haar hand nog op haar buik. En ja hoor, je ziet het duidelijk. Ze krijgt meteen reactie via de app. 'Wauw, wat een verschil! Zie je wel.' Daarna moedigt hij haar aan om nog lekker door te eten. 'Er is een pizzakoerier naar je onderweg om het te vieren', verschijnt er in beeld.

Als de jongen aanbelt en haar zo in haar kerstpakje ziet staan, glimlacht hij extra. Zijn ogen puilen uit en glijden over de stof van haar pakje. 'Wauw', verzucht hij. Hij zegt verder niks en geeft haar het pakket aan etenswaren. 'De fooi mag je houden; ik heb al gehad', antwoordt hij op haar vragende antwoorden. 'Ik heb er wat extra's bij gedaan voor je.'

Ze wankelt onder het gewicht van de dozen. 3 grote pizzadozen en een andere grote doos waarop staat dat die even in de ijskast mag. Dat heeft ze nog niet eerder geprobeerd, 3 pizza's. Zou haar dat wel lukken. Ze heeft nog steeds haar pakje aan. Het zit lekker warm, vindt ze en ze gaat lekker voor de televisie zitten.

Haar favoriete serie, met die dikke vrouw. En zo fijn ziet ze als ze de doos opent. Een kaaspizza, voorgesneden. Ze eet slide naar slide naar binnen. Ze voelt hoe de kaas zich spreidt in haar maag. Wat is dit heerlijk. Ze eet door en door. Voor ze er erg in heeft, begint ze aan haar derde pizza. Ze ligt half op de bank. Haar buik bolt al heel intens omhoog. De 2-literfles cola zit er ook al voor meer dan de helft in.

Nu de rest nog. Het wordt zwaarder, merkt ze. Elke hap is wat pittiger. Voorbij de helft, gaan haar kaken al trager. Ze ademt zwaarder en voelt hoe al die kaaspizza's en lekker ham erbij op haar buik drukken. Haar buik wijst echt heel ver omhoog. Zo ver stevent hij eigenlijk nooit omhoog, beseft ze. Hier wordt weer een grens gepasseerd.

Een berichtje. Hoe ver ze al is. Ze moet nog 2 grote stukken. 'Toe, neem die nog maar. Er ligt iets lekkers in de ijskast.' Ze komt moeizaam overeind en haalt de grote bak met ijs uit de vriezer. Jeetje, dat is veel. Dat kan ze nooit op. 'Doe er wat chocoladehageslag op', verschijnt op haar scherm.

Ze ploft terug op de bank. Hemeltje, wat is ze vol. Ze drinkt een groot glas met cola. Een harde boer komt op. Dit is echt wel heel veel wat ze naar binnen heeft gewerkt. Ze voelt hoe al het eten drukt in haar maag. De cola maakt het extra troebel. Ze neemt nog een hap van de slide. Ook deze is weg. Nu de laatste nog. Ze merkt hoe zwaar het is. Dat is haar nog niet eerder gelukt. 3 hele pizza's weggewerkt. Wie lukt dat. Nou, het is Wendy gelukt. Ze tikt op haar scherm. 'Op.' Een laatste slok cola en dan een harde boer.

Haar buik lijkt gegroeid tot alpenformaat. Jeetje wat een pens heeft ze gekregen. De stof staat een stuk boller. Ze neemt een hapje van het zachter geworden ijs. Inderdaad erg lekker met de hagelslag. Ze is royaal met het chocolade. Eigenlijk gewoon het lekkerste een bak met roomijs en daar dan gewoon pure hagelslag over gieten.

De volheid is ze helemaal vergeten. De volgende hap naar binnen en nog een en nog een. De volgende aflevering van haar serie begint en ze eet rustig verder. Ze voelt hoe zwaar ze ademt. Ze zit echt vol. Over de helft. Bijna alles op. 'Toe eet nog even door. Het is bijna klaar en de beloning is zo groot', ziet ze op haar scherm knipperen.

Lees deel 15: Pizza en roomijs »

Dit is deel 14 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. Vorig jaar is het verhaal begonnen en een jaar later willen we allemaal wel weten hoe het verder gaat met Wendy. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

  1. Ik hoop dat ze door blijft eten totdat ze te dik en vet is voor haar pak.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)