Grotere broek - Een volle zomer (19)

Jennifer en haar vriendinnen hebben zich in het huisje geïnstalleerd. Wat een enorme vrouw is de moeder van Jill, Marge. Stiekem is Heater er best wel van onder de indruk. Zo'n dikke vrouw heeft ze niet eerder gezien.

Grotere broek

Thuisgekomen, pakt Heathter nog een biertje. Ze is een beetje aangeschoten, merkt Jennifer. Als ze op de bank laat vallen, knoopt ze haar broek los. 'Ik geloof dat ik een beetje veel gegeten heb', zegt ze. 'Ik voel me vol, maar heb nog steeds een hongerig gevoel.' Jennifer laat zich dat geen 2 keer gezeggen en pakt meteen een familiezak chips. 'Toe, neem dit. Is lekker', zegt ze. Heather eet het op.

Even later valt ze in slaap op de bank. Haar buik bolt een flink eind naar voren. Haar shirtje kruipt een eindje omhoog en Jennifer ziet duidelijk hoe haar stiefmoeder letterlijk aan het uitbuiken is. Jennifer legt een dekentje over Heahter en gaat zelf lekker slapen.

De volgende morgen weer vroeg op voor het ontbijt. Ze worden keurig gewekt en krijgen een lift met het golfwagentje naar het hoofdgebouw. Een ontbijt met veel taart, koek, chocolade en natuurlijk croissants, worstjes en geklutste eieren. De hoeveelheid verse melk en chocomel en andere drankjes zijn ruim voor handen. Jennifer eet haar buik weer rond en ziet hoe Heather ook geniet.

Als ze met dikke buiken terugkeren rijdend in het golfwagentje, ziet Jennifer hoe Heather over haar buik streelt. Ze herkent het gevoel en betrapt zichzelf er ook op dat ze met haar handen over haar buik gaat. Dat heerlijke gevoel als je buik vol zit en dan met je hand zachtjes masseren. Jennifer geniet er zelf ook van hoe ze over haar eigen nieuwe aanwinst wrijft.

Heerlijk om na zo'n ontbijt even in je bed te liggen en bij te komen. Om 10 uur heb je dan best weer honger, merkt Jennifer. Ze staat al klaar om opgehaald te worden door het wagentje. Net als Jill en Marge. Alleen Heather is er niet. Jennifer gaat weer naar binnen en klopt op de deur van Heather. 'Kom je ook mee?' vraagt ze. Eerst hoort ze niks, dan een zacht kreunen. Wat zou er aan de hand zijn? 'Ik kom er aan', roept Heather.

Als ze eindelijk buitenkomt, ziet ze er verwilderd uit. 'Sorry', zegt ze. 'Ik krijg mijn rits niet meer dicht en kon even niet zo snel een andere broek vinden.' 'Maak je niet druk', stelt Marge haar gerust. We kijken straks wel naar een andere broek. En we zijn hier toch vrouwen onder elkaar. Je hoeft je nergens voor te schamen.' 'Ik liep vorig jaar ook na een week alleen maar met een shirt en een slipje', zegt Jennifer. Ze moet grinniken, want ze weet hoe erg Heather dat verfoeid heeft. 'Ik moet het gewoon wat rustiger aan doen', antwoordt Heather. Ze besluit mee te gaan, maar niks te nemen.

Dat voornemen is als sneeuw voor de zon weg als ze de heerlijke lekkernijen ziet. Ze is gek op chocolademoes en cheesecake. Vooral de limoen cheesecake vindt ze heerlijk. Ze spuit er extra slagroom bij en smikkelt zo een halve taart weg. De broek kan nu helemaal niet meer dicht. Daarom laat ze het knoopje maar openstaan.

Ze laten zich allemaal gaan met de mini-binge. Wat kunnen zij eten zeg. Zelfs Heather gaat gelijk op met de getrainde Marge. Jennifer staat versteld wat deze vrouw allemaal wegwerkt. Ze eet alsof haar leven ervan af hangt, niet gehinderd door haar dikke lijf. Ze heeft moeite om op het wagentje te stappen voor de terugweg. Zo veel heeft ze gegeten.

Maar ook Jennifer hangt op het bankje naast Jill. 'Poeh, ik kan echt niet meer', zucht ze. Jill grinnikt. 'Ik ook niet.' Ze wijst in de richting van Heather. 'Wat eet zij goed he?' Jennifer moet er ook om lachen. 'Ja, he. Het plannetje gaat helemaal lukken.' Ze geven elkaar nog een vette knipoog.

Als ze wat later weer in het huisje zijn, komt Jill bij Jennifer op de kamer. 'Ik wil weleens zien hoe bol je buikje nu is geworden', zegt ze. Jill trekt haar shirtje uit en Jennifer doet hetzelfde. Als ze naast elkaar staan ziet Jill tot haar grote verbazing dat de buik van Jennifer verder naar voren wijst dan haar buik. 'Wow', stamelt ze. 'Ja, maar jouw buik zakt meer dan mijn buik', verontschuldigt Jennifer zich.

Dan draait Jill zich naar haar toe en streelt met haar handen over de gigantische buik van Jennifer. Jennifer kreunt zachtjes. Wat voelt dit heerlijk zeg. Ze masseert de vetmassa. 'Je wordt dik', fluistert ze. 'Echt lekker dik en ik hoop dat je dikker wordt dan ik.' Dan is het Jennifers beurt. Ze voelt de dikke vetmassa van haar vriendin. Wat voelt dit lekker zacht. Ze pakt de lovehandles boven haar heupen vast en schudt het zachtjes. Wat een zalig gevoel. Ze ziet hoe Jill kreunt en geniet. Wat is dit lekker zeg.

Lees deel 20: Eetspelletjes »

Dit is deel 19 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

  1. Zaaaalig einde vh hoofdstuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben heel erg benieuwd wat er gaat gebeuren tussen de dames, en wie weet ook heather en marge.
    Hopen dat ze alle vier heel erg moddervet worden. Elkaar feeders en feedes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Één groot vreetfestijn in fatkini zodat hun moddervette buiken goed uitkomen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)