Eetspelletjes - Een volle zomer (20)

Het duurt niet lang of Jennifers stiefmoeder Heather went snel aan de bijzondere eetgewoontes bij dit kamp. Dat ze niet rookt, heeft ze nauwelijks in de gaten. Er is meer dan genoeg afleiding in de eetspelletjes die de meiden organiseren.

Eetspelletjes

Het is alweer tijd voor de volgende ronde. De lunch die meer op een diner lijkt dan op een lunch. Ook dit keer verdwijnen grote hoeveelheden in de kelen. Het lijkt erop dat Heather geen bezwaren meer heeft. Ze heeft vanmorgen nog gezocht naar haar nicotinetabletten om het roken te kunnen weerstaan. Ze kan ze nergens vinden, daarom stort ze zich maar extra op het eten.

Als Heather na het uitbuiken van de middagmaaltijd weer in de kamer komt, ziet ze dat Jennifer, Jill en Marge een eetspelletje doen. De televisie staat aan. Elke keer als ze iets te eten bij het zappen tegenkomen, moeten ze iets opeten. De koelkast staat vol met heerlijk gebak en er staan bakjes die net zijn langsgebracht met Chinese snacks zoals loempia's en andere lekkernijen.

Het verbaast Heather. Hoe is het mogelijk dat deze zwaarlijvige dames zich helemaal laten gaan. Maar ze merkt dat ze nauwelijks weerstand kan bieden tegen al die lekkernijen die ze ziet en ruikt. Wat is dit lekker zeg. Ze wordt ook een beetje aangemoedigd door de dikke dames. Ze zeggen dat ze veel te dun is en dat al dit lekkere eten er nooit bij haar in kan.

Ze wordt uitgedaagd, zeker ook omdat ze er een biertje bij neemt. Daarom gaat ze er ook niet in veel meer dan een slipje en shirtje zitten. Net als Jill en Jennifer. Marge heeft haar wijde jurk aan, waar de buik prominent hangend zichtbaar is. Wat een gezicht zeg. Maar Heather merkt dat het haar best een beetje opwindt. Voor ze erg in heeft, zit ze ook in een shirtje en onderbroek naast en eet dapper mee.

Een kleine 2 uur later komt het wagentje weer voorgereden voor de middagsnack in de eetzaal. Heather probeert te protesteren, maar het is vergeefs. De bedienden nodigen haar van harte uit, zeker ook omdat er straks een leuke film gedraaid wordt. Iedereen is zo aardig en daar kan Heather maar moeilijk weerstand tegen bieden.

Zo verdwijnen er weer pasteitjes, alle soorten gebak, cake, koekjes en heel veel andere lekkere dingen in de magen van de meiden. Natuurlijk is Heather niet van plan om iets te nemen, maar de geur van alle lekkere hapjes die de andere meiden op haar bord deponeren, roepen weer de juiste gevoelens bij haar op.

Ze neemt een eerste hap en daarna volgt snel de volgende en de volgende... Heahter verliest zich helemaal in de binge. Als het wagentje er weer staat om ze terug te brengen naar het huisje, denkt Heather niet eens mee om terug te willen lopen. Ze laat zich in het karretje vallen, ademt zwaar en legt haar hand tevreden op haar dikke buik.

Die avond geven Jennifer en Jill elkaar een dikke omhelzing, wensen elkaar goedenacht. Ze slaan elkaar op hun zachte puddingbuikjes en als kussens verende billen. Tevreden met het resultaat van de eerste dagen eten. Als Jennifer uit de badkamer komt, ziet ze Heather aan komen lopen. Haar buik wijst bol vooruit.

Wauw, ze begint dik te worden, denkt Jennifer tevreden over haar stiefmoeder. Ze geeft Heahter een dikke omhelzing en voelt haar bolle buik. Heather geeft een kneepje in Jennifers verse buikje. 'Sorry', grijnst Heather. 'Ik wilde even voelen of ik niet droomde.' 'Is niet erg hoor', antwoordt haar stiefdochter. 'Ik vind het wel lekker als je mijn vetaanwinst een lekker klopje geeft.'

Jennifer valt vrijwel meteen in slaap en droomt van al het eten dat deze zomer op haar bordje zal liggen. Ze mag dat allemaal opeten en het zal haar lijf nog veel voller maken. Heather ligt in de kamer ernaast wakker. Haar buik is strak aangespannen en doet een beetje pijn van al het eten dat erin is gegaan. Ze streelt bezorgd over de grote ballon die haar buik vormt. Oei, wat gaat ze dik worden. Hoe bol zou ze wel niet terugkomen aan het eind van de vakantie? Zou ze nog wel herkend worden door haar man?

Zo verlopen de dagen precies zoals Jennifer een jaar eerder beleefde. De wagen staat om stipt 6 uur voor de deur om ze naar de ontbijtzaal te rijden. Ze worden keurig weer teruggebracht, zodat de 4 vrouwen met volle buik weer even kunnen wegdoezelen. Dan komt het wagentje weer voorrijden tegen 10 uur om ze op te halen voor het 2e ontbijt. Hier gaat er weer heel wat naar binnen. Meestal kunnen ze na afloop kiezen voor een film of andere activiteit waarbij meer dan ooit iets te eten valt. Wat te denken van een kookworkshop of het zelf leren maken van chocolade bonbons.

Tegen 13 uur wordt dan de lunch geserveerd, waarbij na afloop opnieuw aan een activiteit kan worden deelgenomen. Soms is het iets om te ontspannen, maar meer dan eens wordt er iets gevraagd van de deelnemers om te eten of juist om te proeven. Het helpt ze enorm om de overweldigende lunch te kunnen verwerken.

Rond 16 uur is het theetijd. Dan is het moment aangebroken om lekker iets te snoepen. Hierbij verdwijnt er meer dan iets te snoepen in de magen. Meestal gaat er wel een halve taart in of een heerlijke met veel slagroom overgoten cake. Tegen 19 uur is dan het avondeten. Afgesloten met een heuse snacksessie om 22 uur. De vrouwen weten het wel te waarderen.

Geen wonder dat Heather 2 weken na het begin van het kamp, uit haar voegen barst. Geen kledingstuk dat ze meegenomen heeft, lijkt haar nog te passen. Haar bikinibroekje zit pijnlijk strak. Het snijdt in het diepe vlees dat zich rond haar heupen heeft gevormd. Haar beha's snijden vol venijn in de vetrol die er is gekomen onder haar armen.

Lees deel 21: Buikje rond eten »

Dit is deel 20 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

  1. Lekker ga mee de volgende keer op da ķamp hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kan. U kunt zich bij mij opgeven. Er zijn wel enkele voorwaarden voor wat betreft gewicht bij aanvang en na afloop. Voor zowel mannen als vrouwen geldt het minimale gewicht van honderdvijftig kilo. Verder moet u bij aankomst uw streefgewicht opgeven. Dat moet minstens dertig kilo zijn.

      Verwijderen
    2. Das geen probleem nog een kilo of 8 bijeten dan voor het toegangsticket . Leuke gedachte haha

      Verwijderen
    3. Is genoteerd. We hebben u ingedeeld in groep D. In deze groep wordt u geacht ook tweemaal per nacht een maaltijd tot u te nemen. Verder deelt u de kamer met Mevrouw Marge.

      Verwijderen
    4. Zaaalig . Mevr marge zal me wel bezighouden. Toppie een eetwedstrijdje met mevr marge laat de beste grootste eter winnen

      Verwijderen
    5. Ik kom nog even bij u terug. We hebben zojuist doorgekregen dat mevrouw Marge bij voorkeur haar kamer deelt met een masseur. Nu zijn helaas al onze masseurs voor de komende weken ingepland. Heeft u enige ervaring op dit terrein?

      Verwijderen
  2. Ik ga mee. Als masseur. Al dat vet moet soepel blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n eetspelletjw klinkt wel lief. Ik zou er wat meer dwang inbrengen. Zo van: deze cake moet op binnen dertig seconden. Dat lukt natuurlijk nooit. En dan voor straf nog een cake. Proppen, met beide handen. Alle drie. En dan verliest Heather natuurlijk elke keer keer. Arme Heather, nog drie cakes te gaan. Ze wordt nu echt vet. Maar ze schranst, vreet als een bezetene.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)