Buikblogs

Elke dinsdag verschijnt er een buikblog. De buikblog geeft een beschrijving van een vrouwenbuik. De vrouwenbuik is er in alle variaties: mollig, vol, rond, zacht, stevig, bol en hangend. Ook kan het vet op allerlei manieren over de buik zijn verdeeld. De buikblog behandelt elke week een vrouwenbuik aan de hand van een foto die ergens op internet is gepubliceerd.


Inleidende artikelen over vrouwenbuiken

Lees eerst de inleidende artikelen over vrouwenbuiken:

Alle buikblogs

De volgende buikblogs zijn er verschenen:
Overal uit en over - Buik (117)
Een buik die prachtig opbolt als ze zit. Adembenemend plaatje. Je ziet hoe bij deze buik het vet overal uit en over bolt.
Zoete herinnering - Buik (116)
Een heel oude foto, uit de begintijd van mijn fascinatie. Ik sloeg hem op op mijn computer. Het beeld heeft me nooit meer losgelaten.
Meer laten hangen - Buik (115)
Precies dezelfde buik als vorige keer, maar nu een paar kilo zwaarder. En wat een verschil!
Laten hangen - Buik (114)
Ze leunt half over een poef heen. Zo valt haar buik mooi tussen bovenbenen en borsten. Hij valt uiteen in 2 delen.
Alpenweide - Buik (113)
Waar een buik groot in kan zijn. Zo'n foto gericht op de volle benen van deze prachtige dame. Ze houdt haar armen omhoog zodat je het volle zicht hebt op haar rondingen.
Meten is weten - Buik (112)
Een sexy meetsessie met een huidplooimeter. Ze staan in de achtertuin. Het zonnetje schijnt fris op deze volle buik. Het is zo'n foto waarbij de fantasie op hol slaat.
300 kilo buik - Buik (111)
Hele dikke vrouwenbuiken zie je niet zo vaak. Zo dik dat ze eigenlijk niet meer kunnen lopen, zijn een zeldzaamheid. Deze dame weegt een eind in de 300 kilo.
Rode jurk - Buik (110)
Een rode avondjurk draagt deze dame. Haar buik wijst er trots en guitig in vooruit. Haar boezem past evenmin in de jurk en dreigt over de randen van de stof heen te gutsen.
Vette close-up - Buik (109)
Het shirt kruipt flink omhoog bij deze vette close-up van een prachtige vrouwenbuik. Haar buik hangt heerlijk naar voren over de broekband heen.
Schoonheid in optima forma - Buik (108)
Zo vaak zie je een buik niet van opzij. Dit biedt een uitgelezen kans om een heel bijzondere buik te ontdekken. De zwartwit foto geeft veel bloot, maar laat ook heel veel geheimen over. Wat een lijf is dit zeg.
25 kilo erbij gegeten - Buik (107)
Een prachtige foto deze week van een mooie volle dame. Ze vertelt erbij dat ze de laatste 2 jaar maar liefst 25 kilo erbij heeft gekregen. En dat kun je wel zien op deze foto: wat een buik!
Oude bekende - buikblog (106)
Soms ben je zo'n geluksvogel, dan krijg je een paar jaar later een update van een buikblog.
Van onderaf bezien - Buik (105)
Van onderaf bezien krijgt zo'n mooie buik een extra dimensie omdat de zwaartekracht aan hem trekt.
Beetje boller - Buik (104)
Een buik zo van opzij is een prachtig gezicht. Je ziet goed hoe ver hij naar voren wijst.
Striemen - Buik (103)
De eigenaresse van deze imposante buik wilde mijn mening weten over dit wonderschone uitzicht.
Hangbuikje - Buik (102)
Een vrouw hoeft niet altijd heel zwaar te zijn om een prachtige buik te hebben. Ik kreeg weer een mooie inzending.
Ongebruikelijk buikstandje - Buik (101)
Soms kom je een buik weer tegen op zo'n mooie foto. Een paar jaar later of precies in een andere, ongebruikelijke stand. Dan kun je verbaast kijken naar wat je ziet. Zoals op deze foto...
Lekker bol - Buik (100)
Met een moeder die het haatte om dik te zijn, bewijst het meisje van deze foto dat dik zijn helemaal niet vervelend is. Ze is 22 en altijd dun geweest, maar nu...
Buik 99 - 2 keer 2 handen op 1 buik
Die zijn twee handen op één buik luidt het spreekwoord. Hier zijn het twee keer twee handen op één buik. Twee keer twee dameshanden, verraadt de zwarte nagellak aan de nagels van de vier handen.
Buik 98 – Buik in jurk
Het mooist is de vergelijking. Als ze een dezelfde jurk aantrekt om te laten zien wat er gebeurt is. De vooruitstekende groei en bloei van deze buik valt onmiddellijk op.
Buik 97 – Snackbarbuikje
De eigenaresse van dit buikje werkt sinds kort in de snackbar. Tijdens het werk heeft ze dit 'randje vet' opgedaan. Dit is de droom en ultieme fantasie van elke vetliefhebber.
Buik 96 – Verstoppertje
De volle buik ligt hier op schoot. Misschien lijkt hij zo wat kleiner dan hij is. Hij speelt stiekem verstoppertje. Als kijker verlang je naar meer.
Buik 95 – Diepe plooi in navel
Het meest in het oog springende van deze buik is de mooie bovenbuik. Hij heeft zich fraai over de navel en onderbuik heen gedrapeerd. Een mooie accolade ter hoogte van de navel.
Buik 94 – Verder naar voren dan borsten
De buik in een zijaanzicht laat soms duidelijk zien hoe ver de ronding naar voren komt. Deze foto laat zien dat de buik meer en meer verliest van de zwaartekracht. Hij begint over de broekband heen te hangen.
Buik 93 – Buik voorbij knieën
Een buik die in al zijn weelde de hele schoot vult en al zittend tot ver over de knieën reikt. Dit supervolle model laat zien hoe groot haar buik wel niet is.
Buik 92 – Beginnend buikje
Ze heeft de pullover opengerist en het shirt omhoog getrokken. Daar verschijnt een prachtig beginnend buikje. Wat een schoonheid. En het oog glijdt snel hoger, naar die twee adembenemende borsten.
Buik 91 - Spiegelbuik
Een dame die zich bekijkt in de spiegel. Dat is al een heerlijk beeld. Als het dan ook nog eens een dikke dame is die zichzelf bestudeert, kan het voor de vetliefhebber niet meer stuk. Je krijgt de buik twee keer te zien.
Buik 90 - Monsterlijke begeerte
Een monsterlijke foto die alle begeerte in je losweekt. Haar buik is bijna helemaal verdwenen in het dekbed waarop ze rust. Maar zo op haar knieën en steunend op haar handen, laat ze zich van een prachtige kant zien. Dat ze haar (witte) sokken nog aanheeft, vergeef je haar onmiddellijk.
Buik 89 - Het verschil: 40 kilo
Afgelopen zomer paste dit buikje nog in een zwart shirtje. De stof had nog genoeg ruimte om in meerdere plooien uiteen te vallen. Past dit shirtje nog? Met geen mogelijkheid want een enorme buik vraagt om ruimte.
Buik 88 - Lovehandle
Hangt het buikje? Dat was de vraag van de vorige buikblog. Het antwoord is hier te zien. De buik welft een mooi eind naar voren. Maar de lovehandle boven de broekband valt misschien nog het meest in het oog.
Buik 87 – Buikje bol boven schoot
Voor de buikblog kwam laatst wel een heel bijzondere buik binnen. Het is de buik van een vrouw die nog niet zo lang is ingewijd in deze bijzondere wereld. Een wereld waar ronde vormen juist aanbeden worden en een vrouw die dikker wordt, juist een beetje wordt aangemoedigd.
Buik 86 – Buik buiten kast (2)
Dezelfde buik als vorige week, maar nu houdt Cherries haar shirtje ietsje omhoog. Haar buik zit duidelijk teveel in de weg om nog in de kast te kunnen komen. Haar buik welft een flink eind naar voren als teken van de overdaad waarmee het de laatste jaren verwend is.
Buik 85 – Buik buiten kast
Het online fotomodel Cherries probeert haar volle lichaam tussen de schuifdeuren van haar kledingkast te wringen. Vroeger lukte het zonder problemen. Maar nu zit er een heuse buik tussen. Cherries is een online fotomodel die in korte tijd flink aankwam. Vooral haar bolle buik is een lust voor het oog.
Buik 84 – Volle buik op de zij
De volle buik die te ruste ligt op een matras. De eigenaresse van deze buik ligt heerlijk op haar zij. De navel wijst een stukje naar beneden. Het buikvet rust voor een groot gedeelte op het matras. Een mooie foto van de buik die op een matras ligt, is nog niet zo vaak besproken bij de buikblog. Niet interessant, of toch wel?
Buik 83 – Buik in bureaustoel
eze volle dame heeft zich in haar bureaustoel gewurmd. Haar dikke lijf past nog maar net tussen de armleuningen van de stoel. De brede heupen vragen veel ruimte. De buik ligt vol in haar schoot en probeert tussen de benen door te komen. De striemen zijn duidelijk te zien over de nieuwe bolling.
Buik 82 – Buik in driehoek
Elke buik heeft zijn eigen vorm. Deze buik vormt een fraaie driehoek waarbij de bovenste punt mooi tussen de volle borsten uitkomt. De 2 punten opzij vormen een fraaie onderlijn. Dwars door de navel loopt deze basislijn. Wie in de driehoek een puntige vorm ziet, heeft het mis.
Buik 81 – In goede handen
Ze ligt lekker op haar rug en houdt haar welvaart vast in haar handen. Ze drukt het iets omhoog. De rug in de kussens geniet ze van haar volle buik. Deze buik is in goede handen. Hij ligt mooi rond. De tevreden en genoegzame blik van een ronde buik.
Buik 80 – Cellulitisbuik
Dit is een brede cellulitusbuik. Deze dame laat het breed hangen. Haar heupen zijn flink in de breedte gegaan. Haar buik ging mee. Vol en overdadig valt hij breeduit. De putjes in de huid verraden dat hier een heuse cellulitusbuik te zien is.
Buik 79 – Zonovergoten buik
Een foto van een trouwe volger van onze blog, een volle buik in de volle zon. Wat wil je nog meer? De bezitter van al dit moois stuurt regelmatig een update van haar buik. Vandaag vanuit een zonovergoten Spanje waar ze zich al enige tijd tegoed doet aan eten en drank. En dat is best wel te zien.
Buik 78 – Echt geen nepbuik
Een nepbuik noemde iemand de foto bij de vorige buikblog. Het lijken wel kussens, voerde hij als argument aan. Een grote misser. Het is een echte, volle buik. De lovehandles laten dat zien, net als een andere foto die er is van deze prachtbuik.
Buik 77 – Verborgen buikrollen
Ze houdt haar handen trots vlak achter haar borsten, waardoor de lovehandles naar beneden wat sterker opvallen. Het meest opvallend is natuurlijk de fraaie bolling boven de heupen. Het lijkt of hier 2 vetrollen zitten, een dunne die op de heupen ligt en een dikke op de dunne vetrol.
Buik 76 – Hoge laarsjes
Ze zit op een krukje, draagt een sexy panty en hoge en vooral geile laarsjes. Het buikje vormt een lovehandle van boven haar heupen naar voren. De bolling springt direct in het oog. Net als de prachtige navel die diep in het buikvet gegraven ligt.
Buik 75 – Ongemerkte kilo's
Ongemerkt zijn de kilo's aan haar gaan kleven. Het verschil is ruim 12 kilo. Het is een vergelijking van dezelfde buik. De ene foto in december toont een 90 kilo-buik. De foto van juni laat een flinke stukje buik extra zien. Deze dame weegt 102,5 kilo.
Buik 74 – Taart aansnijden
Ze is jarig en wie jarig is, die trakteert. Daarom snijdt ze de taart aan. De vriendinnen schuiven om beurten voorbij met een leeg schaaltje. 'Doe mij maar niet zo'n groot stuk hoor', zeggen haar ze stuk voor stuk. Ze kijken daarbij opzichtig naar haar buik die zich aftekent onder de mooie verjaardagsjurk.
Buik 73 – Verstopt geheimpje
Het standpunt bepaalt ook wat je ziet. Deze buik is van onderaf gefotografeerd en levert een imponerend plaatje op. Hij is zeker indrukwekkend en vooral: hij is ontzettend rond. Zeker als er ook nog een geheimpje verstopt zit onder het vet.
Buik 72 – Grote en zware buik
Een grote en zware buik die trots naar voren wijst. De eigenaresse van deze imposante buik staat in de deuropening. Ze leunt iets achterover waardoor haar buik wat hoger opbolt. Het is een enorme vetmassa die ze voor zich uitdraagt. Dat is wel duidelijk als je deze foto ziet.
Buik 71 – Beginnersbuikje
Ze leunt tevreden naar achteren en toont haar magnifieke beginnersbuikje. Ze zit op de achterbank in de auto nadat ze zich heerlijk heeft volgegeten. Het shirt heeft ze omhoog getrokken zodat de buik weer wat ruimte krijgt.
Buik 70 – Naar beneden kijken
Een buik vanaf beneden bezien en dan de eigenaresse die naar beneden kijkt. Trots en stout tegelijk. Over haar grote borsten kijkt ze je ontdeugend aan. Het ultieme uitzicht een volle buik van beneden af gezien.
Buik 69 – Inktvlekken
Zijn vriendin is een jaartje in het buitenland en het contact verloopt alleen maar via Skype. Haar pen is inkt gaan lekken en nu zit haar buik vol vlekken, vertelt ze. Ja, ze laat het hem zien en dan ziet hij een grote verrassing: ze is dikker geworden. En niet zo'n beetje ook.
Buik 68 – Pruilmondje
Een verrassing in de mailbox van Mooidik. De eigenaresse van deze prachtbuik vraagt wat ik van haar buik vindt. Nou daar hoef ik niet lang over na te denken: ronduit prachtig. Elke buikliefhebber geniet van dit koddige buikje in de voorjaarszon.
Buik 67 – Buikmasturberen
Waar eindigt masseren en begint masturberen? Deze dame geniet van haar vette buik en bespeelt met een vibrator haar navel. De navel ligt diep verscholen in de vetmassa van haar buik. Precies op dit punt vormt zich ook de splitsing tussen bovenbuik en onderbuik.
Buik 66 – Slaapkamergeheimen
Een intieme foto. Een vrouw, mooie donkere lange haren. Ze kijkt weg van de camera naar beneden. Een beetje verlegen ook. Ze houdt haar handen voor haar grote borsten en drukt daarmee haar tietenvlees extra omhoog. Het ziet er allemaal heel zacht uit. De buik hangt in volle aanwezigheid naar beneden en valt zelfs buiten de foto.
Buik 65 – Bijvoeren
Een foto die al in tijdje om een buikblog vraagt: een dikke vrouw voert een nog dikkere vrouw. Het doosje met bonbons staat open. Het zoveelste chocolaatje verdwijnt in de gulzige mond. De buik ligt in vol ornaat boven de broek. Hij is zichtbaar voor iedereen. En iedereen mag het zien
Buik 64 – Uit broek gegroeid
De buik die uit de broek is gegroeid. Een broek die niet meer dicht kan. Het is de droom van elke feeder. De stof kan de ruimte die de buik inneemt niet meer bedekken. Zo dik is de buik geworden dat de oude broek niet meer toereikend genoeg is. De dame op deze foto krijgt haar broek niet meer dicht.
Buik 63 – Berg van een buik
Een hele berg buik die tevreden op de schoot rust. Al leunt de eigenaresse van deze buik zelfs naar achteren. Het buikvet zoekt haar schoot op. En het is een enorme berg die je kunt bewonderen. Een buik uit 1 stuk die waanzinnig knuffelbaar uitziet.
Buik 62 – Van buik naar rug
Nog een keertje de buik van vorige week en de buikblog van die week ervoor. De serie foto's is te indrukwekkend om te laten liggen. De buik van opzij is zo indrukwekkend, dat ik het niet kan laten deze inzending nog een keertje te bespreken. Deze foto vertelt namelijk heel veel. Het vette leven begint zich hier af te tekenen.
Buik 61 – Van opzij – update
De eigenaresse van de heerlijke buik van vorig week, stuurde wat later nog een paar foto's voor deze blog. Ze neemt dagelijks toe schreef ze. Daarvoor snoept en eet ze waar ze maar zin in heeft. Ze geniet van haar nieuwe rondingen. Hij toont hoe bol haar buikje inmiddels staat.
Buik 60 – Van voor (update)
Het meisje dat afgelopen zomer al prachtige foto's van haar buik opstuurde, liet weer van zich horen. Een aantal schitterende foto's van haar buik zaten weer in de mail. Heel blij natuurlijk. Een update van deze mooie buik is meer dan welkom. En het zal niemand verbazen: deze buik is prachtig gegroeid.
Buik 60 – Uitdagende buik
Ze is niet dik maar wel onwijs sexy met haar mollige buik. Deze buik heeft alles wat een ronde vrouwenbuik moet hebben. Hij is vol, net niet dik, welft schitterend naar voren en toont de navel in vol ornaat voor de toeschouwer. Beter kun je niet hebben.
Buik 59 – Broek onder of over de buik
Draagt ze de broek onder of over de buik. Het is een vraag die vetliefhebbers bezighoudt. Dit meisje is van het laatste slag. Ze heeft zelfs haar sexy onderbroekje over de buik heen aangetrokken.
Buik 58 – Volle buik met piercing
Deze buik is meer dan een hand vol. De eigenaresse houdt haar immense buik stevig vast. Ze geeft veel zicht op haar gigantische buik. En de piercing in die volle vetmassa valt extra op.
Buik 57 - Peper en zout
De 2 dikke buiken van Mimi Melons (rechts) en Black Pashion (links). De scene speelt met het peper en zout motief, een donkere dame (Black Pashion) en een blanke dame (Mimi Melons).
Buik 56 – Meten is weten
De borsten staan vol vooruit en de buik hangt breed. Deze dame houdt een meetlint rond haar buik. Ze wil weten wat er gebeurd is. Of er iets is bijgekomen. Meten is weten, noemen sommige afvalsites dat.
Buik (55) – Enorme buik
Deze vrouw heeft een buik om van te houden. Ze is al een paar jaar in het bezit van een prachtige website waarop ze regelmatig haar dikke lichaam showt aan de buitenwereld.
Buik (54) – Een handje vol
Een onscherpe foto, half in het duister maar zo veelzeggend. Begint de buik bij de bolling van voren. Of ligt het echte buikvet verscholen in de dikke vetrol opzij? De dame van deze buik lijkt zich de laatste mening toebedeeld.
Buik (53) – Ogen glijden over buik
Een vrouwenbuik om lang je ogen over te laten glijden. Deze dame is lekker mollig. Haar borsten zitten samengeperst in haar beha en worden omhoog gedrukt. Dat biedt alle zicht op de buik. Van onderen snoert de broek het vet in.
Buik (52) – Mooi begin
Een foto van een buik opgestuurd door een lezer. Het is een buik waar niet veel buikvet omheen zit. Het buikvet dat een plaatsje heeft gevonden, heeft zich wel heel aantrekkelijk gevormd. De buik helt al een eindje naar voren.
Buik (51) – Tot aan de knieën
Een buik die tot aan de knieen reikt. Deze dame zit op een kruk in de hal van haar huis. Ze is voor de spiegel gaan zitten en heeft een mooie foto gemaakt van zichzelf. Haar immense buik rust gedeeltelijk op haar bovenbenen.
Buik (50) – Volgroeide beginnersbuik
Dezelfde buik als vorige week, maar dan gegroeid. De rondingen en plooien die er vorige week nog inzaten zijn nu opgevuld. Wat een indrukwekkende buik heeft deze dame gekregen. Het verschil: meer dan 30 nieuwe verse kilo's.
Buik (49) – Veelbelovend beginnersbuikje
Vandaag een meisje dat in 2 afleveringen verschijnt. Ze komt van een zogeheten before-after foto. In de foto zie je haar in de dunne variant en daarna in de dikke variant. Deze week de dunnere variant. Een veelbelovend buikje waarin een mooie toekomst te zien is.
Buik (48) – Zwanger of niet?
Ben je zwanger? De vragensteller schaamt als hij erachter komt dat vet is in plaats van een klein kind. De blijde verwachting is er helemaal niet. De buik bestaat puur uit door overdaad verworven vet.
Buik (47) – Bol hangbuikje
Een bol hangbuikje dat zich in vol ornaat toont aan de buitenwereld. De broek van deze dame heeft in het buikvet gedrukt. Vorige week kon ik niet kiezen. Daarom vandaag nog eentje.
Buik (46) – Liefkozen
De vlakke hand op de buik toont liefkozing. Een volle buik nodigt uit tot strelen en beminnen. Als de eigenaresse van de buik dat zelf doet, is het extra opwindend.
Buik (45) – Biertje
Een feestje, ze drinkt een biertje uit een flesje. Haar dikke armen verschijnen bloot onder het bloesje vandaan. Een bloesje dat onmogelijk dicht kan. Van boven mag het dan sluiten. Van onderen is geen ruimte hem dicht te krijgen.
Buik (44) – Strepen maken buik
Een fors meisje in een mooi gestreept shirt. Een foto om van te genieten. Het shirt valt heel mooi en de buik bolt er prominent in naar voren. De handen in de zij maken dat het een trotse foto wordt. Ze is trots op haar dikke buik.
Buik (43) – Open bloesje
Het bloesje is dit keer open. De buik bolt overtuigend naar voren. Het is nog geen heftige buik, maar hij welft al genoeg naar voren voor een opmerking. De winterkilo's hebben toegeslagen, want hij tuurt wit de wereld in.
Buik (42) – Te klein bloesje
Een dame die het bloesje van een kilo of 20 geleden weer eens aantrekt. Het levert een mooie foto op van een grote buik, die ver onder het bloesje uit komt. De knopen staan strakgespannen.
Buik (41) – Een handvol vasthouden
Wat is een handvol? En wat is meer dan een handvol. De eigenaresse van deze prachtige vetmassa kan het met haar hand vasthouden. Ze houdt royaal over. Wat een prachtige foto is dit. Hier spreekt trots en verbazing tegelijk uit.
Buik (40) – Vergelijking toen en nu
Dit model laat met deze vergelijking zien dat zelfs een dikke buik nog dikker kan. Ze vergelijkt de buik van nu (rechts) met de buik van toen (links). Een geliefd fotogenre voor vetliefhebbers, feeders en feedees.
Buik (39) – Naar rechts
De eigenaresse van dit prachtbuikje drukt haar nieuwe buikje iets vooruit. Het laat haar buik weer van een heel andere kant zien. De broek staat nog altijd open. Vorige zomer paste ze deze nog goed.
Buik (38) – Van links
De dame op de foto gaat iets door de knieën. e drukt haar volle achterste naar achteren en laat haar buik zo iets naar voren komen. Imponerend, want je ziet op de foto goed hoe klein de broek is geworden.
Buik (37) – Naar achter
De profielfoto van de buik vertelt natuurlijk heel veel over de rondingen. Op deze foto zie je de dame van opzij. Net als de foto van voren, heeft de eigenaresse van deze heerlijke buik de foto van zichzelf via een spiegel genomen.
Buik (36) – Van voor
Soms overkomt je iets heel moois. Zoals de buik van vandaag. Deze is ingezonden door een trouwe lezeres van deze blog. Het meisje van deze buik is aan het groeien en is trots op haar aanwinst.
Buik (35) – Rond wondertje
Een foto waar ik lang bij kan wegdromen. De vrouw heeft de foto met de camera uit de losse hand genomen. Hij is imposant, misschien ook wel door het tegenlicht. Omdat ze iets achterover hangt, wint hij iets aan grootte.
Buik (34) – Vasthouden
Een vrouw die haar buik vasthoudt met beide handen blijft woest aantrekkelijk. Deze dame is er zo eentje. Ze staat mooi in haar ondergoed. Haar buik komt mooi uit in dit mooie lingeriesetje. Het zwart tekent absoluut niet af. Het accentueert eerder.
Buik (33) – 2 meiden, 2 buiken
2 vriendinnen bij een avondje stappen. De huid lekker gebruind door de zon. Je voelt de warmte van de avond. De meiden babbelen nog even lekker na. En ze hebben allebei een buikje. Een lekker buikje..
Buik (32) – Buik in bad
Een indrukwekkend volle buik van de dame hier in het bubbelbad. Ze zit waarschijnlijk op haar knieën waarmee ze haar hele buik buiten het water weet te houden. Een imposante verschijning is deze dame met haar enorme buik. Ze is zichtbaar trots op haar grote borsten.
Buik (31) - Buik in jurk
Een zonovergoten Grieks eiland, ergens in de kleine uurtjes. Het meisje op de foto heeft een prachtig zomerjurk aangetrokken. Ze loopt buiten. De armen prachtig gebruind door de hete zon. De jongen achter haar maakt een geintje. Het valt net buiten de foto.
Buik (30) – Moederbuikje
Een gekke moeder die met haar zoon op een eigenaardig paardje gaat zitten. Moeder is niet de slankste. Haar buik vormt een sterk contrast met het slanke lichaam van haar zoon. Het perspectief van de foto zorgt ervoor dat de buik goed van opzij te zien is.
Buik (29) – Buik stevent boezem voorbij
Als mijn buik maar niet verder vooruit welft dan mijn borsten. Voor veel vrouwen klinkt dat als een angstscenario. Een dikke buik die verder naar voren steekt dan de borsten, is alle reden om te gaan lijnen. De vrouw van deze foto is echter trots op haar buik.
Buik (28) – Zwembandjes of lovehandles
De extra vetrollen op de heupen krijgen vaak de benaming 'zwembandjes'. Om haar middel lijkt een hele reddingsband van vet te zitten. De brede heupen wijken flink uit. Dan snijdt de broek in het vet en uiteindelijk welft een flinke vetband rond haar middel.
Buik (27) – Vet naar voren dragen
Een vrouw met een buik die duidelijk naar voren wijst. Het vet is zich gaan nestelen in de buik. Bij een zwangere noem je dat je het kind naar voren draagt. Deze vrouw draagt haar vet naar voren.
Buik (26) - Streepjesbuik
Drie vriendinnen. Ze genieten duidelijk van de geneugten van het leven. Maar het meisje met het streepjesshirt (rechts) springt wel het meest in het oog.
Buik (25) - Volvette vrouwenbuik
Een moment waar een buikliefhebber van siddert: de eigenaresse van deze majestueuze buik houdt haar shirt omhoog. Wat voor de borstenliefhebber de borsten zijn, is voor de buikliefhebber de buik.
Buik (24) - Blote navel tussen knopen
Een buik zoals je ook best in het wild tegenkomt. Alleen heeft de eigenaresse er dan een lang shirtje onder zodat je de navel niet kunt zien. Nu verschijnt de navel tussen de kieren die het te strakke truitje veroorzaken.
Buik (23) - Te strakke jurk
Kleren passen voor de spiegel. Het is veel dikke vrouwen een gruwel. Maar als ze eenmaal overstag gaan en genieten van hun volle lichaam. Te strakke kleding accentueert die volle vormen zo mooi.
Buik (22) - Buik onder douche / Een oude bekende
Een volle vrouwenbuik onder de douche levert nieuwe opwindende beelden op. Zo zorgt het water voor een gladheid die het vet nog meer laat glinsteren.
Buik (21) - Huwelijksbuikje
De dame op deze foto treedt in het huwelijk. Met de bos bloemen in de hand geeft ze het volle zicht op haar ronde buikje. Het buikje staat heel erg goed in deze strakke jurk.
Buik (20) - Zo die zit
Een buik verandert zodra de eigenaresse van houding verandert. Deze volle buik ligt heel mooi in volle bloei op de schoot van deze vrouw. Het vet valt breed. En hij bolt mooi een eindje omhoog.
Buik (19) - Meer dan hand vol
Een prachtig beeld: hoe een dikke vrouw zelf haar buik vasthoudt. De eigenaresse van deze volvette buik klemt het buikvet mooi tussen haar vingers. Hierdoor komt de navel nog sterker naar voren.
Buik (18) - Buik voor de spiegel
Er spreekt iets van trots uit deze foto: kijk mijn buik eens. Hij hangt een beetje en de navel is in vol ornaat te bewonderen. De lovehandles links en rechts boven de heupen mogen er zijn. Het begin van het overgewicht is er. Uit deze foto spreekt veel hoop.
Buik (17) - Groot en nog groter
Ze zijn zo mooi, die foto's met meerdere vrouwen erop die hun buik in vol ornaat aan de buitenwereld tonen. Ongewild ga je de buiken met elkaar vergelijken. De buiken op deze foto verschillen sterk in grootte.
Buik (16) - Buik voor koelkast
Een buik waarvan je droomt. Het beeld dat erachter zit belooft nog meer voor in de toekomst. Ze grijpt namelijk iets eetbaars uit de volle koelkast. Een opwindend plaatje van een buik, half voorover gebogen waardoor hij nog sterker hangt.
Buik (15) - Navel verstopt in buik
Een mooie buik, al wordt de aandacht afgeleid door de imposante boezem en de deurknop. Als je daar omheen of onder kijkt, dan die je een prachtige buik. Een indrukwekkende buik die heel mooi loskomt langs haar zij.
Buik (14) - Buik boven gele broek »
Een spannend plaatje is deze foto van een buik boven een gele broek. Dit mollige meisje draagt een veel te strakke broek aan, die nauwelijks haar kont meer kan bedekken. Een spannend plaatje vol dynamiek.
Buik (13) - Onthulling voor webcam »
Het ultieme moment voor de liefhebber van vrouwenbuiken: de vrouw die voor de webcam haar shirt omhoog trekt. Daarmee toont ze haar mooiste lichaamsdeel: haar buik. De vrouw op deze foto doet het enigszins aarzelend.
Buik (12) - Hangbuik en gesplitste buik »
De linkervrouw is dikker, maar de rechterbuik is mooier. Het is klein hangbuikje, maar o zo begeerlijk. De eigenaresse van dit buikje drukt haar borsten mooi omhoog drukt en maakt zo haar buik nog beter zichtbaar.
Buik (11) - Buik van onderaf »
Het kikvorsperpectief levert voor buiken ook veel interessants op. Zeker als het zo'n mooie zongebruinde buik is als deze. De vrouw op de foto kijkt naar beneden en trekt iets spannends uit.
Buik (10) - Brede reddingsband van bovenaf »
Dezelfde buik als vorige week, maar in een iets ander stand. De bovenbenen drukken de buik nauwelijks meer omhoog. Omdat ze de benen iets gespreid heeft, valt hij iets naar beneden. Een heel aantrekkelijke houding.
Buik (9) - Brede reddingsband »
Deze ronde hangbuik ligt innig tevreden in de vrouwenschoot. De eigenaresse van deze buik zit in een boedha-houding op de bank. Het zorgt ervoor dat haar buik anders komt te liggen.
Buik (8) - Borsten of buik »
De dame bezit een ferm stel borsten. Dat ze naast deze mooie borstpartij ook nog eens in het bezit is van een heus buikje, maakt het allemaal nog mooier. Alsof er geen compromis geld. Het ziet er allemaal heel weelderig uit.
Buik (7) - Dit buikje begeert aandacht »
Echt dik zou ik dit buikje (nog) niet willen noemen, maar het hangt er mooi bij. Het vet van het buikje drukt mooi de juiste plaatsen naar beneden, waardoor de navel voldoende in beeld springt.
Buik (6) - Diep verzonken navel »
Deze buik mag er wezen. Wat onmiddellijk de aandacht trekt, is het strak roze truitje. Ook is de broek te klein. Voor de kenner betekent dat dit meisje in niet al te lange tijd flink aangekomen is.
Buik (5) - Uit de kunst »
In een poging om een artistieke locatie voor een foto te kiezen moet ze ergens voor een raam gaan staan. De foto is niet mooi belicht, maar wat is dit een geweldige buik. Uit de kunst, is deze vrouwenbuik.
Buik (4) - De brede buik »
Een prachtbuik is de brede buik. De buik is niet alleen naar voren gegroeid, maar ook opzij. De torso van deze dame is sowieso zeer indrukwekkend. Haar overdadige borsten passen nauwelijks in haar witte beha.
Buik (3) - De 100-kilo buik »
De grens ligt misschien in het getal 1 0 0. De 1 gevolgd door 2 nullen. De droom van elke liefhebber van dik is toch wel om dat 3-cijferige getal op de weegschaal te zien.
Buik (2) - Het beginnersbuikje »
Wanneer begint een gladde buik te veranderen in een heus buikje? Voor mij is het begin er als de buik begint te hangen. Je zou dit ook al een mooi, fraai naar voren wijzende buik dik kunnen noemen.
Buik (1) - Volle en ronde hangbuik »
Een heuse hangbuik die nog niet zo groot is, maar hij mag er wel wezen. Vooral rond de navel is deze buik heel fraai gevormd. Ook is het vet bij deze buik heel mooi verdeeld.Heb je zelf nog een mooie buik in de aanbieding die je hier graag besproken wilt zien? Schroom niet om hem op te sturen op te sturen.