Nieuwe kleren - Een volle zomer (12)

Jennifer is weer terug van zomerkamp. Haar stiefmoeder Heather is heel tevreden over het resultaat. Ze wil zo graag weten wat Jennifer weegt. En wat vindt haar vader ervan?

Nieuwe kleren

Jennifer draagt nog steeds alleen een slipje en een t-shirt. Ze giechelt als Heater de kamer binnenkomt. 'Heather, ik weeg 89 kilo', zegt ze lachend. 'Dat is een kilo meer dan gisteren, terwijl ik voor de zomer 51 kilo woog. Het is een vette zomer voor mij.' Ze slaat lachend met haar handen op haar ronde buik. Het vet trilt.

'Kom, laten we meteen even je nieuwe maten meten.' Heather heeft een meetmaat in haar hand en doet het rond haar buik. Jennifer moet lacen. 'Dat kietelt, hihi. Hoe groot is mijn buik?'

Heather kijkt nog eens goed. Wordt ze hier niet bedonderd? Ze ziet duidelijk dat Jennifers buik 92 centimeter omtrek meet. Oeps, dat is echt onwijs veel. Voor vertrek was het zeker niet meer dan 62 centimeter. Het lijkt wel of elke kilo een centimeter omtrek vertegenwoordigt. Ze is er even helemaal stil van.

'Is er iets?' vraagt Jennifer. Ze kijkt vol verwachting naar haar stiefmoeder. '83 centimeter.' 'Wauw', verzucht Jennifer. 'Dat is onwijs veel.' Ze pakt er een maattabel bij. 'Wauw, je bent 5 kledingmaten gegroeid in deze vakantie. Van maat 34 naar 44!'

Nu staan Jennifers ogen heel groot. 'Wauw, dat is ongelooflijk zeg.' Ze kijken elkaar aan. Nu begint het wel warm onder Heathers voeten te worden. Dat is wel een flinke toename. Wat zou Jennifers vader tegen haar zeggen als hij haar zo zou zien. Ze denkt dat het belangrijk is om een flinke bestelling online te doen. En dan extra wijde kleding zodat het allemaal wat minder opvalt.

'Trek anders maar snel een joggingbroek van je vader aan. Ik denk dat we anders niks anders hebben.' Jennifer trekt de grootste joggingbroek van haar vader aan en merkt dat hij krap rond haar billen sluit. Je ziet door de stof van de broek precies de lijnen van haar veel te strak zittende slipje.

Zo vertrekken ze naar de kledingwinkel. Ze halen verschillende topjes en bikni's voor bij het zwembad. Dat wil Jennifer graag. Heather kijkt met grote ogen hoe trots haar stiefdochter op haar nieuwe buikje is. Ze bekijkt de prominente vetbal van alle kanten voor de passpiegel. Elke keer kijkt Heather verwonderd mee.

Daarnaast kopen ze ook wat ruimzittende shirt, brede broeken. Stiekem doet Heather er ook al wat van een maatje groter bij. Ze vermoedt dat Jennifer niet zal ophouden met eten nu ze weer thuis is. Hopelijk weerhoudt haar vader haar ook niet om lekker door te smullen.

Natuurlijk moet Jennifer tussendoor even flink eten. Er gaat een groot stuk taart naar binnen bij de chocomel met een flinke toet slagroom erop. Jennifer lijkt onverzadigbaar, maar bestelt even makkelijk voor haar stiefmoeder. Heather kijkt bezorgd naar haar eigen eetgedrag. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, dat snapt Jennifer hopelijk ook wel.

Thuisgekomen waggelt de dikke koe Jennifer omhoog de trap op, naar haar kamer om zich in een nieuwe bikini te hijsen. Ze bekijkt haar buik en lovehandles uitgebreid. Duwt trots haar borsten omhoog. Wauw, wat is ze blij met de afmetingen die ze gekregen heeft deze zomer bij het bijzondere kamp.

Lees deel 13: Meer aandacht »

Dit is deel 12 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)