Golfwagentje - Een volle zomer (18)

Jennifer en haar vriendinnen hebben zich in het huisje geïnstalleerd voor het zomerkamp. Ze zijn allemaal weer flink gegroeid het afgelopen jaar. Over lichaamsbeweging hoeven ze niet in te zitten, ze worden keurig opgehaald door een golfwagentje.

Golfwagentje

Marge staat voor haar. 'Hoi Jennifer. Wat zie je er goed uit', zegt ze. 'Volgens mij ben je een beetje dikker geworden.' Ze klopt meteen op haar eigen buik. 'Dat hebben we allemaal hoor. Daar hoef je je niet voor te schamen. Ik vind dat je er eigenlijk best trots op mag zijn. Je hebt een schattig buikje gekregen', grinnikt ze. Jennifer moet er ook om lachen. 'Dank u wel mevrouw.' 'O alsjeblieft', verzucht Jills moeder. 'Noem me gewoon Marge. Al ben ik niet bepaald klein.' Ze moeten er allemaal een beetje om lachen.

Als Heather terugkomt uit de slaapkamer en Marge ziet zitten, lijken haar ogen uit de kassen te knallen. Ze stamelt iets en begint een beetje te stotteren. Haar mond blijft wijd open staan. Nog niet eerder heeft ze iemand gezien die zo dik is. Jills moeder breekt het ijs: 'Hallo Heahter. Wat leuk je te ontmoeten. We hebben elkaar bij het zomerkamp misgelopen denk ik, maar ik vind het ontzettend leuk dat je meegekomen bent met Jennifer. Ik denk dat we een paar prachtige weken tegemoet gaan.'

In het huisje is er voor allemaal een eigen kamer, een grote badkamer en een gezamelijke kamer met keuken. Bovendien is de koelkast rijk gevuld met eten. Als je wilt kun je iets opwarmen in de magnetron en de oven. Overal staat iets te snoepen. Jennifer betrapt zich er meteen op dat ze al aan het snoepen is. Er staan overal schalen met marsjes en andere zoetigheid. Ook zijn er chips en borrelnootjes te vinden. Meer dan genoeg te eten dus.

De 4 vrouwen pakken hun koffers uit op hun kamers en zijn druk bezig om zichzelf op te frissen als het signaal klinkt dat het etenstijd is. Dat is in het grote gemeenschappelijke gebouw, midden op het terrein. Vorig jaar verbleven Jill en Jennifer in dit gebouw. Nu mogen ze met een speciaal golfwagentje erheen rijden. Het staat meteen naast hun huisje.

Om niet onbeleefd te zijn, gaat Heather ook mee naar het gemeenschappelijke gebouw. Ze zegt dat ze eigenlijk geen honger heeft, maar ze heeft ook nog een sigaret op, terwijl ze erg veel zin heeft. Ze houdt de eer aan zichzelf en stapt mee op het golfwagentje. Jills moeder gaat achterin zitten omdat ze zich niet kan persen tussen de smalle stoeltjes. Daarom zit ze als een heuse vorstin achterop.

We helpen Magre naar binnen, Heather is er nog altijd verbaasd over hoe groot Jills moeder is. Ze is immens dik, met een enorme onderbuik die als ze loopt voor haar uit zwabbert. Ze loopt achter een rollator omdat ze anders niet zo goed vooruit komt. Marge is echt een gigantische vrouw. En Jennifer merkt dat dit grote lichaam haar eindeloos intrigeert.

Als Marge gaat zitten, kruipt haar jurk omhoog en dikwijls zie je een stukje blote buik. Haar navel is soms te zien, een diepe schacht in de grote vetberg van haar buik. Ze is indrukwekkend. Als ze loopt wijzen haar billen een halve meter naar achteren. Ze zijn zo groot als strandballen. Haar borsten zijn eveneens enorm. Wat een lichaam heeft ze toch. Bovendien is het een erg aardige en goedlachse vrouw. Dat moet zelfs de chagrijnige Heather toegeven.

Ook dit jaar ziet de maaltijd er buitengewoon overvloedig uit. Je mag opscheppen zo vaak je wilt, maar de medewerkers scheppen op. Zo zijn ze naar iedereen streng of hij of zij goed eet. Heather schudt haar hoofd als ze een vol bord met lasagne krijgt. 'Eet het maar op, het is heerlijk', zegt de medewerker erbij. Jill, Marge en Jennifer scheppen even later nog een keer op. En nog een keer. Jennifer wrijft over haar trots vooruitstekende buikje en laat een harde boer. 'Wat is dit weer lekker.'

Heather doet alsof ze met lange tanden eet, maar het flink opgeschepte bord raakt leeg. Ze weet niet dat vrijwel al het eten dat ze hier krijgt, is aangevuld met kruiden en apetamine om extra eetlust op te wekken. Daarom lopen Jill en Jennifer heen en weer met volle borden eten. Als Jill even later terugkomt met een nieuw gevuld bord en het neerzet, weigert Heatjer te eten. Maar als ze de heerlijke kruiden ruikt, gaat de vork weer in de zachte lasagne. Ook deze inhoud verdwijnt in de buik van Jennifers stiefmoeder.

Ook het toetje een grote pudding met een volle laag slagroom erop verdwijnt in de monden van de dames. Zelfs Heather merkt dat ze alles heeft opgegeten. Als ze met moeite weer bij het golfwagentje staat, zegt ze dapper dat ze wil lopen. 'Nee, stap nou maar in', zegt Jennifer. Ze laten zich dit keer terugbrengen en strompelen met hun volle buiken weer het het huisje in. 'Ik ga even liggen', verzucht Heather en ze verdwijnt naar haar slaapkamer.

Als een paar uur later het signaal weer gaat voor het afzakkertje, staat Heather vooraan. Er staan heerlijke stukken taart, veel chocolade en natuurlijk ook een milkshake. Heather neemt een paar biertjes en is flink aan het schransen van de bitterballen en andere frituurwaar. Jill en Jennifer verorberen met zijn tweeen een hele cheesecake. En daarna nog een flinke pudding. Terwijl ze eten vergelijken ze al hoe ver hun buiken naar voren wijzen.

Lees deel 19: Grotere broek »

Dit is deel 18 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

  1. Dit gaat de goede kant op. Die Marge is van de buitencategorie. Wat een vrouw, vet en lekker zwaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk zoals deze dames zich laten gaan. Laat ze maar lekker uitdijen. Het kan me echt niet vet genoeg. Hoe dikker, hoe mooier. Eén golfkarretje per dame graag Henk :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)