Inhaalrace - Een volle zomer (22)

Heather eet dag en nacht tijdens het zomerkamp. Ze ziet en hoort zichzelf groeien. Wat een enorm lijf begint ze te krijgen. Ze merkt hoe mooi Marge is. Zo mooi wil ze ook worden. Ze begint een inhaalrace

Inhaalrace

Hoeveel zou ze wegen? Heather wil het eigenlijk niet weten van zichzelf Ze geniet alleen maar van het vele eten dat ze hier krijgt. Ze trekt ook steeds meer op met Marge. Ze helpt haar met aankleden als Jennifer en Jill met hun mobiele telefoon in de weer zijn. Heather is erg onder de indruk hoe dik Marge eigenlijk is. Ze is onder de indruk van haar enorme figuur. En ook dat ze zich er niet voor lijkt te schamen. Dat verbaast haar misschien nog het meeste.

Heather kijkt haar ogen uit als ze meehelpt bij het aankijken. Marge draagt een gigantische onderbroek, die zij zo zou kunnen aantrekken als shirt, zo groot. Als ze de gigantische slip over Marges enorme buik trekt, voelt Heather een lichte opwinding. Hoe zou het zijn om zo dik te zijn als Marge. Marges billen zijn eveneens 2 grote skippyballen zo rond. Heather helpt haar vriendin overeind, zo zwaar is Jills moeder.

Mag Marge enorm zijn, eind augustus weet Heather meer en meer haar achterstand op de 3 andere dikke dames in te halen. Ze begint al een beetje te waggelen als ze naar het wagentje loopt. Ook voelt ze hoe zwaar ze is als ze zich in het karretje omhoog trekt en zich op een bankje laat ploffen.

Haar buik begint te hangen en rust op haar dijen. Ook Heather merkt dat ze doorgang naar de badkamer smaller lijkt te worden. Haar borsten zijn zwaar en zacht. Het is heerlijk om ze vast te pakken en op te tillen, zo groot zijn ze geworden. Ze puilen over de rand van haar beha.

Heather is zo druk met eten dat ze nauwelijks in de gaten heeft dat haar stiefdochter ook vorderingen maakt. Ze is nu bijna net zo breed als dat ze lang is. Haar omtrek komt redelijk in de buurt van haar lengte. Haar buik steekt een flink eind voor haar borsten uit naar voren. Haar borsten rusten zwaar en genoegzaam op haar bovenbuik. Haar achterste lijkt zich eveneens enorm te ontwikkelen.

Ze steken zo ver naar achteren dat Jennifer moet uitkijken als ze zich omdraait. Ook merkt ze dat ze makkelijk met haar achterste tegen iemand aan komt. Maar Jennifer is niet de enige. Ook Jill en Marge zijn beduidend groter en zwaarder geworden dan toen ze hier op het kamp binnenkwamen.

Heather en Jennifer zijn ook letterlijk dichterbij elkaar gekomen. Ze vinden het heerlijk als ze elkaar tegenkomen en hun zware lijven tegen elkaar aanbotsen. Ze voelen hoe het nieuwe vet schudt en tegen elkaar aandrukt. Ook geven ze elkaar vaak een dikke omhelzing. Ze strelen elkaar en geven een extra aai over de dikke buiken of volle billen.

Ze pakken de boel weer in aan het eind van het kamp. Ze nemen alleen maar de kleren mee die ze nog passen. Heather heeft 4 koffers met kleren die ze nooit meer zal dragen, weggegeven. Jennifer heeft haar tas met onderbroeken en t-shirts weer ingepakt. Er wordt veel gekust, geknuffeld, omhelst en gehuild als de 2 moeders met dochters uit elkaar gaan. Ze beloven plechtig dat ze volgend jaar zich weer zullen aanmelden. Heather verklapt aan Marge dat ze hoopt dat ze volgende zomer net zo dik is als zij nu.

Bij het rijden naar huis merkt Heather dat haar buik een flink stuk dichter bij het stuur is gekomen. Ze moet haar stoel iets naar achteren zetten omdat haar buik best een beetje in de weg zit. Net voor het avondeten zijn ze weer thuis, niet nadat ze onderweg flinke maaltijden wegwerken bij maar liefst 2 McDonald's restaurants. En nu doet Heather met de hoeveelheid niet onder voor Jennifer. Sterker nog: Heather eet zelfs meer dan haar stiefdochter.

En al houdt vader er rekening mee dat er 2 heel ronde meisjes zouden thuiskomen, toch weet hij niet wat hij ziet als hij ze ziet binnenkomen. Zijn ogen schieten uit zijn oogkassen. Zeker als hij Heather ziet binnenwaggelen. Eerst verschijnt er een heel grote, dikke, zware buik in de deuropening, waarna Heather de kamer binnenstapt. Zijn ogen worden nog groter als Jennifer. Ze is vele malen groter dan hij verwacht.

Als hij een beetje is afgekoeld, komen de complimenten hun kant op. 'Wauw, wat zien jullie er allebei fantastisch uit', stamelt hij. 'Wat hebben jullie een geweldige tijd gehad samen.' Ze hebben elkaar en hun liefde voor eten ontdekt tijdens dit bijzondere zomerkamp. Ze moeten het beamen, daarom geven ze elkaar een dikke zoen, strelen over hun buiken en geven klappen op hun billen. Het windt vader alleen maar op.

Hij verdwijnt vrijwel meteen met Heather naar hun slaapkamer. 'Tot morgenochtend', roept haar vader als ze samen naar boven gaan. En Jennifer weet wel wat er boven gaat gebeuren en roept terug: 'Veel plezier samen.' Met haar stiefmoeder deelt ze nu de liefde van haar vader.

Lees het allerlaatste deel 23: Op barsten staan »

Dit is deel 22 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

  1. Goeie bedscene Henk. ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grapje natuurlijk. De smiley geeft ie niet goed weer. Ga vooral door Henk! Ben benieuwd naar het volgende verhaal. Heb je trouwens wel eens een verhaal samen met iemand anders geschreven?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Nee, ik heb niet eerder een verhaal met iemand anders geschreven. Lijkt me leuk om te doen. Mail gerust een voorstelletje naar mooidik@gmail.com

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)