Nieuwe bikini - Hulpje van kerstman (10)

Wendy wil heel graag het hulpje van de kerstman te worden. Helaas was ze vorig jaar nog niet dik genoeg. Een dik halfjaar treft ze voorbereidingen voor de zomer en krijgt een heel bijzonder berichtje.

Nieuwe bikini

Dit bikinibroekje is echt klein zeg. Ze houdt het in haar hand en moet in zichzelf grinniken. Ze trekt het over haar benen. Inderdaad het zit al bij het bovenbeen flink vast. Ze trekt door, voorzichtig. Het mag niet knappen. Nog hoger en met heel veel inspanning krijgt ze het half over haar brede kont heen. Jeetje, wat ben ik dik geworden.

Ze kijkt in de spiegel en ziet hoe haar buik half over haar vulpa valt. Jeetje, het broekje houdt nauwelijks iets verborgen. Overal trekt haar volle lijf aan de stof en draden.

Als ze het topje aandoet, vallen haar borsten helemaal over de bovenkant heen. Ook de onderkant van het tietenvlees welft royaal onder de band heen. Oei, echt een beetje te klein is dit alles geworden. Alsof ze een snelgroeiende pubermeid is die niet in de gaten heeft dat daar borsten zitten.

Wat een imponerend beeld. Is zij dit? Zij die altijd zo op haar gewicht lette. Haar droom is nu om een volvette dikzak te zijn met een grote buik voor zich uit. En zo de kerstman te vergezellen op zijn tochten. Ze voelt haar zware buik, dikke benen. Jeetje, wat een groot lichaam heeft ze gekregen het afgelopen halfjaar.

Ze maakt een foto van zichzelf in bikiniuitrusting en houdt haar mobieltje naast zich. Zo biedt ze de kijken een goed zicht op haar grote pens en zware borsten. Meteen ziet ze dat er een lichtje knippert. Er is een berichtje binnengekomen.

Laat het van dezelfde afzender zijn als vorig jaar. De aanstichter van dit alles. 'Hoi Wendy, hoe is het?' Daarna volgt snel een nieuwe tekst. 'Zou je nog eens het pak van vorig jaar aan willen trekken?'

Alsof hij wist dat ze hier net aan het passen en meten was. Elke man zou een flinke knal voor zijn kop krijgen als hij vroeg naar dit soort dingen, maar Wendy voelt de opwinding door haar lijf stromen. Zeker, wil ze zelf ook weten hoe het is met het kerstpakje. Zou ze het nog passen?

Voor ze er erg in heeft, houdt ze het al in haar handen vast. Zo snel heeft ze nog nooit iets gevonden. Haha. Gelukkig geeft de stof een beetje mee, maar wat is dit zwaar zeg. Ze trekt door en door. Houdt haar adem in, anders wil de stof niet over haar buik omhoog. Ze krijgt het er helemaal benauwd van.

Lees deel 11: Te strak kerstpakje »

Dit is deel 10 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. Vorig jaar is het verhaal begonnen en een jaar later willen we allemaal wel weten hoe het verder gaat met Wendy. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)