En profile - Hulpje van kerstman (15)

Wendy is verbaasd dat het veel te ruim zittende kerstmanpakje zo snel 'slinkt'. Als beloning krijgt ze een uitbundige maaltijd aangereikt van de pizzakoerier: 3 pizza's en een grote bak roomijs.

En profile

Ze ademt steeds zwaarder. Wat doet haar buik zeer. De huid staat zo strakgespannen. Elke beweging doet pijn. Hier is niet tegenop te masseren. Ze legt haar vlakke hand op de stof van het pakje en draait rondjes. Au, hij staat echt superbol. Het lijkt wel een luchtballon waar je in kunt prikken en die dan uit elkaar spat. De Nederlandse Amerikaan die je al van verre ziet staan.

Ze probeert zich iets overeind te trekken. Jeetje, ze voelt gewoon groen en blauw. Elke beweging is er eentje teveel. Kan dat grote stuk ijs er nog in. Ze giet het laatste hagelslag uit het pak er overheen. 'Ik weet niet of het lukt. Ik wil niet moeten overgeven. Ik merk nu wel dat het heel veel is wat ik op heb.' 'Probeer het maar. Je zult versteld staan als het lukt. Ik heb ook nog een pilletje bij de bestelling gedaan. Dat ontspant de maag een beetje.'

Inderdaad onder de ijsbak geklemd zit een klein stripje waarin een pilletje zit. 'Eerst wel alles eten voordat je deze neemt', waarschuwt hij. Ze hapt de laatste stukken ijs weg en is zo blij met de aanmoedigingen die ze krijgt via de app'jes. Hij lijkt echt bezorgd om haar. Ze hapt en slikt, hapt en slikt. Bijna op.

Als het dan eindelijk zover is, mag ze het pilletje nemen. Ze neemt het met een laatste slokje cola. Alles is nu echt weg. Jeetje. Niet teveel bewegen, heel rustig blijven. Ze merkt dat ze in slaap doezelt. Alles werkt er nu aan om deze enorme caloriebom te verwerken. Hier wordt keihard gewerkt om de gegeten energie om te zetten in de vetreserves. Die buik zal nog veel groter worden, dat weet Wendy wel zeker.

Dan schrikt ze wakker van haar mobieltje. Hij trilt. Er is een app'je. Toe, maak nog een foto van jezelf in je pakje. Ik durf te wedden dat hij nog strakker zit dan voordat je gegeten hebt. Ze komt overeind. Het pakje heeft ze nog altijd aan. Jeetje wat een enorme bal zit eronder verstopt. Het is haar buik.

Wauw, is zij dit? Ze bekijkt zichzelf in de spiegel en ziet die enorme pens vooruit stevenen. Wat een enorme buik heeft ze bijeen gegeten. Ze gaat 'en profile' staan en dan is goed te zien hoe hij prompt vooruit wijst. Wat een buik. Hier mag ze best trots op zijn. Ze maakt een foto als ze weer haar hand op haar buik legt. Zo valt die pens nog meer op. 'Klaar voor de vrouw van de kerstman', zet ze bij het app'je dat ze verstuurt.

'Zie je wel', reageert hij vrijwel meteen. Dat komt helemaal goed. 'Nog 2 weekjes dooreten en dan zien we elkaar weer. Je bent echt gigantisch ontwikkeld zeg. Ik ben benieuwd of iedereen je nog herkent, zo ben jij veranderd. En echt, we zijn best wel wat gewend, maar dit!'

Ze maakt nog een heerlijke warme chocomel voor zichzelf klaar met een flinke toef slagroom en een heerlijk stuk warme appelgebak erbij. Wat is het toch een heerlijk leven, het leven van de gulzige eter. Onbeperkt. Nergens op letten. Het windt zelfs op als de weegschaal meer aangeeft dan er eerder op stond.

Ze merkt wel dat er nog niet zoveel eten is weggezakt. Haar buik staat nog boller. Kan het? Ja, het lijkt oneindig te zijn. Het lijkt of er helemaal geen grenzen meer zijn. Hoe is het toch mogelijk dat ze zoveel kan eten. Is dat het gevolg van het slagroomdieet?

Even later ligt ze heerlijk in bed. Terwijl ze op haar rug ligt, is ze verbaasd over de enorme berg die haar buik naar boven drukt. Het lijkt wel of er een heus hooggebergte uit het dekbed omhoog komt. Ze geniet van haar eigen formaat. Wat is zij gegroeid. Wat een mooi jaar mocht ze beleven. Onbeperkt eten en drinken. Het kon niet op en dat is te zien ook. Ze voelt zich heerlijk loom en wegzakken in die verrukkelijke diepe slaap waarvan ze eigenlijk de uitkomst wel weet.

Zoals elke ochtend na zo'n heerlijke avond, wordt ze wakker met een gigantische honger. Ze trakteert zich maar op wat extra slagroom. De broodjes gaan er allemaal in. Hoe is het toch mogelijk dat ze zoveel opkrijgt. Ze voelt hoe haar hart vol opwinding klopt. Wat zal dat straks genieten worden van de speciale kuur. Onbeperkt eten. Die buik nog voller en boller maken. De Nederlandse Amerikaan...

En ze houdt er rekening mee; er is een heel grote kans dat ze straks als vrouw van de kerstman mee mag. Want de winnares mag als vrouw zich presenteren aan het publiek. En haar buik is er echt wel groot genoeg voor.

Lees deel 16: De kuur »

Dit is deel 15 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. Vorig jaar is het verhaal begonnen en een jaar later willen we allemaal wel weten hoe het verder gaat met Wendy. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)