Buikje rond eten - Een volle zomer (21)

Nog geen 2 weken na het begin van het zomerkamp, barst Heather al uit haar voegen. Ze kan helemaal niks meer aan van de kleren die ze heeft meegenomen.

Buikje rond eten

Heather borsten puilen over de rand van de beha heen. Ze lijken te elk moment uit de bustehouder te willen vallen. Haar dijen wrijven tegen elkaar als ze loopt. Hierdoor merkt ze hoe haar benen langs elkaar schuren bij het lopen. Geen enkele spijkerbroek van haar lijkt nog te passen. Onder al haar shirtjes en bloesjes puilt een stukje buik uit. Voor haar uit vormt zich een schattig buikje. Het wijst een flink eindje vooruit, maar steekt nog iets minder naar voren dan haar grote borsten. Ze lijken echt een cupmaat gegroeid in die paar weken.

Het lijkt Heather niet te deren. Ze heeft het hartstikke naar haar zin op het zomerkamp. Ze taalt niet naar een sigaret. Ze is nu gewend aan het rijke eten dat hier wordt opgediend. Sterker nog: ze kijkt helemaal uit naar de overvloedige maaltijden en betrapt zichzelf erop dat ze het heerlijk vindt om haar buikje rond te eten. En die eet ze ook elke dag ronder en ronder.

Elke avond terwijl ze driftig eten uit de chipszak tussen hen in, praten ze hoe het eten was en hoeveel ze hebben gegeten. Heather vergeet het hele trainen en geniet vooral van het calorierijke eten. Ze vindt het heerlijk om met haar stiefdochter over al het eten te praten en krijgt er zelfs een beetje honger van.

Ook Jill en Jennifer weten zich elk moment van de dag goed vol te proppen. Jennifers buik wordt ronder en veel breder. Hij begint te rusten op haar dijen. Ook haar billen worden met de dag ronder en zachter. Ze schudden mee bij elke beweging die Jennifer maakt. Haar hele lijf siddert dan nog even na. Dat is ook goed te zien, want Jennifer draagt niet meer dan een slipje en een shirtje.

Jills achterste wordt met de dag voller en breder. Zij en haar moeder Marge moeten steeds harder lachen als ze zich door de deuropening naar de badkamer proberen te worstelen. Hun brede heupen en dikke kont krijgen ze nauwelijks nog naar binnen, zo breed zijn deze aan het worden.

Het is nu begin augustus. Heather heeft amper meer iets bij zich om nog aan te kunnen trekken. Ze heeft in de winkel op het terrein enkele elastische gymbroeken gekocht. Een deel van Jennifers meegebrachte slipjes past ze nu ook. Haar dijen en billen lijken zich heerlijk te nestelen in de royale onderbroeken. Ronder en ronder, vullen ze de stof steeds meer.

Ongelofelijk is hoe Heathers lichaam zich ontwikkeld gedurende dit zomerkamp. Het lijkt wel of haar hele lijf om al dat eten dat ze nu opeet, heeft verlangd. Elke hap wordt meteen omgezet in vet en maakt haar lichaam nog voller en ronder. Ze krijgt echt overdadige rondingen en welvingen. En meer dan dat. Ze wordt echt dik.

Hoewel ze veruit de slankste vrouw van het kamp was, verandert ze dagelijks en kan wedijveren met heel veel deelnemers. Zelfs tussen Jill, Jennifer en Marge is ze niet meer per se de slankste. Zeker, ze blijft nog wat achter, maar het valt niet meer zo op als bij de eerste weken van het kamp. De reden laat zich raden. Ze eet veel meer dan de anderen. Het is ongelofelijk wat zij elke dag naar binnen propt. Ze eet zich de hele dag tonnetje rond en meer dan dat. Ze lijkt niet te willen stoppen met eten.

Lees deel 22: Inhaalrace »

Dit is deel 21 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

  1. Mijn vrouw, klein maar breed en dik, doet het al jaren zo, adem inhouden en overdwars door de badkamerdeur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat er 2 racen komem wie als eerst naar de 180 en de 250 kg komt.
    En de prijs is 1 jaar gratis eten en drinken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Now we're talking Robin! Er moet een tandje bij. Ze zitten op een fatcamp toch? De dames moeten echt vet worden. Allemaal een jurk aan en proppen. En daarna wegen en dooreten.

      Verwijderen
    2. Tot dat ze zo enorm moddervet en immobile zijn.
      Dat ze door tubes worden gefeed.

      Verwijderen
    3. Mmmmm lekker. Inderdaad, zo vet moeten ze worden. Dat is ook mijn wens. En even tussen ons: daarna neem ik ze een voor een. En de dikste minstens acht keer. Vier keer van voren, met uitzicht op die volgevreten vetpens, en vier keer van achteren in zo'n deinend continent van vlees en cellulites.

      Verwijderen
    4. Door blijven voeren tot dat ze niet meer kunnen en uitmekaar spatten.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)