Te strak kerstpakje - Hulpje van kerstman (11)

Wendy wil heel graag het hulpje van de kerstman te worden. Ze krijgt weer een berichtje. Of ze het kerstmanpak van vorig jaar weer eens wil aantrekken. Zou ze het nog wel passen? Ze vreest het ergste.

Te strak kerstpakje

Ze trekt hard aan de mouwen van het kerstmanpak om ze over haar schouders te krijgen. Oef, dat lukt niet. Of toch wel. Doortrekken. De stof geeft mooi mee, maar het lijkt wel of het pak aan alle kanten van haar volle lichaam trekt. Hier is geen houden aan. Wendy probeert haar adem zoveel mogelijk in te houden.

Ze voelt hoe de stof zich spant om haar buik. Een enorme toeter openbaart zich in de kerstoutfit. En jeetje wat een borsten priemen erin naar voren. Ze is echt onder de indruk van het dikkertje dat zich nu laat zien in de spiegel waarvoor ze staat. Hier staat het hulpje van de kerstman.

Ze maakt een foto en stuurt hem meteen weg. Nu kan ze eindelijk ontspannen en probeert haar lijf de ruimte te geven. Ze hoort de stof kraken als ze uitademt. O hemel, dit gaat fout. Het begint met een scheur en dan barst alles los. Wat een lawaai. Overal springt en buigt haar volle lichaam uit de stof.

Wendy schiet in de lach. Wat een vertoning is dit. Alle losgeripte stof laat haar nieuwe lichaam zien. Dat is veel te groot voor dit veel te kleine pakje. Ze maakt een nieuwe foto en tikt erbij: 'Geloof dat ik een beetje te groot geworden ben voor dit pakje.'

Ze ziet dat hij een antwoord aan het typen is. 'Wauw', verschijnt in beeld. 'Wat ben jij gegroeid' en daarna 3 hartjes. 'Ik denk ook dat je een nieuw pakje moet hebben. Ik stuur het je vandaag nog, want ik ben heel benieuwd of je buik dan wel bedekt blijft.'

Ze voelt zich helemaal warm worden. Inderdaad, ze mag een groter pakje aan. Dat belooft wel heel wat. Ze heeft zo haar best gedaan het afgelopen jaar. De vele shakes en het dieet van veel chocola en ander snoepgoed hebben wel hun effect. Ze merkt dat ze helemaal blij wordt van binnen.

'Denk het ook', schrijft ze terug en ze stuurt een foto van haar lichaam van opzij. Wat een grote buik. Ze ziet de scheur langs haar zij. Een grote vetrol priemt er doorheen. Het is een heuse lovehandle die daar is gekomen. Hij bolt vol langs haar zij naar achteren en mondt uit in haar dikke achterste. Groot geworden in het afgelopen jaar. Het kerstmandieet doet Wendy goed.

Als ze loopt voelt ze haar volle achterste meeschudden. Haar bovenbenen schuren langs elkaar. Ze merkt dat haar broeken daar sneller slijten. Net als dat ze voelt dat op haar rug nog een grote vetrol is gekomen. Vlak onder haar behabandje zit hij. Als ze een strak shirtje aan heeft, kan je hem zo zien zitten. Ze voelt hem zachtjes meedeinen als ze beweegt.

Ze krijgt alweer een reactie terug. 'Wauw, je bent echt groot en vol geworden. Dat belooft een mooie kandidatuur voor het hulpje van de kerstman dit jaar.'
'Inderdaad', reageert ze. 'Ik krijg er heel veel zin in. Vooral in het dieet. Je heerlijk laten gaan. Lekker vrij zijn en alleen maar eten. Zo heerlijk is dat.'

Natuurlijk past ze haar nieuwe pakje meteen. Het zit waanzinnig ruim. Ze heeft het idee dat er stiekem een paar maten is overgeslagen, zo groot is het. Het flubbert zelfs over al haar rondingen heen. Dat wordt flink dooreten, denkt ze. Eerst maar een paar dagen goed dooreten, denkt ze. Hij zou anders kunnen denken dat ze is afgevallen en dat is het laatste wat ze wil.

Lees deel 12: Veel te ruim »

Dit is deel 11 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. Vorig jaar is het verhaal begonnen en een jaar later willen we allemaal wel weten hoe het verder gaat met Wendy. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)